ברוכהבאה.(:|ג'ירפה|
N N0 far New member 6/4/06 #27 כן אני ממוצקין../images/Emo47.gif ממממ יש דרך אחת לברר את זה השם ציונה מוכר לך
M Mrs ButterFly New member 6/4/06 #28 ../images/Emo204.gif נופר????? מסגולה?!?!?! או מיי גאד.. ווזה לא קשור בי, לשם שינוי!!!
ד דוקטור קלינית New member 6/4/06 #29 היי היי התכוונת לאולפנת סגולה? כי הייתי שם! בקמ"צ..כןכן אני נדחפת אחלה מקום המנהל היה ממש נחמד,הציע לי ולחברה שלי לאכול צהריים למרות שבכלל באנו למיונים של ש"ל :] טוב אני אשתוק עכשיו
היי היי התכוונת לאולפנת סגולה? כי הייתי שם! בקמ"צ..כןכן אני נדחפת אחלה מקום המנהל היה ממש נחמד,הציע לי ולחברה שלי לאכול צהריים למרות שבכלל באנו למיונים של ש"ל :] טוב אני אשתוק עכשיו
N N0 far New member 6/4/06 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן משם רגע אז לא הבנתי למה היית שם ואיזה מנהל יש לנו 2
M Mrs ButterFly New member 6/4/06 #32 ../images/Emo204.gif את היית במיונים השנה?!?! ולא טרחת להודיע?!?!?!
ה הכלטובה New member 7/4/06 #40 מקרית שמואל.. ומתי שישבתן ליד החדר של המנהל העברתי איזה שיחה קטנה איתכן..
א איילת מפיק ודי New member 7/4/06 #41 אנחנו מדברות על שני דברים שונים אני פגשתי בנות מסגולה לא בנות בסגולה. חחחח, פגשתי בנות שהן עכשיו בשמינית. הציעו לי לעשות שירות בקרית ים, נחמד שם?
אנחנו מדברות על שני דברים שונים אני פגשתי בנות מסגולה לא בנות בסגולה. חחחח, פגשתי בנות שהן עכשיו בשמינית. הציעו לי לעשות שירות בקרית ים, נחמד שם?
N N0 far New member 7/4/06 #44 חחחח תגידי את זוכרת שמות? כי אני מכירה בנות משמינית אולי זאת מישהי חמודה שאני מכירה
א איילת מפיק ודי New member 7/4/06 #45 אממ האמת אני גרועה בשמות../images/Emo3.gif אבל את השמות שלהם רשמתי : ) אביטל כהן ואור סבג שהם מקרית שמואל ואת שירה (נראה לי שהיא מקרית ים) שאני עדיין חייבת לשלוח לה תמונות באיימל, בקצב שלי היא תזכה לראות אותן רק בעוד שנה
אממ האמת אני גרועה בשמות../images/Emo3.gif אבל את השמות שלהם רשמתי : ) אביטל כהן ואור סבג שהם מקרית שמואל ואת שירה (נראה לי שהיא מקרית ים) שאני עדיין חייבת לשלוח לה תמונות באיימל, בקצב שלי היא תזכה לראות אותן רק בעוד שנה