דו-שיח של כסילים

דו-שיח של כסילים

NRG: "לא צריך להיסחף או ליצור אשליות" ========================== במהלך ביקור בצפון התייחס רה"מ להצהרתו של השר דיכטר כי ניתן לוותר על הגולן תמורת שלום עם סוריה. "עד לפני כמה ימים הטילים שהרגו אזרחים הגיעו מהמדינה מצפוננו", אמר ------------------------------------------ יש מה להוסיף על זה ? אולי רק,שילכו כבר הביתה מרצון,לשם שינוי. יש סיכוי ???

דר א

New member
אין שום סיכוי שילכו הביתה מרצון.

ואם ילכו, מי שיבוא במקומם יהיה יותר טוב? הסכוי היחיד לממשלה טובה והוגנת עובר דרך מהפכה מחשבתית ומעשׂית.

ayb1

Well-known member
מאוד אופנתי לשלוח את אולמרט הביתה א

אבל צריך לבחון מי הוא המחליף ,מהי האלטרנטיבה? ואם זה ביבי או ברק אני מעדיף להישאר עם אולמרט. יתכן וניהול המילחמה שלו לא היה מושלם אבל התקלות בעורף הם מעשי ידי קודמיו ודרישה המטורפת להיתפטרותם בהחלפתו של אולמרט בקודמין היא התאבדות אמיתית. מה שראינו בעורף החזק היא התפרקות כללית של הממשלה מהמחויבות שלה לחלשים שבה (העורף החזק) כל רשתות התמיכה בוטלו או הוחלשו עד כדי אימפוטנציה מוחלטת וזה קרה כתוצאה מפעןולןת מכוונות של אלו האמורים להחליף את אולמרט. זאת התאבדות אמיתית של מדינת ישראל. עדיף למדינה אולמרט שניהל את המלחמה בשלומיאליות אבל יש לו יכולת למידה וברור לחלוטין שהוא ישאף לתקן את הנידרש במהירות לעומת ביבי-ברק שכל שיעשו זה להמשיך לחזק את השכבות השולטות ולדרוך על העניים. ""מי שרוצה שאולמרט ילך הביתה שיצביע על המחליף שלו ואז תהיה לכולם האפשרות להחליט בין האלטרנטיבות""

כל מחליף טוב יותר מדג רקק מושחת

שהוצנח מהמקום ה 32 בליכוד להיות ממלא ראשות ממשלה ע"י המושחת השני שבקומה.

ayb1

Well-known member
אכן צודק ואולמרט טוב מביבי פי כמה

דג הרקק הזה ששמו ביבי הוא האחראי הישיר לבעיה שהיתה במה שכמכונה כאן "העורף החזק" אלו הם פרות הביאושים שיצר ביבי שקרניהו עם "הכלכלה הנכונה"שלו כאשר ניתק את עצמו כראש ממשלה מכל אחריות חברתית והפקיר את שכבות המצוקה לגורלם אל מול מחדליו החברתיים. מכאן אמורה, חייבת, וצריכה להתחיל ועדת החקירה ואז תגיע גם לחוסרים במחסני החירום עד למצב בו החיילים הושארו בלי אוכל כי הרי לפי הקונספציה של ביבי כפועל יצא עליהם החיילים לדאוג לעצמם לאוכל זה לא תפקידה של המדינה .

ayb1

Well-known member
אין לך תגובה ענינית עברתה לקללות

אשר לתגיות -אותן תדביק לעצמך לא לי אם אחפוץ בתוית של שמאלני אין לי בעיה להדביק זאת לעצמי . אלא שמה לעשות אני לא מגדיר את עצמי כשמאלני אלא כפרגמטיס. והאלטרנטיבה גרועה כמה מונים ממה שיש היום. ואם לא הבנתה אז ביבי שהוא אביו מולידו של המחדל בעורף ובצבא גרוע פי כמה מאולמרט ופרץ שהיום בהנהגה. אולי הם חסרי נסיון ואת זה ירכשו אבל ביבי רשע מרושע ואת זה לא יצליחו להוציא ממנו כל שמענין את ביבי זה איך להעשיר את חבריו גם אם זה יהיה על חשבון צהל ו"העורף החזק" את ההוכחות ראינו קודם והחותמת הסופית קיבלנו במלחמה זאת. ילך ביבי לעשות לביתו ויעזוב אותנו במנוחה -ואם אפשר שיקח איתו את חסידיו השוטים.

shy-1

New member
'הדג רקק' הזה, עשה מה שרבים לא

העזו לעשות(ואיני מתכוון לזיין אשת איש, ולרוץ להלבין פני יהודי אחר בטלויזיה).

דר א

New member
הצעתי למטה: ציפי לבני

היא לא מועמדת מושלמת. לא אהבתי את ההצבעה שלה בענין ילדי העובדים הזרים. מצד שני, עדיין אין סיפורים על שחיתויות שלה (ובכל זאת היא כבר זמן מה בעסקי השלטון), וגם לא ידוע שהטרידה מישהו מינית. נראה לי שהיא עדיפה על פני אולמרט (קל וחומר על פני ביבי, רחמנא ליצלן).

ayb1

Well-known member
לא אני הוא זה שממנה את המנהיג

ולא רואה מהו היתרון העודף והנסיון שיש ללבני על פני אולמרט. הרי הבעיה שיש כעת עם אולמרט איננה שחיתות אישית אלא הנהגה שלומיאלית בעת מבחן דבר שאפשר לתקן אותו. עדיין לא רואה מהי האלטרנטיבה להנהגה של אולמרט הרי כשיש בעיה עם הנעליים אין טעם להחליף נעל שמאל עם נעל ימין זה לא ישפר את המצב. וכאשר אין בנימצא נעליים טובות יותר עדיף להישאר עם הקיימת יתכן והזמן יעשה את שלו והנעל תתרחב . אם תהיה הנהגה אלטרנטיבית אחרת ומוצלחת אזי יש מקום להחלפה לצערי אין בנמצא כזאת על המדף- ישמרינו האל מהאפשרות שביבי או ברק ינהיגו אותנו אם כי ברק הוא הרע במיעוטו בהשואה לביבי שקרניהו.

setonr

New member
ספור הנעליים לא רלוונטי,יש מי .

שדמסוגלים להחליף את ההנהגה הזו...

ayb1

Well-known member
אדרבא נקוב בשמות המועמדים המתאימים

לדעתך. אני מקוה שאתה בשונה מקקטוס לא תנקוב בשמו של ביבי שקרניהו שהוא בעצם אבי אבות כל המחדלים בעורף עם תורתו הכלכלית שהמדינה אינה חייבת לדאוג לאזרחיה והמחסורים במחסני החירום (אולי גם לציוד החיילים המדינה אינה חייבת לדאוג -שהלוחמים ידאגו לעצמם ואם לא יכולים אז על ידי תרומות הנדבנים חבריו העשירים שגם יחלקו לעצמם מדליות על תרומתם הרבה לעם אחרי שעשקו אותו בעזרתו של ביבי שקרניהו..

למעלה