דחוףףףףףף

• פותח הנושא 1 6
  • פורסם בתאריך

1 6

New member
דחוףףףףףף

אם אני עכשיו בכיתה י"ב לומדת ערבית 2 יחידות השלמה ל-5 ואני רוצה עכשיו לעזוב אבל להשלים את שתי היחידות האלה שנה הבאה, אני יכולה גם לגשת לבגרות בעל פה שנה הבאה? אם אני לא יכולה זה אומר שאני גם לא יכולה לגשת לבגרות בכתב בכלל? או שאני יכולה לגשת לבגרות בכתב אבל פשוט האחוזים של הבגרות בעל פה יהיו לי עם ציון 0? תודה לעונים.

אין לי שמץ...אבל לא הכי קל לברר עם

מי שאחראי על הבגרויות בבי"ס שלך? (אני מניחה שלמורה לערבית את לא רוצה להגיד כלום לפני שאת פורשת אבל מי שאחראי על הבגרויות אמור לדעת או הרכזת של השכבה שלך!)

1 6

New member
אממ...

ברור שאני לא רוצה להגיד למורה לערבית (בגללה אני עוזבת כי היא פשוט בלתי נסבלת) ושאלתי את הרכזת הפדגוגית והיא אמרה שנראה לה שאי אפשר לגשת לבגרות בעל פה אבל שהיא לא בטוחה. אני מאוד מקווה שזה יסתדר לי בסוף..ממש חבל לי שסתם סבלתי כל השנה עד עכשיו ובסוף אני אשאר רק עם 3 יחידות =[

תראי, יש לך בדיוק עוד חודש ללמוד

וזה מחיר מאוד קטן לשלם. סבלת כל כך הרבה, תמשכי עוד קצת. זה שווה את ה-2 יחידות האלו, והכי פשוט שיש. בהצלחה.

גל צודקת, יש לך עוד חודש וקצת אז

מה אם המורה פוסטמה, למה שלא יהיו לך 5 יחידות אחרי 6 שנים שלמדת ערבית...תשקיעי עוד קצת, תוציאי את הציון שלך ואז בסוף השנה תעשי למורה ככל העולה על רוחך...חחח...

../images/Emo45.gif או לדבר עם היועצת, או השלוחה האקסטרנית

שדרכה היא תיבחן בעתיד.

1 6

New member
תודה לכן...../images/Emo13.gif

אני אנסה באמת לברר עם היועצת ועוד כאלה שמבינים בזה... אבל מה שבטוח אין מצב שאני חוזרת השנה, זאת מורה שכל השנה היו לי מלא כאסחים איתה והשבוע קרה משהו שאני באמת כבר לא יכולה להבליג עליו, ואם אני אשאר המגן שהיא תתן לי יהיה ממש נמוך אז זה גם לא שווה את זה...

למעלה