דזלר למכירה

ram_z

New member
דזלר למכירה

אנשים אני מת למכור קיט בנוי של דזלר הטיסן לא טס מעולם מי שמעוניין שישלח לי אי מייל או שיתקשר ל-054932299 בברכה רם זהבי

רם אם תצליח להביא אותו אלי..

אני אקח אותו במקום. פשוט אין לי איך להגיע אליך

ram_z

New member
שאלה

תגיד לי משהו יוני באמת אבל באמת נראה לך שאני אבנה לך טיסן לפי בקשתך אזדרז לגמור אותו כדי שתבוא לקחת אותו מהר ככל האפשר והטיסן יישב אצלי בבית ויעלה אבק במשך חודש וחצי או חודשיים? ובאמת נראה לך שאני אסע מפתח תקוה לנתניה בכדי להביא לך את הטיסן שבניתי בשבילך?????? אתה יודע מה? בוא ונשאל את חברי הפורום מה הם חושבים! הולך? הטיסן מועמד למכירה אלה אם כן אתה תבוא לפה ותיקח אותו לפני שמישהו אחר יקח אותו לפניך בברכה (ובלי רצון לפגוע בך אישית) רם זהבי קה"ל פ"ת נ.ב אם אתה תרצה את הטיסן למרות הכל גם אם כבר מכרתי אותו תקבע איתי תאריך מתי אתה מגיע ואז אני אבנה לך חדש שיהיה מכון לאותו התאריך שנקבע! ביי

רם אתה צודק...

אתה לא צריך לבוא ולהביא לי אותו אבל אין לי איך לבוא לקחת אותו... מה שכן אם יוצא לך לעבור בסביבה אז תרים טלפון יוני שריג

Afik Mazor

New member
רם אם תצליח להביא אותו אלי

אני יקח אותו.. פשוט אין לי איך להגיע... אני גר בעין-יהב לא קשה לך נכון? סתתתתתתם

ram_z

New member
נראה אולי...

אתה יודע באחת מהנסיעות שלי לעין יהב אני מתכוון לאלה שאני עושה כל יום פעמיים אני אסחוב אותו איתי על הגב ואני אביא לך אותו ישר לפתח הבית מתאים?

למעלה