דחווווווף!

קינואה88

New member
דחווווווף!

איפה אפשר למצוא מידע על מחלת פלוקופניה (או משו כזה)? לחתול שלי יש את זה והוא גוסס! הוא היה באשפוז, עם אינפוזיה ומצבו השתפר קצת אבל עכשיו הוא גוסס. זה ערב חג ואני לא יודעת מה לעשות! עזרו לי!

הוא לא מאושפז כרגע?

המחלה הזאת חייבת תמיכה רצופה. אם הוא לא יקבל את זה - הוא ימות. גם אם הוא כן יקבל את זה לא בטוח שהוא יחיה. פנו לוטרינר מיד - מידע על המחלה לא יקדם אתכם לשום מקום.

קינואה88

New member
תודה על התגובות... החתול מת...

ובכן, יצרתי קשר עם וטרינר (למעשה ניסיתי לייצור קשר עוד בטרם כתבתי את ההודעה אבל זה ערב חג ולא הצלחתי להשיגם...). לאחר מכן הוטרינר הגיע למרפאה, הוא שאל מה רוצים לעשות. כבר אתמול הוא אמר שהסיכוי שהוא ישרוד שואף לאפס. אבל אתמול הייתה לנו תקווה ואמרנו שננסה להציל אותו. הוא היה באשפוז כל הלילה, קיבל נוזלים ואנטיביוטיקה. מצבו השפתר והיום לקחנו אותו הביתה חזרה, כאשר הוא קיבל שוב זרקית אנטיביוטיקה. לצערנו חריששב הביתה- מצבו הידרדר. ואז החלטנו לקרוא לוטירנר. היום, אחרי לבטים רבים ושאלות רבות החלטנו להרדימו. בהתחלה חשבו אולי שוב לאשפז אותו, לתת לו נוזלים וסרום. העניין הוא שהעלות של כל הדבר הזה מאוד מאוד גבוה. רק סרום עולה 600 ש"ח ואשפוז בחג זה בכלל יקר ולצערי אין לנו כסף (זה כל כך כואב שאתה רוצה להציל בע"ח אבל אין לך אמצעים). חוץ מזה הוטרינר אמר שגם זה לא בהכרח יעזור ושמצבו קשה. אז זהו, לבסוף הוא הומת בהמתת חסד. מה שכואב לי עוד זה שהוא כנראה נדבק מ-2 גורים אחרים שהיו אצלי בבית, ושגם הם מתו. היינו צריכים ישר לעשות המתת חסד לגורים האלו כי המצב שלהם היה גרוע... חוץ מזה שהוא היה אחיה התאום של חתולה שלי ועכשיו היא נשארה בודדה. הייתם צריכים לראות, כשלקחנו אותו לוטירינר החתול ילל יללות גסיסה והיא עמדה ליד הכלוב ולא הבינה מה קורה...וכשחזרנו היא לא הבינה למה הוא לא בכלוב... עוד חרטה היא על כך שלא לקחנו אותו מוקדם יותר, וגם שהפסקנו את האישפוז...אולי עוד יכלנו להציל אותו. מה אני אגיד לכם, אחלה דרך לפתוח את השנה. מה שכן יש לו נשמה של צדיק כי הוא מת בערב חג...אז כל מה שנותר להגיד הוא: מנוחתו עדן

למעלה