דו קרב ביצועים

דו קרב ביצועים

כל פעם אני יעלה 2 ביצועים שונים ואתם כן כן אתם צריכים להצביע לביצוע האהוב מומלץ להסביר גם למה ואלה הביצועים 2 הביצועים האלה פתחו עונות שונות את עונה 2 ואת עונה 4 מעונה 4 קבלו אותה וונזל סלומון אם הביצוע ל Heatwave שפתח את עונה 4 והביצוע שפתח את עונה 2 קימברלי קולדוול Come To My Window תהנו

SHTRUDIDI

New member
גם אני חשבתי שיהיה נחמד לעשות דו קרב כזה

מקווה שזו תהפוך לפינה קבועה
. הבחירה קשה. אני מאוד אוהבת את וונזל אבל זה לא היה אחד הביצועים הכי מדהימים שלה אם אני זוכרת נכון, מצד שני לא מתתי על קימברלי קולדוול אבל זכור לי שהביצוע הזה היה טוב. ואחרי שצפיתי בשניהם פתאום גיליתי שדווקא של וונזל יותר מרשים, אז וונזל.

14מתן

New member
וונזל, אחד הביצועים הטובים שלה

אם אני לא טועה גם ג'ניפר האדסון וקימברלי לוק הופיעו עם השיר הזה, והביצוע של וונזל גם טוב משלהן

SHTRUDIDI

New member
אתה בהחלט צודק

אבל אני דווקא הכי אוהבת את הביצוע של ג'ניפר לשיר הזה. ויופי לראות שאתה כותב פה שוב...

symptoms

New member
וונזל

יותר אהבתי בהרבה. ואני דווקא אוהבת את השיר השני, פשוט לא אהבתי איך שהיא שרה אותו, לא יודעת, לא הסתדר לי כל כך. וונזל כזאת חמודה. רעות

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מחבב את שני הביצועים

אבל בייבי V,זאת בייבי V!

אני אישית אוהב את 2 הביצועים

אבל וונזל
האיידולית האהובה עליי בכל הזמנים וזה אחלה ביצוע בלי שום קשר

always be me mc

New member
וונזל../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יש לה קול הרבה יותר יפה וכיפי מהבחורה השניה שפשוט צווחת לי באוזן

הודיה100

New member
וונזל

לא הכרתי את הביצוע של קימברלי, אבל אחרי צפיה קטנה.. אין ספק שוונזל לוקחת (ובגדול)
ואפרופו come to my window- הביצוע של פטריק הול בעונה 5 היה הרבה יותר טוב (ולא צורם!), ממש אהבתי אותו. ואם אני לא טועה- גם הוא פתח את העונה (את הבנים לפחות).

למעלה