דז'אוו....למה????

מקסימה1

New member
דז'אוו....למה????

שלום לחברי הפורום הניפלאים והתומכים, אני רוצה לשתף ומקווה מאד לקבל תגובות ואולי מענה לשאלותי: בשנה האחרונה עברתי שינוי רציני כשאני מטפלת בעצמי, מודעת יותר וכמובן מעריכה את עצמי, שלא כמו בעבר. הבעיה הספציפית שאני מרגישה שאני מתמודדת מולה היא מערכות יחסים עם גברים. אני פוגשת בכל מיני גברים שמאד מזכירים לי ודומים לגברים אחרים שפגשתי בעבר , שכביכול ניכשלתי עימם.ואני מדברת על: עיסוק דומה, מצב כלכלי דומה, גיל דומה, מראה דומה,מצב משפחתי דומה ואפילו אישיות דומה. המדהים הוא שהם גם מתייחסים אלי בידיוק באותה הדרך. אני רואה בזה משהו קסום. הסיטואציות הללו קרו לי בשלוש מערכות הייחסים האחרונות שהיו לי. הכרתי מישהו, הוא נורא הזכיר לי מישהו שהייתי איתו בקשר לפני כ3-5 שנים ויצאתי מזה אחרת. אני ממש מרגישה בכל פעם שיש לי הזדמנות לתקן, להיות שוב בסרט הזה ולצאת ממנו בדרך אחרת. אבל עדיין, לא יצא לי משהו טוב שמצליח מכל אלו אלא רק שיפור ההרגשה והדימוי שלי. כמו קשר קצר שפשוט לא היה לי טוב מספיק שנימשך שבוע לעומת קשר ממש כמעט זהה (עם גבר אחר) שקרה לפני 3 שנים בו הייתי ברע 3 חודשים. מה אתם אומרים על זה? מישהו חווה דבר דומה???והיגיע להצלחה?

opalit

New member
מעניין

איך זה שהם כל כך דומים? נשמע נחמד ונשמע שאת מרוצה מזה. מה ז"א נכשלת איתם? את נכשלת? יתכן ורק את היית לא בסדר? נראה לי גם טוב להפיק מהקשר שיפור ההרגשה והדימוי. משהו טוב לא חייב להצליח, להגיע לאותו אחד שיתאים ממש זה קשה נראה לי. אני בכל פעם רואה כמה שאנשים שונים, בכל מערכת יחסים אני לומדת משהו, לא תמיד משתפרת ההרגשה,בד"כ בכלל לא, כי באופן אישי אני זו שהייתי לא בסדר בעיקר עם עצמי ולכן אני שואלת.

יכול להיות שאת "מזמינה" לעצמך

את אותם הגברים - כדי להתמודד עם שיעור שעדיין לא התמודדת איתו. אולי תכתבי מה המשותף בין הגברים? מה היה רע?

גם לי זה קרה שנים. סיוט שחוזר שוב..

אין לי הסבר. ההסבר אולי מיסטי - לאלץ אותך לקחת את עצמך בידיים ולצאת מהמעגל הרע. לעשות תיקון. להבין שסוג מסויים של בני זוג הוא רע עבורך אפילו את נמשכת אליהם. זה בכל אופן הגיוני. אולי מישהו שהכרת בילדותך כגון אבא הוטמע בך ואת נמשכת לסוג הזה. אבל ככל שאת נמשכת זה בכלל לא אומר שמתאים לך ואפילו מזיק לך. אז בפעם הבאה שתכירי מישהו דומה והתשוקה תדלק - תזכרי שהתאהבות לא מקדשת. אפשר גם להתאהב בחמור (כמו בחלום ליל קיץ) ואז בכוח השכל תכבי את ההתאהבות תעשי את התיקון ותצאי לדרך חדשה. ב ה צ ל ח ה !!!

מקסימה1

New member
חברה זה לא מעגל רע! להיפך

הפעם אני חזקה יותר ולוקחת את הקשרים הללו למקומות אחרים לגמרי. סתם רציתי לספר

למעלה