דז´ה וו...

מרי-לו

New member
דז´ה וו...

אל גן העדן האבוד אני חוזר אל תוך השקט הקרוי – נוסטלגיה בדלת זו אני עובר אל מרחבי הזמן אל עלומיי ואל חושי אל שביל עפר, מחוץ לכפר אל קרבתך אלי באור הלילה הכסוף, אהבת חיי את היית לי... למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו כי מי ידע מה מציאות ומה חלום ומה אמרנו שמחר ומה היום כמו עבר אשר עבר ושוב הוא כאן, על אף הזמן אשמורת, בגורן קוראים אלי לחזור אל ארץ נעוריי, הו אהבת חיי את היית לי... למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו (ביילנדו קוראסון, מורנה) צמרמורת, סחרחורת היה או לא היה כה מתוקה האשליה – נוסטלגיה את היית לי... למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו (שלום חנוך) יום נפלא לכולם/ן

חבל שהיא לא...

המצילה של הפורום.... הייתי טובע שלוש פעמים ביום...

חניבעל.

New member
אני מוכן להטביע אותך

בלי שום קשר..., חוץ מזה אני בטוח שתהיה מי שתציל אותך...

אתה חבר טוב !!!

יאללה - נסעתי לראש פינה אם זה מעניין כאן את מישהו/י... ביי חברים !!

נשית~37

New member
../images/Emo9.gif בוקר מצויין

ים עבודה....לחץ....כאב ראש.... נגמר האוויר...

זמן גשום...

מזגוגית החלון אל זגוגית העיניים עובר זמן גשום ודקות חשוכות אל עוד ערב ביניים ושתיקה ועישון. מנסה את הריק כדי לשרוט את הכלום והיובש נושר מן הקיר מלטף עצמים בחלל העמום ודמותך ואויר. ובין כל הדברים שכאילו ובין כל הדברים שהם כמו את היית המגע, ואפילו כשהאורות האפילו את היית הדבר עצמו. והגשם ניתך וממיס את השקט עוצר זעקה וידי הכבדות נמתחות לחבק את ידך הדקה והבכי גולש מגשש אל שפתייך החדר שקוף ודממה איומה מעכשיו בלעדייך וזעם הגוף. ובין כל הדברים שכאילו ובין כל הדברים שהם כמו את היית המגע, ואפילו כשהאורות האפילו את היית הדבר עצמו. מילים: אורן נאמן
: רמי קליינשטיין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מדמיין אותך שרה את זה...כולל הסוגריים...ביילנדו קוראסון......חחחחחחחחחחחח

בתנאי שתשירי ביילאנדו קוראאאסוןןןןן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למראית ה-דז´ה ווווווווווווווווווווו

למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה