דחוףףףף

אמממ...

לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תירגע מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת : לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר אל תשקר אני לא עוד אחת לא רוצה סתם חבר למה לא ענית לי אתמול לטלפון ואיך זה שאתה איתי כבר לא הולך לישון כל הלילה יושבת, חושבת, אוכלת סרט אולי אתה עם מישהי אחרת ממתי אתה יוצא לבד למסיבה מספר לי סיפורים שאתה בעבודה חברות שלי אמרו לי ראו אותך רוקד צמוד צמוד עם איזו פרחה יא'בנזונה * לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תירגע מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת : לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר אל תשקר אני לא עוד אחת לא רוצה סתם חבר איך נתתי לעצמי להיות כזאת טיפשה לא ציפיתי שבסוף אני אצא תמימה תאמין לי היום כבר הבנתי עם מי יש לי עסק זאת פעם אחרונה עכשיו תקשיב טוב טוב מה אני אומרת אנלא רוצה לשמוע שום סליחה אני עוזבת את המספר שלך ברגע הזה אני מוחקת כי הצלצול שלך כבר לא עושה לי רטט! * לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תירגע מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת : לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם אתה מסנג'ר אותי תזהר אל תשקר אני לא עוד אחת לא רוצה סתם חבר והיום אני לבד ולא כל-כך נורא לי פינקתי את עצמי בפילינג ומסג' תאילנדי בערב רק עם הבנות לשתות קוקטייל יצאתי יגר ועוד צ'ייסר על הבר בסוף אני רקדתי לא אכפת לי אם אתה מבסוט או קצת בבאסה עם כל הפוזה והדעווין שלך נמאסת עכשיו תסלח לי אני ממהרת אני זזה כי החבר הטוב שלך צופר לי מלמטה!!! * לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תירגע מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת : לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר אל תשקר אני לא עוד אחת לא רוצה סתם חבר אולי טעיתי פה ושם.. בטח טעיתי בכתיבה של האלכוהול חח אנג'וי :)

יש לדחוף מילה פה מילה שם

ואולי להזיז מילה פה מילה שם. לא משהו קריטי. נועה מלכההההההההההה!!!!!!!!!

moshe alfasi

New member
צודק ../images/Emo45.gif

שמעו טקסטים אחרים של רגאיי ופופ, ותבינו שזה "מתוחכם" יחסית.... שיר לא רע, טקסטים של מזרחית זה לא רע, וביצוע של נועה אף פעם לא יכול להיות רע.

בלי שום קשר לעניינים פה

רק אני חושב שהתוכן הטקסט לא אמור ליפול בלי קשר לסוג הז'אנר לרוב?

e2 aka e2

New member
מסכים

במיוחד כמה אנשים מפה שאף פעם לא התפשרו על ליריקס נתנו לשיר הזה קרדיט. ליריקס ממש ממש מעפן לדעתי,לא מעניין אותי אם זה ראגיי פופ או שיר דיכאון. בכל מקרה,לדעתי יש לנועה סטייל ממה ששמעתי ואני לא כל כך שומע היפ הופ. ממה ששמעתי היא ממש אחלה ויש לה משהו חדש שהיא מביאה,מקווה שהיא תתן בראש

sabbo4soulico

New member
מה ליריקס מה???!!!<<<<>>>

אפשר לחשוב שהטקסטים של הוונאבי גנגסטרים פה בפורום הם אמיתיים יותר... רוב הבחורים בפורום הזה מכירים רק בחורות עם סיומת jpg ומעולם לא נגעו (או פגעו) בבחורה.... זוכרים,יש גם פאן בחיים (אולי כי אני לא חי עמוק בגטו כמוכם).... אל תשחקו איתי ! סאבו.

moshe alfasi

New member
הגנתי על השיר שלך, אבל עד פה! ../images/Emo6.gif

מה נשרף לך המוח? בוא, בוא לאיזה כוס עראק! :))

../images/Emo45.gif

עזוב כולם פה בסרט של גיל ההתבגרות. הכל חייב להיות שחור ורע. אין דבר כזה לעשות גם כייף במוזיקה מה שנקרא "למכור את הנשמה שלך לשטן" בשפתם.
סאבו הם עוד יבינו יום אחד שצריך גם לעשות כייף במוזיקה ולהנות מהחיים!

da^Lord

New member
מה אתה קשור?

הוא לא אהב את הליריקס, אז הוא גנגסטר בתול שמאונן על אתרי סקס באינטרנט? אולי הוא פשוט לא אהב את הטקסט? נ.ב לא שמעתי את השיר, ולא קראתי את כל הטקסט.. התייאשתי באמצע.

למעלה