אתה צריך הערב?דחווווווווףףף
מתחנה מרכזית ישנה בראשל"צ, או כל תחנה אחרת באיזור , שיש בה קו שמגיע לתחנת רכבת של ראשל"צ... איזה קו איזה שעות דחוף כי באתר של אגד אני לא מוצא
כן, יש 201אתה צריך הערב?
אני לא בטוח שיש עדיין, אבל תנסה 201 לכיוון רחובות... יש גם קווים פנימיים בראשון שמגיעים לתחנת הרכבת, אבל אני לא זוכר את המספרים.
19 של דן עובר ליד ת"מ ישנה ומגיע עדכן, יש 201
האחרונים יוצאים מתל אביב ב-23:00, 23:35 ו-00:00, ומגיעים למרכז ראשון תוך 30-40 דקות.
הוא מגיע לתחנת הראשונים רק בבוקר19 של דן עובר ליד ת"מ ישנה ומגיע עד
רכבת ראשונים
צודקהוא מגיע לתחנת הראשונים רק בבוקר
והוא שאל על מוצאי שבת. בשעות היום והערב (מה שדן קוראים "לילה", עאלק) 19 מגיע רק עד מסוף אבי האסירים.
לא שאלתי על מוצאי שבת!הוא מגיע לתחנת הראשונים רק בבוקר
והוא שאל על מוצאי שבת. בשעות היום והערב (מה שדן קוראים "לילה", עאלק) 19 מגיע רק עד מסוף אבי האסירים.
אה, בבוקר? לדעתי פשוט תעמוד בתחנהלא שאלתי על מוצאי שבת!
אני שואל בכלליות איך מגיעים לתחנת רכבת של ראשון באוטובוס מחר אני צריך בבוקר שוב להגיע לשם
גם 11, 4 ו 17אאה, בבוקר? לדעתי פשוט תעמוד בתחנה
לכיוון נס ציונה ותשאל כל נהג אם הוא מגיע... לפחות 201 חייב לעבור שם כל 20-30 דקות. או שאפשר לנסוע בקו 19, באתר של דן כתוב עד איזו שעה הוא מגיע לתחנת הרכבת, נראה לי עד 11 או 12 או משהו כזה. ויש גם את 83 שמגיע מדי פעם (לו"ז באתר של אגד או ב-otobusim.com), ונדמה לי 11 ו-5 אבל אני לא בטוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.