דו קרב!!!

dixie chick

New member
דו קרב!!!

כן, זה הנושא החדש שלי!!! ונתחיל ב.... דארגו VS וורף מST:TNG שמענו שהם דומים, שמענו שדארגו הוא החיקוי, זה הזמן להעמיד אותם אחד מול השני!!! זה הולך ככה: תפעילו אתה הדמיון ותמצאו נק' להשוות בינהם... וכמובן מה ההבדלים בינהם... עם ציון כמובן... (ולא להיות משוחדים!!!) בסוף אנחנו נחליט כמובן מי המנצח... (שברור שזה יצא דארגו אבל לא נהיה קטנוניים...
) רוצים דוגמא? בהודעה הבאה!!! אם זה ילך טוב יש לי עוד כמה זוגות... אז קדימה לעבודה!!!

dixie chick

New member
השוואה ראשונה... בגדים!

דארגו: שמלה אדומה עם תחרה לבנה בקצוות (נשבעת!!), חושפת חזה (עם חישוקי- עגילים) וכותפות ממשהו קשיח (מה באמת???). ציון: 2 וורף: מדי STAR FLEET צהובים (טייץ כמובן...), ומגן מפורסם מכסף עם עיטורי הכבוד הקלינגוניים שלו... ציון 3.5 טוב אז בקשר למי מנצח כאן זאת היתה החלטה קשה... או יותר נכון, זאת היתה החלטה קשה לגבי למי יש בגדים יותר מזעזעים!!! כאילו, אני מודה שהשמלה הזאת נראת טוב על דארגו, אבל באמת!!! לא ממש הלבוש הגברי של העונה... מצד שני הטייץ המפורסמים של ST לא ממש עושים טוב לדמויות שלהם, בעיקר לדמויות שנטיותיהם המיניות אמורות להיות בגדר הנורמלי... להוסיף על זה עוד את השטות הזאת שתלויה לוורף על החזה ומנפחת לו את האגו... פשוט איום. בקיצור, אני אתן לוורף את הנקודה הראשונה כאן, וזה לא באמת כי מגיע לו...!

varty

New member
טוב ששמת תמונה

כי לא היה לי מושג מי זה. ראיתי מזמן איזה 5,6 פרקים של הסידרה. אני לא זוכרת את הדמות שלו...אז כמובן שדארגו מנצח
דרך אגב בעקבות החתימה שלך , ראיתי שוב את THE CHOICE... כ

מורגיין

New member
השוואה שניה... נשק!

סתם כי משעמם לי אז קחו עוד השוואה... וורף- משתמש בפייזר, שזה הנשק הסטנדרטי של SF (נשק של חנונים אם תשאלו אותי, הוא אפילו לא נראה כמו אקדח נורמלי!), או בבאתלת' שחוץ משם שובר שיניים (ותמונה בהמשך), זאת חרב בעיצוב ממש מדליק! היא גם ממש קטלנית. ציון: 6 דארגו- לדארגו יש את כמובן את הקוואלטה- בלייד שלו, חרב שגם נראת עתיקה ומיושנת, אבל גם חותכת כל דבר,וכמובן, חרב שגם יורה! מה עוד אפשר לבקש? אולי עיצוב חיצוני קצת יותר אלגנטי, אבל בגלל שהיא כל כך שימושית ומגניבה אנחנו נסלח לו! וכמובן לדארגו יש את הנשק הסודי שלו... הלשון! שהיא באמת מגיבה, גם מקורית, גם ניידת, גם קוטלת...! סוף! ציון: 8 לסיכום, נקודה לטובת דארגו, הנשקים שלו לוקחים בסבבה את הנשקים של וורף... יפה יפה...

dixie chick

New member
וכמובן שזאת אני...

פשוט כל פעם שאחותי משתמשת במחשב אני שוכחת להחליף שם
!

sprqy

New member
השוואה שלישית

המייק-אפ בפנים וורף- חוץ מהמצח החרוש קמטים והרחב והריסים שעולים למעלה אין יותר מדי עבודת מייקאפ מאומצת. זקן פשוט ופאה.. ציון: 6 דארגו- הראש כולו מכוסה (חוץ מהעיניים) TANTICALS מגניבים שאין לי מושג איך לתרגם. 4 צמות -2 מכל כיוון. סנטר עם סימני דרגה ולחימה מגניבים. גבות רציניות ביותר. ועם כל זה עדיין הבעות הפנים נראות טוב למרות הכל.. בעונות הראשונות ניתן היה לראות את האף האמיתי של אנטוני
ציון: 8 דארגו המלך והמאפרים של פארסקייפ לוקחים ת'סיבוב! אהבתי את הרעיון אגב!

sprqy

New member
אנחנו שמחים שאתה מסכים

אולי תוסיף השוואה? נשמח..

dixie chick

New member
השוואה רביעית: אישיות ותפקיד

יצא בסוף שאיחדתי שניים... לא נורא... וורף- וורף הוא קצין הביטחון של הספינה, תפקיד פשוט ומוכר היטב, שהוא ממלא בדייקנות במהלך כל הסדרה. פראנואיד, קר רוח, זועף וקודר הוא מסתובב לו בספינה מטיל מורא, ולא יודע לבטא רגשות במיל, כולל חוש הומור לא קיים לחלוטין (בעיה אגב בכל ST לפי דעתי). כשהוא מתרכך אנחנו מקבלים יצירה מוזרה-משהו של מישהו שלא ממש יודע מה הוא ולמה הוא שייך, ומה הוא עושה שם בכלל- די רדוד לטעמי, שלא לדבר על זה שהרגשות הופכים אותו ל"חנון", וגורמים לו למתן את עצמו, במקום לגרום לו להפוך למשהו שלם שאמור לגשר בין שני הצדדים. אישיות: 5 תפקיד: 9 דארגו- לדארגו אין תפקיד מוגדר ברוב הסדרה בצוות, הוא בעיקר השומר ראש שמסתובב בהבעה קודרת, אבל לפעמים הוא גם מפתיע ועושה דברים אחרים כמו לפשר או לעודד. מבחינת אישיות הוא "לוחם מתבגר", מצד אחד הוא בטוח שעוצמה וכוח הם בנשק ולחימה וחולשה היא ברגשות ובלהפגין אותם, מצד שני הוא מאוד מונע על ידי הרגשות שלו ונותן להם להשפיע הרבה על מהלך חייו. גם יש איזה צד באישיות שלו שמאמין שיש עוצמה ברגשות ובלתת אותם לאחרים, והוא נאמן מאוד בעיקר בעיצה טובה ובמסירות לחבריו, מה שיוצר ניגוד משעשע לעיתים של "הלוחם VS הפסיכולוג של הצוות". ללא ספק דמות מלאה ושלמה שכתובה טוב מכל הצדדים, כולל אפילו חוש הומור ש"נוזל" בין הפינות. אישיות: 9 תפקיד: 6 בקיצור חבר'ה, הדמות העשויה יותר טוב כאן מבחינת אישיות היא כמובן דארגו, שממש נכתב ומתפתח בדייקנות ובאמינות, לעומת וורף שיש לו חורים כבדים באישיות... נקודה לטובת דארגו! מצד שני הנקודה הזאת מתאזנת מול "תפקיד בצוות", שמה לעשות ובספינה מלאה פושעים נמלטים, שעושים מה-בראש-שלהם, אין ממש לדארגו תפקיד מוגדר, וגם הוא לא ממש תופס לעצמו תפקיד ברור בצוות (ויש כאלה בסדרה שכן עושים את זה)- נקודה לוורף.

Broken Identity

New member
הגזמת !

לדארגו אין תפקיד... אבל למי יש ??? לטייס ! חחח, אם לדארגו אין תפקיד אז לכולם אין תפקיד הרי לאף אחד אין תפקיד מוגדר בפארסקייפ...

dixie chick

New member
קדימה להתעורר...

זה הכל? אני בטוחה שיש עוד דברים להשוות...! אז לכל המבקרים שעוד לא אמרו כלום, קדימה, תתחילו להעלות רעיונות!

dixie chick

New member
השוואה חמישית... "הבן של..."

כן כן אנשים, כשאמרנו שהם דומים, התכוונו גם לזה! אז בגלל שלשניהם יש בנים שמופיעים איתם בסדרה (!!!), ולשניהם יש בנים מעורבים (חצי מהגזע שלהם חצי מגזע אחר) מצאתי לנו עוד נקודה להשוואה! וורף- לוורף יש בן בשם אלכסנדר, שהוא חצי קלינגוני- חצי בן אדם. אלכס יקירנו מופיע בהתחלה בתור מיני תפקיד אורח אבל במהלך 7 העונות הוא חוזר וחוזר אפילו לתפקיד אורח די קבוע... האמת שכאן אני אולי לא 100 אחוז אובייקטיבית כי אני לא ממש זוכרת אותו בשנותיו המאוחרות, רק בתור ילד קטן שכולם צוחקים עליו בגן כי הוא מוזר... ממה שאני זוכרת הוא היה גימיק חמוד, שבעיקר השתמשו בו כתירוץ לחשוף את הצד ה"רך" של וורף (להגן עליו, לשמור עליו, ליצור איתו קשר אבהי וכן הלאה)... ציון: 3 דארגו- לדארגו יש בן בשם ג'ותי, שהוא חצי לאקסן- חצי סביישן. ג'ותי גם הוא תפקיד אורח בלבד, אבל הוא מגיע אלינו בגיל הרבה יותר בוגר, בגיל שיש לו גם אופי מוגדר, אישיות, הסטוריה וכן הלאה. מעניין שלמרות שהוא דמות אורח בלבד, בנו מסביבו הרבה מאוד, כך שלמעשה הוא דמות שלמה בעינינו. מעניין גם לראות שאפילו במהלך הסדרה כולה הוא מתפתח וגדל, לומד מי הוא ומה הוא. רוב הקטעים בינו לבין אבא כתובים יפה, והאינטראקציה כמה שהיא בעייתית יותר ככה, יוצאת טובה יותר ככה. הטענה היחידה שלי היא למעשה ברגע המפגש הראשון, לא יודעת למה, משהו התפקשש להם שם, וזה יכול היה להיות הרבה יותר טעון ויפה... ציון: 8 טוב, אז הנה נקודה ברורה לדארגו שלנו!!! הפעם הוא לוקח בענק...!!!

Chakotay

New member
בהחלט!

אלכסנדר מעצבן!!! כמעט כמו ווסלי וג'ייק סיסקו!! חחח רעיון יפה לשירשור, אבל כמה שאני אוהב את דארגו וכמה שהוא טוב מוורף בכמה מובנים, אני תמיד אהב את וורף יותר, לא יודע למה..

dixie chick

New member
אז אולי תוסיף גם משהו?

אני משאירה את זה ככה עד היום בערב\ מחר... אח"כ אני מסכמת ומוציאה דו קרב חדש (ואני ממש מתלהבת מההשוואה הבאה... יעופו כאן ניצוצות...)...!

dixie chick

New member
../images/Emo124.gif והמנצח הוא!!! ../images/Emo124.gif

אחרי ספירת הקולות אנחנו מקבלים את הסיכום הבא... בגדים: 1 לוורף. נשק: 1 לדארגו. איפור: 1 לדארגו. אישיות: 1 לדארגו. תפקיד: 1 לוורף. בנים: 1 לדארגו סה"כ 2 לוורף, 4 ל
דארגו
והוא המנצח בסיבוב הזה!!!
הסיבוב הבא יהיה הרבה יותר מותח ומעניין... בעזרתכם כמובן!!!

למעלה