דו קרב

נוב 01

New member
דו קרב

אהלן חבר,ה אני חדש פה מידי שבוע אני אנחה פה את הפינה דו קרב והשבוע דו קרב בין גרין דיי לאופספרינג! תצביעו ואני רק רוצה להוסיף שתעזבו את החרא הזה של הם פאנק הם פאנק רוק וכל החרטא הזה ותתעלמו מהמסחריות העכשווית בדיסקים האחרונים ורק תתיחסו לתקופת השיא של הלהקה השירים שהכי דיברו אליך והכי אהבת תיקחו את הדברים הכי טובים מכל להקה ואז תתנו לרגש שלכם לקבוע את מי אתם מעדיפים (גם אם אתם לא מעריצים של אף אחת מהלהקות) יאללה תצביעו!!!

voodoo

New member
אופספרינג

גרין דאי תמיד נשמעו לי לא משהו, ואופספרינג i like

xero1

New member
ומי קבע שאת "תנחי את הפינה הזאת?

את חברה של VOODOO או משהו? לפחות תעשי בין שתי להקות טובות שיש בניהם קצת קשר לפחות.

Ignition

New member
כמה פעמים אפשר לעשות השוואות

שקשורות באופספרינג..? בכל אופן , אני בוחר באופספרינג..

guitarist4ever

New member
GREENDAY RULEZ!!!

ברור שגרין דיי אולי הדיסק warning לא היה מוצלח אבל הם להקה יותר שווה מאופספרינג אולי לא ביכולת אבל בתאכלס

themisfits

New member
גם למיספיטס יש בובות, לא?...אכן אכן

מיספיטס הלהקה הכי טובה בעולם! בלי שום קשר.. חחח יש להם קו בובות אבל זה משהו אדיר הייתי בשמחה חוזר לגיל חמש ומשחק איתם !

Warzone

New member
vot lox yobani!!!!

bliat ya tiba veybu dalbayob!!! ti chio nazivaish siba offspringer in naijash nanix a? lox yibachi? gomik traxnuti!!!

OPERATi0N_iVY

New member
אני מציע...

להפוך את השרשור הזה לדו קרב של כל מיני להקות, כמו שעשינו פעם... פשוט משעמם לי... בקשר לשאלה הקודמת, אני בוחר באופספרינג, למרות שגרין דיי גם לא רעים... השאלה הבאה: MINOR THREAT או GORILLA BISCUITS

למעלה