הציעו לך מה שאני הצעתי - שמישהו אחר יכתוב או הציעו לך לכתוב משהו שהוא שקר, ובסוף לכתוב שזה שקר?
T tamarhp New member 24/12/03 #14 הציעו לך מה שאני הצעתי - שמישהו אחר יכתוב או הציעו לך לכתוב משהו שהוא שקר, ובסוף לכתוב שזה שקר?
א אני עצמי והפיצול New member 24/12/03 #17 אמממ בס"ד לא זה ולא זה...... אבל אני לא ממש זוכרת במדויק! יותר קרוב למה שאת הצעת
ל למה כל השמות תפוסים New member 24/12/03 #22 אוייש נטלי... היה לי משו ממש יפה להביא לך- איך מזהים שקרנים... זה מאמר שהיה לי ב... דוגמאות למבחני בגרות בלשון- זה היה בחלק של ההבנה והבעה... טוב כשתבואי אליי... אז אני אביא לך לקרוא את זה זה ממש יפה!!! יומטוב לכולם!!!
אוייש נטלי... היה לי משו ממש יפה להביא לך- איך מזהים שקרנים... זה מאמר שהיה לי ב... דוגמאות למבחני בגרות בלשון- זה היה בחלק של ההבנה והבעה... טוב כשתבואי אליי... אז אני אביא לך לקרוא את זה זה ממש יפה!!! יומטוב לכולם!!!
א אני עצמי והפיצול New member 24/12/03 #23 נראה לי אני מכירה את זה.... בס"ד זה מה שקראנו לפני שקיבלנו את העבודה.....
א איילת כ New member 25/12/03 #25 טוב אז ככה עמ' ראשון תקחו סיפור ידוע על שקר. ובעמ' השני תסבירי מה ההשלכות של השקרים. בהצלחה
א אני עצמי והפיצול New member 25/12/03 #26 טודע!! בס"ד אבל כבר חרבשתי משו... קצת פילסופים וכאלה... תודה בכלופן....