דו קיום?

דו קיום?

אתמול עשיתי פעולה לחניכים שלי על דו קיום מה הוא בכללדו קיום.. האם הפתרון הוא דו קיום מלא או הפרדה, האם עדיף לחיות כמו בחיפה או כמו בירושלים? שאלה לי אליכם האם דו קיום פירושו לאהוב את הצד השני או שמספיק לכב את הצד השני, ללמוד לחיות איתו אפילו שיש לי בעיה עם עצם היותו יהודי-ערבי? בוא נדמיין את העתיד... מה הפתרון? מצטערת שלא יצא לי להיות כאן השבוע.. הייתי ממש עסוקה.... אבל מבטיחה לחזור לחיים. שבת שלום... ילדונת

אחד המשפטים היסודיים במתימטיקה אומר

שאי אפשר להגיע ברציפות ממצב שלילי למצב חיובי בלי לעבור מתישהו בנקודת האפס. ומה זה קשור לענייננו? הנה, כך בערך אני מדמיין את העתיד: שלב ראשון... שיכירו בזכותי לנסוע בשקט באוטובוס ולהגיע ליעד הנכון, ולא לגן עדן. לפחות שיפסיקו לשמוח ולרקוד כשאוטובוס מתפוצץ. שלב שני - שיכירו בזכותי להתקיים כאן ושיפסיקו לחשוב שיש לי מדינה אחרת. שלב שלישי - שיכירו במדינת ישראל כבית לאומי ליהודים. שלב רביעי - אני גם רוצה לשמוע גינויים בכל פה על תופעת "כבוד המשפחה", למרות שמדובר בנושא פנים-ערבי שלכאורה אינו אמור לעניין אותי. הגיע הזמן שהרוצחים האלה יקבלו בקונצנזוס הערבי מעמד של פושעים לכל דבר. שלב חמישי - אחרי שבעיית "כבוד המשפחה" תיפתר, הייתי רוצה לראות מדינות ערביות דמוקרטיות. שלב שישי - מדינה פלסטינית דמוקרטית. בקיצור, בשלב מס´ 30 בערך, אני מצפה שיתחילו גם לאהוב אותי, רק קצת.

אבו-דני

New member
עופר...

-- לקרוא אותך כמה חוכמה וחן בדברייך ולא להאמין הלוואי כמוך מסבירנים בכל אתר כמה אתה מתאים אני ממש מרגיש מיותר כאן אתה עושה עבודה.. ממש מגניב אשתה יין קידוש לחייך חזק ואמץ איש מדהים

למעלה