דו שיח עם עצמי

garbil

New member
דו שיח עם עצמי

אני בן 29 ועדיין לא טעמתי אהבה בחיים שלי. התעוררתי היום בבוקר ושאלתי את עצמי What the fuck?!? אתה דפוק או מה? ניראה לך שזה עוד יקרה? אתמול יצאתי עם אנשים ובחורה שדיברתי איתה שואלת אותי אתה הומו? או מה בדיוק הסיפור שלך, והשאלה הזאת נתנה לי מכה בראש .מכה שאולי העירה אותי מהתרדמת שהייתי שקוע בה. בחיים אני רק חושב על איך לעשות כסף מסריח שאולי יביא לי אושר ופשוט שכחתי לחיות את החיים ,יותר נכון לא היה לי זמן לחיות אותם כי הייתי עסוק מדי. אז זהו מאוהבים שלי אני חוזר לספור את הכסף. נ.ב. איפה קונים אהבה?

Rנבוני

New member
שלום גרביל

שמע בחור, אתה לא דפוק ונראה שלא הומו! זה כנראה פשוט עוד לא יצא לך. ישנם כאלה שזה קורה להם באופן מאד טבעי ויש כאלו שצריכים יוחר לחפש את זה. האם במהלך 29 שנותיך רצית אהבה ? מה עשית בנידון? ברור לך שאהבה לא קונים. זה משהו שקורה. איך עושים שזה יקרה: קודם כל מחליטים שזה דבר חשוב בחיים שלך, אולי הכי חשוב. ואז מתחילים לחיות. תמצא תחומי ענין שמענינים אותך. צא הרבה מהבית. פגוש אנשים (ובעיקר נשים) גם ללא מטרת הכרות. שוחח באינטרנט עם נשים (גם לא למטרת הכרות) תחשוב על האהבה. תקרא ספרים. גם ספרים על אהבה. תרצה את האהבה ותתפלא - נשים יחושו בזה. גם הן מחפשות אהבה לא פחות ממך (פנויות ונשואות כאחד) אינך זקן מידי לאהבה ולא אחרת את הרכבת. אתה פשוט בוגר ובשל יותר לאהבה. גם רבי עקיבא התחיל ללמוד תורה רק בגיל ארבעים. ולהבדיל - גם אני מצאתי את האהבה רק בגיל 24 (ואם לא הייתי מחפש אותה היא מן הסתם היתה מתעכבת.) יש לך סיבה לאופטימיות.
Rנבוני

ברוך הבא גרביל../images/Emo24.gif

אני מסכימה לחלוטין עם Rנבוני...האהבה לא מתרחשת אלא אם היא רצויה. לעתים היא תופסת אותך בלי הכנה מוקדמת, "נופלת מן השמים", אבל אם לא תרצה בה, היא לא תיפול לזרועותיך... אל תתחרט על העבר, נסה לשפר אותו למען העתיד. נמאס לך להיות לבד? זה ברור ומובן. אין כמו ההווה לעשות שינויים. השלב, הראשון, עוד לפני שאתה קובע פגישה עם מישהי, הוא לקבוע פגישה עם עצמך. להבין מה יש בך ומה אין, להיות ער לחסרונותיך ולמגרעותיך, להבין מה בדיוק אתה מחפש ואיזה סוג קשר מעניין אותך. רק כשתבין דברים על עצמך, תוכל לצאת אל העולם.

למעלה