דו קרב

נוב 01

New member
דו קרב

אהלן חבר´ה אני חדש פה ומידי שבוע אני אערוך פה דו קרב בין שתי להקות אתם תצביעו ללהקה המועדפת עליכם אם אתם רוצים גם תנמקו. והשבוע, דו קרב בין תיסלם לבנזין. תצביעו!!!!

vegi force 1980

New member
האמת שזה נשמע טיפשי

מה אתה גלגל"צ? מה זה דו קרב על להקות? כאן זה פורום משינה ויובל בנאי אני לא מבין את הקטע אולי תסביר??

Mekhasheife1.

New member
ברוך הבא יקירי! ../images/Emo13.gif

אמממ ... אני אומרת ששתיהם נחמדות ...

ואני אומרת...

ברור ש "תיסלם" האגדיים! הם לוקחים את בנזין בהליכה. אולי אני לא נטרלית כי אני מעריצה שרופה של תיסלם, אבל הם באמת יותר טובים. חוץ מזה הם עכשיו גם מופיעים אז אפשר לומר בוודאות שהכתר שייך ל "תיסלם" !!!!!

אני אומר

שאין לי שום דבר נגד תיסלם ובנזין. אבל בפורום הזה, בדו קרב בין תיסלם לבנזין אני מצביע למשינה. או בקיצור - זה לא ממש המקום.

N a V e

New member
משינה יותר טובים

משניהם. אבל תיסלם מקום שני.הם גם אחלה.

איז

New member
נכון שהפורום הוא של משינה

אבל בתכלס, כמה כבר אפשר לדבר על משינה? לפי דעתי דווקא יש מקום לדבר על להקות ישראליות אחרות.

נכון, יש מקום לדבר על להקות אחרות

בפורום מוזיקה> עברית ישנה וחדשה בדיוק כמו שלא הגיוני לדבר פה על אביב גפן שהוא אמן דגול אבל יש פורום בשביל לדבר עליו. גם על מייקל ג´קסון - יוצר ופרפורמר מהגדולים בעולם לא נדבר פה אלא בפורום המיועד לכך... עכשיו אם בא לך להמשיך לעשות דו קרב גלגלצ תמשיך...

little beetle

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifדו קרב נוסח משינה

אז מה עם לערוך דו קרב.. אבל בין שירים שונים של משינה ויובל... דווקא יכול להיות מעניין !!!

Mekhasheife1.

New member
אמממ ... באמת זה יכול להיות מעניין

אולי זה ישמע קצת מאוד מטומטם אבל אני מעדיפה את השירים של משינה על פני יובל ... אותו אני בכלל לא אוהבת! אין לו שירים משהו ... למשינה יש! (אני יודעת שזה נשמע מאוד מאוד מטומטם אבל ... טוף נו ... אין דרך אחרת להסביר את זה!)

little beetle

New member
זה מה שנשאר..

אולי זה ישמע קצת הרבה מוזר.. אבל אני מסכימה !!!! השירים של משינה הם אמנם יותר טובים מהשירים של יובל עצמו... מה לעשות יש להם מעין זכות ראשונים.. אבל אם יובל זה מה שנשאר ממשינה אז נסתפק בזה.. אחרי הכל אחד הדברים הכי טובים במשינה זה אחד הקולות הכי טובים במדינה הזאת- שזה הקול של יובל בנאי!!!!

למעלה