דחוףףףףףףףףףףףף

דחוףףףףףףףףףףףף

קודם כל מזל טוייףףףףףףףףףףףףףף ודבר שני נכון שהחבר של ג´ן פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למישהו יש תמונות שלו???

הוא באמת חמווווווווווד../images/Emo41.gif

הוא מזכיר לי את הסולן של "sum 41" וגם הוא כזה מאמי! כשתשיגי תמונה שלו, את יכולה לשלוח לי? (103748680) ICQ -נעמי-

הנה תראו../images/Emo41.gif

אני רואה את הדמיון, אם אתם לא בעיות שלכם: sum41 - in too deep sum41 - fat lipe מה שהיה באמ טי וי זה השירים למעלה, למי שמכיר(חח) -נעמי-

דו דו

New member
../images/Emo42.gif היי כולם!!!!!!!!

הי !!!!!!!!!!!!! כרגע גיליתי את הפורום הזה והתלהבתי...... טוב אז ככה, אני בת 14 מרמת גן ..... ואני חולת דוסון קריק ... נעמי - אני איתך ! החבר של ג´ין באמת דומה מאוד לסולן של SUN41 רק קצת יותר חמוד..... כל מי שרוצה מוזמו\ת להשאיר לי בהודעה מספר אי יס קיו ולדבר.....
אוהבת אותכם! דו דו

יווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!

זה בדיוק מה שאני חשבתי!!!!!!!!!!!! הוא כל כך דומה לסולן! אבל הוא יותר חמוד ממנו! למה אין עוד אנשים כאלה בעולם?

BabyBlue

New member
הוא משחק גם

את טריסטן בבנות גילמור והוא מדהיים! מצורפת תמונה שלו אני חדשה בפורום ...מכורה מעל הראש לדוזון קריק כבר מההתחלה... ואף אחד פה לא ייתחרה באוסף התמונות שלי!!!

זה ההוא ששיחק בגילמור את טריסטן

החבר של ההיא הסנובית שחיזר אחרי רורי... לאלה שעוקבים הוא היה תלמיד סנוב כזה.. אבל oh my god איזה חתיך שווה עוגייה!

סורי שיש הרבה תגובות. לינק לתמונות

הוא כזה שווההההההה וסליחה שזה הרבה הודעות, פשוט אני בעיצומי חיפוש ברשת אחריו...

בתאללל

New member
תסתכלו ותראו!!! נראה לי שהוא נשוי??

החתיך מבנות גילמור אז האתר שהבאת לנו תמונות יש לו שם תמונה עם בחורה שזה נראה שהם התחתנו -אז זאת אני שמדמיינת ועומדת להתעלף למשמע אוזני שעוד חתיך התחתן ( ועם באמת הוא התחתן אז הוא יכל למצוא מישהי בהרבה נראית יותר טוב ממנה -לפי דעתי )

צ´אד? נשוי? כלכך לאאאאאאאאא

צ´אד שלנו בן 19 וחצי, אולי 20... אם הוא ישתדל... לכן לא נראה לי שהוא נשוי, חוצמזה שלא רשום שהוא נשוי ואם הוא נשוי, תמיד יש גירושים...

nirush~

New member
זה הוא???? באמת???

וואי, גדוול!! אבל... בדוסון הוא הרבה יותר יפה! בתור פריקית של שתי התוכניות המושלמות האלו, אני חושבת שבדוסון הוא הרבה יותר יפה.. גלל השיער דווקא.. חוץ מזה שבדוסון הוא מתלבש נורצלי, לא? הוא גם משחק את החמוד והמכור לסקס, אז.. why not?
, טלושק´ה

Moony1

New member
שלום כולם!!

אני מעין..אני חדשה.:) הוא ד-פ-נ-ט-ל-י כוסוןןןן אבל בטירוף !! אבל קראתי באיזה עיתון..שהוא סתם רוצה לזיין את ג´ן..אבל הבעייה שזה מתגלה לה רק אחרי שהיא עושה איתו ה-רבה בוגי בוגי.. מסכנה. יורז, מעין

אכן הוא ניצל אותה../images/Emo58.gif

והם יפרדו בגלל זה ובגלל שהוא בגד בה (צ´אד שלי?! נו נו נו) ואז יתפתח בין ג´ן לדוסון רומן (כי גם הוא,בדיוק גמר עם ג´ואי) ולכל המעוניינים הם ישכבו, ודוסון התמים יאבד את בתוליו

בתאללל

New member
למהההה הוא בחר בג´ן

איזה דיכאון אחרי כל השנים -הוא וג´ואי -והאמת זה היה יוצא די גרוע עם הם היו עושים את זה אבל למה ג´ין -" המפיקים " לא יכלו לקחת לפחות את שכנתה לחדר של ג´ואי -כי זה מלא אבל ג´ין -ועוד להגיד בגלל כל הבלה בלה בלהההההההההה באמת עד איזו רמה הם ירדו ( ובלי להקיא )

למעלה