דחוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרןPUNCH

New member
דחוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כש"המורדים" תגיע לארץ ב-22.9.02, באיזה שעה היא תשודר , 7 או 7.30 ו..כמה זמן נמשך כל פרק??

charmingirl

New member
../images/Emo32.gif חגית!

אני רוצה בבקשה שתשלחי לי את ההופעה של הרביעיה. אז.. תחברי אותי לאייסי שלך: 65654261 תודה, עדי

babydoll

New member
חגית כנסי לפה...

היי את יכולה לשלוח לי את ההופעה האייציק או באימיל
בבקשה
איציי-159757265 אימייל[email protected], [email protected] תודה ענקית מראש

כן בטח!לכולם אני ישלח...

רק תיכנסו לאיסי......האיסי שלי הוא165659667 תשלחו לי הודעה ואני יוסיף אתכן לרשימה שלי..... אה מוראל...אני חושבת שאת ברשימה שלי...תשלחו לי הודעה ואני ישלח.. בכלל...כל מי שרוצה אני מוכנה לשלוח לו.....יש לכם את האיסיקיו שלי תשלחו לי הודעה ואני שולחת לכם..... בהמון אהבה:חגית גיגי....

קרןPUNCH

New member
חגית......./images/Emo26.gif

את בטוחה שזה ישודר ב 7:00? כי אמרו לי בפורום "קטנטנות" שזה ישודר ב- 7:30 שוב תודה

קרןPUNCH

New member
חגית- היה לי, אבל יום אחד לפתע

הוא הפסיק לפעול. זאת אומרת, הפעלתי אותו, והוא הופיע לשנייה ונעלם. לא משנה כמה ניסיתי,הוא לא ניפתח. וכשהתקנתי מחדש זה רשם כל הזמן: שגיאה, שגיאה, שגיאה. אז מאותו היום אני מגדירה את האיי .סי קיו שלי כ : "מת" אז, סליחה אין לי איי סיי קיו כי הוא מת. דרך אגב- אני ממש מבולבלת בקשר לשעה שבה תשודר המורדים. שאלתי אותך אם את בטוחה, ואמרת לי כן, O.K אז שאלתי גם בפורום "קטנטנות" אם הם בטוחים בקשר לשעה והם אמרו : כן! הם אמרו שפוקס קידס מסיים את שידוריו בשעה 8 ורבע ומכיוון שהסידרה בת 45 דקות (לפי מה שהם אמרו) אז זה ברור שהיא תשודר ב 7 וחצי. בכל מיקרה, תודה ו..לא חשוב. כבר נחכה ונראה! ביי

charmingirl

New member
חגית! תכנסי בבקשה..

אוקי, הוספתי אותך לאייסי אבל לא אישרת.. אז.. את יכולה להוסיף אותי בבקשה?? 65654261 תודה, עדי

למעלה