דחוווווףףףף !!!!!!!!!

aviron

New member
אכן ! גם לי צר (מאד ! ) עליך !

לקרוא רשעות לקריאת שירות בצה"ל? צר לי עליך ועליו. אתם לא שייכים. לא מזוהים. נשמות טועות ותוהות. מה יכול להיות יותר "מסכן" ומי יכול להיות יותר "עלוב נפש וחיים" מאדם (בן-אדם? לא!) כמוך שלא תופס ומבין את הצורך הבסיסי של שייכות לאומית והגשמתה באמצעות (בין היתר) שירות בצבאה? עדי יהוה - זאת בחירתך כנגד שירות בצה"ל... מסכן. עלוב קטן ושפל-רוח. רחמיי רחמיי עליך. הלואי והייתי יכול לעזור לך. אבל לא יכול. אז, באמת, אולי תיסע איתו לקנדה , שם תרגיש "בבית"? ביי ביי ולא להתראות.

Hot6babe

New member
אני מכירה טפוסים כמוך, והרבה

כל אותם הפטריוטים הגדולים שהטפותם-אומנותם. בשעת צרה וצורך הם לעולם לא בסביבה. צועקים על הגשמה וחיים בחו´ל. צועקים נגד החזרת שטחים וגרים בברוקלין. מדברים על חלוקה צודקת של נטל המלואים אבל מתחמקים באופן סדרתי מהשרות. שהות בחו´ל פוטרת ממלואים ומה לעשות ש"במקרה" הם נמצאים כמדריכי קבוצה בחו´ל בדיוק בזמן הזמון למלואים. עייפתי מכל הצדקנים מסוגך. מרתה

ר ו

New member
קנדה

תשמע חביבי אין לך במה להתבייש אל תתיחס לכל המטומטמים מסביב אני מאמין שאם הם היו במצב שלך הם היו עושים אותו דבר אני אישית הייתי 3 שנים ביחידה קרבית ולפי דעתי זה חוויה אתה תורם הרבה ומקבל הרבה ולומד הרבה אני אישית לא הייתי מוותר אבל אני זה לא אתה ואם כבר גרת בחו"ל אתה יודע איך זה ותיקח בשיקול שאם אתה חוזר לביקור אתה בצרות צרורות גם ישימו אותך בתור גובניק וגם המחלקה בכלא על הפנים לגובנקים כעיקרון כלא זה גם חוויה לא נורמאלית אבל ל 5 חודשים ועוד במחלקה של גובניקים זה יותר מידי. לאומת זאת אם אתה חייל בודד יש לך חופשות לחו"ל אתה מקבל יותר כסף יותר מתחשבים בך זה שאתה לבד אתה תכיר מלא אנשים חדשים ולמרות שנראה קצת מפחיד להיות לבד זה כייף בכל אופן אם אתה מתעקש כנראה שאתה צודק וקנדה נראת לי אופציה בכלל לא רעה אולי משממת קצת אחרי 3 שנים אבל פשוט אל תתיחס לצבא לך תעשה חיים יש מספיק אנשים פה ואם אין לך מוטיבציה או רצון כלשהו אז פשוט עדיף שלא תעשה צבא בשני המקרים ישנם סיכונים ותעשה את החשבון שלך לבד תתקשר אלהם מחו"ל ותמציא משהו בטלפון . בהצלחה

ר ו

New member
אתה יכול

גם לנסות להתגייס מקסימוס ואז לקבל חופשה לחו"ל ולא לחזור בכל מקרה לפי דעתי אם לא עד שאתה לא לובש מדים לפי דעתי אתה עדיין יכול לברוח

CANADAnoIDF

New member
אם אני מתגייס, ובזמן חופשה בחו"ל

קודם כל, כאחד שעבר 3 שנים ביחידה קרבית, יש לי אליך כבוד.ונחמד לקרוא קצת דעות לא קיצוניות,שמטרתם לא לשלול אותי. עכשיו אם בזמן שאני בצבא, אני יוצא לחופשה בקנדה ונשאר שם בקנדה. אז בצבא מתייחסים לזה כמו שאני אהגר לשם לפני שהתגייסתי ? או שההתיחסות שונה - ויחולים לחפש אותי שם ו\או לגרום לי לכל מיני בעיות שלא יגרמו אם אני אעזוב לפני שאתגייס. ?

תותי-בת

New member
תן לי לחדש לך... אם אתה ישבת בכלא צבאי - אתה המטומטם מאיתנו! ותסתכל על שגיאות הכתיב שלך שמעידות על פלגמטיות פוטנציאלית! יום טוב, או שלא, ליאת האחת והיחידה!

תותי-בת

New member
מזל שאני לא מכירה אנשים כמוך!!!!!! תסתכלי על עצמך, אחר כך תדברי על אחרים "מרת´ה"!!!! ולכל הצדקנים שמופיעים פה כמו פטריות אחרי הגשם - קבלו ../images/Emo57.gif

Le Parisien

New member
די כבר עם הרוח המגוייסת

מה זו הרוח הפטריוטית (שנוגעת קלות בפאשיזם) שהשתלטה על הפורום. באמת מעניין כמה גדלות רוח יש באדם המגשים עצמו באמצעות שירות צבאי. כיצד יש לאנשים עזות מצח לחנך ולנתב אדם אחר לתוך מסגרת צבאית הרומסת ברגל גסה כל נסיון לביטוי עצמי ואינדיבידואליזם. היודעים אתם כמה אנשים נפגעו ונפגעים יום יום מהשירות בצבא? (פיסית ונפשית). רבים מאלה שהתמזל מזלם וסיימו את השירות בין החיים, משלמים כל חייהם על הטראומה. ולפניי שתקפצו בקריאות כגון משתמט וכיו"ב, אני את חלקי (5 שנים) תרמתי, ומה שלא הבנתי כאדם צעיר מתחת למכבש הישראלי-צבאי-חברתי, אני מבין היטב היום.

ר ו

New member
יפה אמרת

חשוב לומר לאנשים את המצב כמו שהוא בצורה אוביקטיבית כמה שניתן הילדים או הילדות כמו הפותי בר לא מבינות במה מדובר אני משער שישנם אנשים פה שעוד לא הגיעו לזמן בו הם מתחילים לחשוב והעיקר מבחינתם זה האיות ולא המשמעות או במקרה של פותי היא כנראה בלונדינית

תותי-בת

New member
אל תשלח לי מסרים! ואל תקרא לי פותי בר, לא במסרים ולא בפורום - ואדם קטן כמוך שלא יודע מי אני ומה אני, לעולם לא יוכל לדעת מה באמת גורם לבחורה כמוני (יהללך זר ולא פיך) להחליט מה חשוב ועיקרי, או מתי התחלתי לחשוב (מהרגע בו נולדתי, מה שבטוח מלפני שאתה בכלל ידעת מהי מחשבה - באותה תבנית של המשפט: "ת´בנות שאתם רוצים, אנחנו כבר פתחנו, סגרנו, שלחנו ומי הבא בתור?" [סאבלימינל והצל]). לעניין צבע השיער - הוא לא בלונדיני, רחוק מאוד מלהיות בלונדיני... אבל מה שבטוח הוא ששלך מתישהו היה - כיוון שבמקרה הזה אני רואה שהחמצן חדר למוח... ותטפל בעניין השגיאות - יש בשביל זה אנשי מקצוע, בהצלחה בהכל, ליאת - האחת והיחידה!

diday

Member
לא רוצה להתפרץ לדלת פתוחה

אבל נראה שנגעו בך בנקודה מאוד כואבת.

תותי-בת

New member
אז זהו - שלא! נקודה כואבת? לא נראה לי. מה שכן זה שאני לא סובלת משת(ר)מטים! חוצמזה שאני מבטיחה לך שלא היית מסכים (שיעשו) והיית מאוד כועס אם היו עושים לכינוי שלך "הסבה מקצועית" בתור איבר מין! המשך לילה מעולה, ליאת האחת והיחידה!

ר ו

New member
באמת

מצטער ואני לוקח את הדברים בחזרה רק עכשיו שהבנת שפותי זה תותי אני רואה שאת בכל זאת מבינה ענין אותך מדליק שעושים הסבה לשם שלך ואותי מדליק אנשים ששמים לב לאיות במקום לתוכן ועוד יותר מדליק אותי אנשים שעדין לא יודעים מה זה צבא יורדים על מישהו אחר ורק בדרך עגב גם זה מתקשר ל"יהללך זר ולא פיך" ונראה ממש מוזר כשזה יוצא מפיך אבל כנראה שכבוד ואקונומיקה זה לא בלכסיקון שלך אז אולי תוכלי להתחיל עכשיו תנשמי עמוק תספרי עד עשר תנשמי שוב עמוק ותתנצלי יפה בפני קנדה באהבה ובחום רו{אם יורשה לי}

תותי-בת

New member
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה וואי כמה שטויות יצור אחד יכול לפלוט בבת אחת?! מסתבר שהמון!!! בקיצור תסתכל בהודעה שכתבתי לך טיפונת למטה.... דברים שהוספתי בעקבות ההודעה הזו: 1.לגבי המשפט "יהללך זר ולא פיך" אפשר להסתכל על זה בשני מישורים, כנראה שאתה לא מספיק פיקח כדי לקלוט את זה, בעיה שלך לא שלי. 2. התנצלויות ובקשות כאלו ואחרות - אני ממש אבל ממש לא צריכה שתחנך אותי, הורי עשו עבודה מעולה בעניין ולכן אדחה את הצעתך בנוגע לבקשת הסליחה. 3. אהבה וחום אני לא אוהבת לקבל מאנשים עם אנרגיה שלילית - סו באק אוף! יום נעים, ליאת האחת והיחידה!!!

ר ו

New member
לא להתעצבן

לנשום עמוק אני מקווה שאני לא מפריע שאני שולח לך מסרים אבל רציתי להבין מה הכוונה שהתחלת לחשוב מהרגע שנולדת עד כמה שידוע לי המחשבה נבנת אצל התינוק ורק בגיל 5 עד כמה שזכור לי הוא מתחיל לחשוב עד הגיל הזה הוא קולט מידע מחכה אבל לא חושב בעצמו אם יש אמת בדבריך את כנראה גאון על וזה יכול להיות מאוד מסוכן כשאותו גאון רותח בקלות אני לא חושב שכל המרוקאיות חייבות להתנהג אותו דבר זהו עכשיו לנשום עמוק להרפות את הידיים הראש הצוואר להרגיש בזרמי הקור{במקרה שלך}להרגיש באהבה האופפת אותנו לנשום פנימה והחוצה וכן הלאה

תותי-בת

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שהקליטה שלך לא משהו חביבי, אחרת היית מבין שכן הפריע לי ששלחת לי מסר, לגבי הגאון על, אתה זה שאמרת שאני גאון על, לא אני, אתה היללת אותי ולא אני את עצמי, אני רק כתבתי עובדה בשטח, אני לא רותחת בקלות, רק במספר מעלות לפני שהעצבים הופכים לאדים... לצערך הרב טעית ואני ממש רחוקה מלהיות מרוקאית (דרך אגב את הדעות הקדומות תשאיר בבית) ובנוסף לזה יש בי המון המון אהבה לאנשים שראויים לקבל אותה ממני. אל תשכח, מהבגרות בלשון - "מי שלא שם נקודה, יורדת לו נקודה" (יניב נכון שאני יכולה להיות מורה נפלאה? ../images/Emo8.gif) - וכדאי שתשנן כיוון שאתה כלל וכלל לא מפסק את הודעותייך וחבל כי זה "מכביד" על עין הקורא, יום טוב, ליאת האחת והיחידה!

ר ו

New member
גאון של אימה

אני את הבגרות בלשון בצרפתית ואנגלית עברתי כבר לפני 10 שנים אז תסלחי לי שכבר לא אכפת לי איך אני מאיית או מנקד או מפסק ואני בניגוד למורה ללשון שלך אוהב לעשות טעיות כתיב כי זה נותן כפל משמעויות . ואם את רוצה לפסק תפסקי את אני לא יורד לשום נקודה ואם אני מכביד אליך אז אל תיהיה יותר למטה

nudnikname

New member
אם עברו כבר עשר שנים

מאז עברת את הבגרות זה בטח רק על הנייר. מה שבטוח שבלשון צרפתית ואנגלית אתה אולי מצטיין בלדחוף אותה ל..(אמרו לא לקלל). ואנחנו כולנו מבינים שאתה אוהב לעשות טעויות כתיב כי.. והרקדן שלא יודע לרקוד תמיד יגיד שהרצפה עקומה כי... ואולי תשחרר אותנו מנכוחותך העכורה?

aviron

New member
בטוח שאת הבגרות לא עשית

מוחך מוח עולל, על איזה בגרות אתה מדבר? אההה. בגרות בלשון? עם הלשון? כן - בזה שמתי-לב שאתה חזק. ובהקשר להגדרת הנושא בכתבתך זו, בהתייחס להגיגך ל"כפל משמעויות" - דחילק - תגיד תיכף ונבין אותך: זה אמא שלך היתה אימה - (אתה כתבת זאת - ראה "נושא") - בסדר, בסדר! כעת אפשר להבין את מה שעבר עליך. רחמיי!!

למעלה