דחוףףףף

eyal33881

New member
דחוףףףף

אפשר לקיים יחסי מין לאחר שנגמרה חפיסת הגלולת ועדיין לא קיבלתי מחזור?

ושוב שאלות של חיים ומוות

למה את לא שואלת את הדברים הכל כך חשובים האלה את הרופא שלך? אישית, לא מצליחה להבין איך סומכים פה על תשובות של גולשים שאולי גם הם לא מבינים.. כן, אפשר! אפשר גם אחרי שקיבלת.. את יכולה לקיים יחסים, ואת מוגנת. קחי בחשבון שאת מוגנת מהריון בלבד. את לא מוגנת ממחלות.

DXMach

New member
אפשר

אבל רק אם קוראים לך אייל. אחרת תוכלו לקרוא לילד או לילדה אייל. תלוי מה ייצא. ;)

ll Princess ll

New member
>>../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif<<

יש לי עוד שאלה חשובה!!! 1)מה צריך לעשות במקרה שנגיד מחזור נמשך 4 ימים! הרי אני צריכה לעשות הפסקה של 7 ימים ולא לנטול גלולות... אז מה עם הימים האחרים??? למשל אין לי כבר מחזור ואת הגלולות אני צריכה להתחיל עוד 3 ימים... אז מה אני עושה??? האם אני יכולה לשכב עם חבר שלי בלי גלולות??? מה עושים במקרה הזה?? 2) היום עברו 21 ימים מאז שהתחלתי לנטול גלולות. אני צריכה היום לקבל מחזור ולעשות הפסקה של 7 ימים. אבל אין לי מחזור!!! זה אומר ש...?????

יקירה,למה את לא פונה אל הרופא?

למה את לא קוראת את ההוראות שמגיעות עם הגלולות? אם את מרגישה מספיק בוגרת להכניס אל הגוף שלך את החומרים הללו מדוע אינך שואלת את כל השאלות עוד לפני לקיחת הגלולות ומבררת את כל הפרטים עם הרופא שנתן לך את המרשם
עוד לא מאוחר. התקשרו עוד היום לקבוע טור לרופא בשביל לקבל את כל ההסברים. האם את מודעת לתופעות הלוואי? לתנאים בהם הגלולות לא מגינות עליך? לעובדה שהגלולות לא מונעות את הצורך להגן על עצמך מפני מחלות מין? ולגבי שאלותיך: 1. גם ב-7 ימי ההפסקה את מוגנת מפני הריון באותה המידה שאת מוגנת בימי לקיחת הגלולות (כל עוד את לוקחת אותן עפ"י ההוראות). 2. לא מקבלים את המחזור ברגע שמפסיקים את לקיחת הגלולות. זה יקח מספר ימים. ובכלל, בחפיסות הראשונות עוד קשה לצפות איך הגוף יגיב. אני מקווה שתקחי את עצתי ברצינות ותפני במהירה לרופא.

ll Princess ll

New member
זה נכון,מותק!צודקת!

את צודקת ב-100%! האמת היא שקיבלתי את ההסבר,אבל לא שאלתי את השאלה לגבי הימים,בהם אני לא נוטלת גלולות וגם לא במחזור... תודה בכל מקרה על ההבסר!

למעלה