דו-שיח עדכני

magy

New member
דו-שיח עדכני

מלפני חמש דקות אבל מתנהל לאורך השנה האחרונה............באותה מתכונת.... אני והבן שלי הצעיר, שנוסע ברחבי הארץ לצורך עבודתו. טון הדיבור שלי, לפחות, די נסער ודי מודאג..... אני : הלו. אפרוח .... איפה אתה? הבן : איפה זה קרה הפעם? אני : עפולה הבן : לא. היום אני לא שם, אתמול הייתי . היום אני בנתניה אני : תזהר גם שם. הבן : אוקי, אני עסוק, ביי ואם זו שיחה נורמאלית , אני לא יודעת מה זה נורמאלי........

magy

New member
שני דברים פורמאליים

1. לצורך קבלת תפוז נורמאלי. יש צורך באקספלורר 5.5 2. בקשר לסיסמא אבודה, עוד לא קיבלתי מענה 3. פורום הודעות מומלצות לכל מי שרוצה להעביר לשם הודעת שמצאו חן בעיניו.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=22 4. אין ארבע. 5. הבן גונב לי את המחשב......התמכר לצ´אטים 6. אין מה לעשות בנדון.. גם מבוגרים ממנו התמכרו.. הוא גילה את זה רק כעת. 7. יום טוב.................

letter5

New member
בוקר טוב magy יותר טוב מ...

כל מיני 057... למינהם לדעתי יותר טוב שיתמכר לשירים עבריים מכל הבוגים עזרה תהיי לו מימני גלי/נועם קניאל/ירמי קפלן גלי ,גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון מדוע צחקת? האם הוא סיפר לך דבר מצחיק על שעון שתקתק שתקתק ותקתק ותיקתיק פזמון:בואי גלי בואי גלי לי מאין הצחוק המתוק בואי גלי בואי גלי לי גם אני עוד רוצה לצחוק גלי גלי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום מדוע שאלת האם את נזכרת איך הוילון מו השמש פחד כל היום כל היום בואי גלי בואי גלי לי מאין זכרת את האור בואי גלי בואי גלי לי גם אני עוד רוצה לזכור גלי גלי מדוע בכית כשהגשם הראשון התדפק על החלון מדוע בכית האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב שנרטב ועלה לו החום בואי גלי בואי גלי לי מאין באות הדמעות בואי גלי בואי גלי לי אם יש ברשותכם שירים של יודת רביץ אני ישמח להרחיב את מאגר השירים שברשותי

magy

New member
אל תטעה, אני שמחה שהוא גילה

את העולם הזה. רק שכעת, אני צריכה , במקום להכנס מתיי שבא לי, לבקש ממנו לפנות לי קצת. מצחיק....עד לפני זמן קצר, אפילו לא ידע, איך פותחים מחשב. יהודית......יש לי דיסקים , צריך לשבת ולהקשיב.....ולהעתיק את מה ששומעים......בהזדמנות.............אעשה את זה עבורך.

letter5

New member
ובנתיים אחד השירים של...הזמרים

גלי/נועם קניאל/ירמי קפלן תוכן ההודעה: גלי ,גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון מדוע צחקת? האם הוא סיפר לך דבר מצחיק על שעון שתקתק שתקתק ותקתק ותיקתיק פזמון:בואי גלי בואי גלי לי מאין הצחוק המתוק בואי גלי בואי גלי לי גם אני עוד רוצה לצחוק גלי גלי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום מדוע שאלת האם את נזכרת איך הוילון מו השמש פחד כל היום כל היום בואי גלי בואי גלי לי מאין זכרת את האור בואי גלי בואי גלי לי גם אני עוד רוצה לזכור גלי גלי מדוע בכית כשהגשם הראשון התדפק על החלון מדוע בכית האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב שנרטב ועלה לו החום בואי גלי בואי גלי לי מאין באות הדמעות בואי גלי בואי גלי לי

magy

New member
על פי הודעה של נטע- מ. הפורומים

במכתב אליי........לשאלתי מה עושים עם הסיסמא במערכת המסרים..... הסיסמא היא כפי שנרשמה בכניסה לפורום........ אמרה.....וזהו....... לא ענתה לי אם כדאי לפתוח תיבה חדשה עם כינוי חדש...... לשיקולכם.....

עיניים

New member
מגי, לא מבינה על מה את מדברת

למה צריך סיסמא? בכניסה לתיבת המסרים יש אופציה אותה ניתן לסמן - או לא לסמן המאשרת האם לחייב בהכנסת סיסמא אם לאו. אין צורך לסמן את הריבוע הקטן אם לא רוצים להשתמש כל פעם בסיסמא. ותגידי לנטע שגם עם אקספלורר 5.5 הודעות לא נשלחות!! כבר פעם רביעית שאני מנסה להעביר את ההודעה הזו.

magy

New member
ממוש.............

האקספלורר חמש....למיניו, קשור לגלישה בתפוז... יש אנשים עם אקס. 3 או 4 שהאקס. מעיף אותם........ לא אקס....כמובן......אלא אקספלורר.........שמביא אותי לשאלתך על סיסמאות......... ופה את לא מבינה משהו........שאני כן מבינה....... רואה, ?????התעלמת מהעובדה שיש פה חוץ משתינו, מלאן.........אנשים נשואים. לא כולם מעוניינים שייראו להם את המסרים... לא את אלה שהם שולחים......ולא את אלה שאולי אולי.......שולחים להם. קאפיש ממוש?????????????? יש אנשים שכל דבר כרוך אצלם בקוד........כדי שלא כל עין תשזוף את מחשבם.....ומחשבתם...... האם היותינו פטורות מקוד זה.......המקשה על החיים, ועל העצמאות, הופך אותנו לנשים מאושרות??????????? לא בטוח......... עדיף קוד.....וזוגיות בריאה........ מחוסר קוד (סיסמא).......ובלי זוגיות...... אבל ניתן לשלב בין כל האפשרויות ..........ולהיות מאושר........ אישית, אני מוכנה להעיד ......שאילו הייתי בקשר..... הייתי נכנסת למחשב רק כדי למצוא כתבות מעניינות....או פורום מקצועי.... או איזה פורום נוסטלגיה.....הייתי יושבת ביחד עם ההוא....הדימיוני.... והיינו קוראים ביחד וכותבים ביחד.......... אבל ............טוב......לא אמשיך...........זה ברור.........

magy

New member
יסלחו...........

ראית מה קורה מרב חופש.......כביכול חופש.......... ???? אני הייתי מאחלת לשונאיי חופש כזה......... המינוסים רבים מן הפלוסים........בחופש הזה.......... החופש הגדול........... ראית ילדים בחופש הגדול...? יוצאים מדעתם..... מאבדים מסגרת......משתוללים בלי שום הגיון.......? כבר עדיף ללמוד בכיתה......עם כל המינוסים.........
)))))))) סתם.........גם אני התרגלתי.......לחופש....למרות שהייתי כלואה כמעט שלושים שנה........ צימחתי את שאריות הכנפיים..........אלו שכבר לא ידעו לעוף........ ואני עפה חופשי ..............באינטנט.....................
)))))

magy

New member
בקיץ הזה תלבשי לבן

ותתפללי לטוב אני אבחר ואת בי תבחרי וביחד נהיה לרב הדודאים ביחד עם הפרברים.........

ותגידי גם לנטע שמצבי נהדר-

אני רק יכולה לשלוח אבל את ההודעות מהמפיק ההוא מהוליווד אני לא יכולה לקבל... ולא רק זה אלא שמהמבהב לי כל הזמן יש לך הודעה...שתיים...שלוש ...חדשות. והסקרנות כמובן אוכלת אותי אז פעם ביומיים אני מנסה לפתוח- וכמובן כל המחשב שלי משתתק למוות. נ.ב. יש לי את 5....אבל קדחת ...זה לא עוזר

magy

New member
אז לשלוח את יכולה??????

נו........לך תגור זוג צעיר......... כתוב גם שיש בוידם............אין בוידם????? המפתחות בפנים.......סע לשלום...........היה מנוע????????? נטע יודעת הכל.....כולם מתלוננים ........ אחד רק מקבל....אחד רק שולח.... יצא לי למזלי......גם לשלוח וגם לקבל...... אבל אל תקנאו......אין לי ממי לקבל........ ברצינות.........זה עדיין לא מושלם........ זה כמו לזכות בפיס..........ולקבל הודעה שרק בעוד עשרים שנה מקבלים את הפרס............מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני אמשיך לנדנד..........לכולם......מה שאני עושה כל היום....... בכל מקום אפשרי........... ואין קשר לאקס. 5 וחצי או אחר ולמערכת המסרים...... התשובה על האקס ניתנה למי ששאל למה עפים מתפוז............ החל מאקס חמש וחצי יש תמיכה לתפוז......מתחת.......זה נתקע......כל האתר..... פועל יוצא שגם מערכת המסרים קשה לו יותר.........

magy

New member
ואוטוטוטוטוטוטו

עולה גם לוח מודעות..........לכל המטרות................ זה כבר בדךךךךךךךךךךךךך

magy

New member
שלחתי את הודעתך ישירות לנטע

באיסי.................אולי רחמיה .....יתעוררו.........בגלל המפיק...... אוליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חבל שלא מריצים מערכת...... ובודקים כראוי.....ורק אחר כך משחררים לקהל הרחב..... זה מה שמחכה לנו בלוחות החדשים...... הודעות תעלמנה.........ומי יודע מה עוד..........

מגי, זו בעיה ידועה כשמעלים מערכת

ורק צריך להזדיין בסבלנות (בכל הפורומים) בסופו של דבר הם יתוקנו רק חבל שהמסרים לא עוברים דברים חשובים אפשר להעביר בדאר והכי חשובים - בטלפון אני מעדיפה עם שליח כי אז זו חבילה ככה זה אצלנו שליח = הפתעה

אופטימית ומזדיינת בסבלנות פנטוש?

אבל מצד שני להז...בכל הפורומים. את ספרת פעם כמה יש? וזה שיש כרגע מספר נתון זה לא אומר כלום שבעוד קשה לא יהיה עוד אחד. אז פנטזיה- איך אפשר בכולם? אולי את מתכוונת אחד אחד לא בו זמנית? אני מבקשת הוראות ומתכון בישול מדוייקות יותר כי ככה נראה לי יכולה העוגה להתחרבש נורא. נ.ב. אני מוכנה להתחיל בעניין השליח.

עיניים

New member
ניתן בקלות

לעשות UPGRADE לאקספלורר באתר של מייקרוסופט, או דרך "נענע". כדאי לנסות, לא?

magy

New member
מבלי לפרמט את כל המחשב?????

מבלי לאבד תכנים?????? פיילים וכו?????

למעלה