דחווווף

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

מה שנכון נכון
נטלי 0 נסגור איתך חשבון אחר כך

../images/Emo2.gif למה?

בס"ד רחלי צחקה עלי שאני תמיד אומרת חמודה... אז הקדשתי לה את זה, והקדשתי את זה גם לך כי את חמודה!!

דחווווף../images/Emo10.gif

בס"ד כן, אני יודעת שאני מבעסת....... אבל יש לי עבודה מעיקה באגלית ואני כל היום מנסה למצוא משו לכתוב!!!! אני צריכה לכתוב משהו באורך של 2 עמודים על "שקרים" אם יש למישו כאן סיפור, מאמר, משהו מדעי אפילו - תנו ליייי! אני מיואשת........
טודע!

tamarhp

New member
בלי קשר אליך

ה"די לאלימות" כתב לנטלי משו בקשר להודעה שלה, אז אמרתי לו שהוא צודק...

משו על שקרים?!

נטלי ממי... אל תקחי את זה קשה.... זו כולה עבודה באנגלית...[סתם, זה לא.....
] אבל אם תקחי את זה קשה אז יהיה לך יותר קשה לעשות אותה..... עבודה על שקרים......את יכולה לכתוב למה זה גורם..[למשל...] עד כמה זה לא טוב...[סורי שאני נשמעת כמו מורה....
] תמציאי משו.... ושיהיה בהצלחה ענקי

חחח

בס"ד להמציא שני עמודים על כזה נושא זה קשה... אגב, אני אגיד לך למה אני כבר עצבנית - יש לי עוד עבודות על הראש, ואם רק היה לי משו לכתוב הייתי מסיימת את זה כבר איך שלא יהיה... אבל אין לי.... כבר מהבוקר אני מנסה לחשוב... אבל תודה רבה!!

tamarhp

New member
את יכולה

לבקש ממישהו לכתוב לך 2 עמודים על כל נושא שבעולם ובסוך לכתוב - "עבדתי עליך, לא אני כתבתי את זה!"

חחח מישו הציע לי את זה..

בס"ד לא נורא, התחלתי סתם ממשפט אחד וזה דווקא זורם לי די טוב בינתיים בלי עין הרע, טפו טפו טפו...
(
) לא ידעתי שיש לי כ"כ הרבה מה לומר בעניין הזה :)))) הלואי ואני אגיע לשני עמודים... תודה רבה!

למעלה