דו קיום

NoyNoy

New member
דו קיום

השאלה הזאת כבר עלתה בפורום הזה כמה וכמה פעמים, וכל פעם כולם היו יפי נפש ושוחרי שלום ואמרו שהם רוצים דו קיום. אבל בימים האחרונים אני רואה כאן, חוץ מרמת דיון נמוכה אפילו מהרמה של פורום "על בנים ועל בנות", גם התבטאויות שהמקום האחרון שלהן זה הפורום הזה. כאן זה פורום
דו קיום
לא פורום עצות על איזה ערבים צריך להרוג (סליחה, לחסל) יותר מהר. החוכמה היא לא לרצות בדו קיום כשהכל שקט, אלא דווקא עכשיו כשקשה, דווקא עכשיו שאני פותחת את העיתון ורואה תמונה של ילד בוכה על קבר אימו. עם כל הקושי הזה, צריך להמשיך לרצות את הדו קיום. התבטאויות כמו - "צריך לחסל את הח"כים הערביים" הם גזענות טהורה שמקומה לא פה. אז איזה פורום אתם רוצים פה? פורום של אנשים שפועלים למשן השלום ולמען הדו קיום, או פורום של אנשים ממורמרים, כעוסים ומלאי שינאה כלפי כל מי ששונה מהם? אומנם ברוב הפורומים המנהל הוא זה שקובע את האווירה של הפורום, אבל מסתבר שהשינאה שלכם חזקה יותר מכל רצון לדו קיום שקיים אצל שוקור. ממה שאני מכירה את שוקור, הוא באמת ובתמים רוצה דו קיום. והסיבה היחידה שאתם לא מצליחים לראות את זה זה כי מרוב שאתם גזענים, אתם בטוחים שכולם גזענים כמוכם. תודה לאל שהדברים הם לא ככה, ובפורום הזה יש גם אנשים שרוצים שלום ודו קיום, ביניהם גם מנהל הפורום (שנעלם בימים האחרונים?).

דזירה

New member
אמן אמן ואמן - אני בעד ../images/Emo41.gif

ומקווה שאכן תעלה כאן הרמה - ביקשתי את אותו הדבר ואיש לא שעה!!!!!!!!!! חבל..........

קלייר

New member
נכון אמרת/שכחו שזה פורום דו -קיום

לצערי השנאה והרצון לנקום,שולט היום בפורום הזה,ושוקור רוצה אצ השלום בדיוק כמונו,עם היתי מגיעה הרבה לפורום אהבתי את הפורום,אך הלעג לדעותי שאני נאיבית ,רומנטית מדי,אך תמיד אני ימשיך להאמין שיש צורך בהדברות למען המדינה הזו שרק ידעה מלחמות והרג,שמחה שיש עוד אחת כמוני המאמינה שיש צןרך בדו-קיום,ולא בשנאה,ונקמה,לא צריך להיות צודק אלה חכם

all

New member
נו נו נו, נוי נוי, נו נו נו!

רק לפני כשבוע תפסנו בדיון זהה לזה לחלוטין צדדים הפוכים. אני טענתי שיש כאן אדם המסית לעלימות, התפרעויות, גזענות דתית ואולי אף לרצח ואילו את הגנת על האיש הזה בכל כוחך. אינך חייבת לענות לי, אך איך אוכל להתיחס אלייך ברצינות כשאבן הבוחן היחידה שלך היא -"לאיזה גזע משתייך הדובר". כשהמסית יהודי, החוצה מפורום הדו קיום! ואילו כשהמסית ערבי -"אז מה אם הוא קצת הגזים, לא הבנת למה האיש התכוון וכו´".

NoyNoy

New member
אתה כניראה לא מכיר אותי בכלל

אני מגנה ועוד איזה מגנה את מה שאותו ח"כ אמר על פיגוע הירי בתל אביב. ובקשר למה ששוקור אמר לפני שבוע, כמו שכבר אמרתי, כתבתי על הנושא הזה כבר מספיק ואני לא מתכוונת לחזור על הדברים שלי. חבל שמהדברים שלי אתה מבין שאני שופטת אנשים לפי הגזע שלהם.

למעלה