דחווווף

lanalang2

New member
דחווווף

יש לי בעיה של שלשולים.. לפני שבועיים וחצי בערך היה לי שלשול קשה והייתי אצל הרופאה , היא נתנה לי כדור בשם "STOP IT" ולקחתי אותו באותו יום. יום אחרי זה כבר הרגשתי טוב והלכתי לעבודה וככה גם במשך השבוע , ובדיוק אחרי שבוע עוד פעם חזר לי השלשול (במשך השבוע לא לקחתי את הכדור) , חזרתי לרופאה והיא אמרה להמשיך לקחת את הכדור , לשתות הרבה מיים לאכול רק מאכלים קלים לעיכול ולא לאכול מוצרי חלב-את כל אלה עשיתי כבר. בנוסף , היא נתנה לי טפסים לבדיקה של מעבדה ואני אעשה את הבדיקה היום או מחר (מתי שתהיה שוב יציאה). יש לציין שאני שותה הרבה מאוד מיים ובמשך השבוע , שומרת על היגיינה ושמה לב טוב טוב מה אני מכניסה לפה ואז אני מרגישה יותר טוב והולכת לעבודה אבל אחרי שבוע השלשולים שוב חוזרים. רציתי לדעת מה הם הגורמים שיכולים להביא לשלשול שכזה (שמשום מה הוא עקבי , רירי ומיימי) , ואם יש אלטרנטיבה טבעית לטפל בבעיה? חוץ מזה לא הייתה לי מעולם רגישות לאוכל מסויים ובהתחלה חששתי שהשלשולים נגרמו כתוצאה מאכילה של מוצר קנוי לא טרי אבל עכשיו אני כבר לא יודעת מה לחשוב כי אני לא נוגעת יותר במוצר הזה ומאוד שומרת על עצמי... כל עזרה תתקבל בברכה..

למעלה