יישר כח זה רק הרבנית חנוכה יכולה לדעת
M Mיכל הברזילאית New member 18/3/04 #21 זיכית אותי באמירת פרק תהילים על הבוקר... שתהיה לידה קלה בס"ד ומזל"ט.. תעדכני...
R Rצינית New member 18/3/04 #26 הרב טויסייג היה אומר פרק כחטלמדוא.. בס"ד אגב.הוא היום אוליין..תעלי..לסדר לך אצל פלוך? כנראה זה יהיה אחריי הלידה...אבל בכל אופן תעלי תבקשי ברכה וסגולה בשביל כמה מכאן....<עשיתי אותך דוברת אה?>
הרב טויסייג היה אומר פרק כחטלמדוא.. בס"ד אגב.הוא היום אוליין..תעלי..לסדר לך אצל פלוך? כנראה זה יהיה אחריי הלידה...אבל בכל אופן תעלי תבקשי ברכה וסגולה בשביל כמה מכאן....<עשיתי אותך דוברת אה?>
R Rצינית New member 18/3/04 #29 נראה לי בספרו של אילן פקר... בס"ד הבנתי שהוא מקריא לרב טויסיג את הפרקים.. ופלוך חוזרת בקול על הפרק שאילן לחש לרב טויסיג מאחורי המקרופון...
נראה לי בספרו של אילן פקר... בס"ד הבנתי שהוא מקריא לרב טויסיג את הפרקים.. ופלוך חוזרת בקול על הפרק שאילן לחש לרב טויסיג מאחורי המקרופון...
ה הרבנית חנוכה New member 18/3/04 #34 ומרן הרה"ג מרדכי אליהו שליט"א אומר שטוב לקרוא את ספר יונה (סתם לידע הכללי )
כ כהן יעקב New member 18/3/04 #28 נראה לי שהרבנית חנוכה מפחדת שחברי הפורום יבואו בהמוניהם בשבת לשלום זכר אז עד שבת היא לא תדווח מה נולד
נראה לי שהרבנית חנוכה מפחדת שחברי הפורום יבואו בהמוניהם בשבת לשלום זכר אז עד שבת היא לא תדווח מה נולד
ה הרבנית חנוכה New member 18/3/04 #30 חבר'ה היא עדיין בחדר לידה...../images/Emo4.gif תתפללו חזק. תזכו מצוות.
R Rצינית New member 18/3/04 #33 ד' יעזור לה.אבקש כעת מחברתי.. בס"ד שתתפלל עליה-<אוטוט היא תחת החופה> תודה על הדיווחים מהשטח..