דו קיום
השאלה הזאת כבר עלתה בפורום הזה כמה וכמה פעמים, וכל פעם כולם היו יפי נפש ושוחרי שלום ואמרו שהם רוצים דו קיום. אבל בימים האחרונים אני רואה כאן, חוץ מרמת דיון נמוכה אפילו מהרמה של פורום "על בנים ועל בנות", גם התבטאויות שהמקום האחרון שלהן זה הפורום הזה. כאן זה פורום
דו קיום
לא פורום עצות על איזה ערבים צריך להרוג (סליחה, לחסל) יותר מהר. החוכמה היא לא לרצות בדו קיום כשהכל שקט, אלא דווקא עכשיו כשקשה, דווקא עכשיו שאני פותחת את העיתון ורואה תמונה של ילד בוכה על קבר אימו. עם כל הקושי הזה, צריך להמשיך לרצות את הדו קיום. התבטאויות כמו - "צריך לחסל את הח"כים הערביים" הם גזענות טהורה שמקומה לא פה. אז איזה פורום אתם רוצים פה? פורום של אנשים שפועלים למשן השלום ולמען הדו קיום, או פורום של אנשים ממורמרים, כעוסים ומלאי שינאה כלפי כל מי ששונה מהם? אומנם ברוב הפורומים המנהל הוא זה שקובע את האווירה של הפורום, אבל מסתבר שהשינאה שלכם חזקה יותר מכל רצון לדו קיום שקיים אצל שוקור. ממה שאני מכירה את שוקור, הוא באמת ובתמים רוצה דו קיום. והסיבה היחידה שאתם לא מצליחים לראות את זה זה כי מרוב שאתם גזענים, אתם בטוחים שכולם גזענים כמוכם. תודה לאל שהדברים הם לא ככה, ובפורום הזה יש גם אנשים שרוצים שלום ודו קיום, ביניהם גם מנהל הפורום (שנעלם בימים האחרונים?).
השאלה הזאת כבר עלתה בפורום הזה כמה וכמה פעמים, וכל פעם כולם היו יפי נפש ושוחרי שלום ואמרו שהם רוצים דו קיום. אבל בימים האחרונים אני רואה כאן, חוץ מרמת דיון נמוכה אפילו מהרמה של פורום "על בנים ועל בנות", גם התבטאויות שהמקום האחרון שלהן זה הפורום הזה. כאן זה פורום