דו קיום ?? עם ערבים ??

ארי ש

New member
דו קיום ?? עם ערבים ??

עיינתי בחלק מהתגובות ומפליא לראות שעד היום יש יהודים טיפשים,אני לא מבין באיזה עולם אתם חיים,אבל הייתי שמח לקבל מספר תשובות. 1)מי התחיל את הפרעות באוקטובר ? מי הרס רכוש,תקף יהודים,ניסה לרצוח שוטרים,וסגר את הכביש שמחבר בין צפון למרכז ? 2)כמה חוליות של יהודים בתוך הקו הירוק נתפסו מאז אוקטובר ? (להזכירכם מקרב ערביי ישראל דווח על כ 10 ויש עוד מיקרים שמסיבות של בטחון המדינה לא פורסמו). 3)כמה אנשי ציבור יהודים תקפו שוטרים ואזרחים ? (שוב להזכירכם את התמונות היפות של השייח ראק,ברכה,טיבי,תוקפים שוטרים). 4)כמה חכ"ים יהודים קוראים מעל בימת הכנסת להרוג בערבים ? ( אני שוב מרענן את זכרונכם : בשארה בסוריה(לצד החיזבאללה),טיבי בביר זית(לצד אנשי חמ"אס) לעומת זאת,את הח"כ היהודי היחיד (כהנא זצ"ל) הוציאו מהכנסת,והארגון שלו הוכרז כארגון טרור. והרשימה עוד ארוכה,אך מכיוון שאני יודע שתשובות לעניין לא יהיו לכם,אז אני לא רוצה לבזבז את זמני. הערה קטנה לקלייר,תילמדי לכתוב עברית בלי שגיאות קודם כל... ולשאר אוהבי הפלסטינים,מי שלא מוצא חן בעינו יכול פשוט לקום וללכת,תכניסו טוב טוב לראש,אנחנו כאן,ואף אחד,גם אתם,לא יוציא אותנו מהמדינה היחידה שיש לנו !!
 
תתפלא......

רק תקרא קצת בין השורות, ותבין כמה תשובות לעניין אתה מפספס כאן. מאחר שהנושאים שציינת כבר נטחנו כאן עד דק, אינני מתכוון להרחיב אף לא אחד מהם ברגע זה. עצה אחת בכל זאת לי אליך: את שמות התואר שאתה טורח להעניק לנו בלי אבחנה, שמור נא לעצמך ולשאר חבריך הששים לקרב. אוקיי?
 

ארי ש

New member
לקרוא לך "עופר" או יאסין ??....

אני לא מתייחס גם אליך חמודי,ואני אקרא איך שבא לי למי שבא לי,זה מה שטוב בדמוקרטיה !!
 

all

New member
אל תקח את זה כל כך ברצינות

כאדם שמסתובב בהמון מפעלים (ערביים ויהודיים) בכל יום אני מרגיש לפחות פעמיים שאני שמאלני קיצוני ולפחות פעמיים שאני ימני קיצוני. ככל הנראה שזה סימן שאני די מתון.
 
אתה באמת חושב שזה שווה התייחסות?

לדעתי לא, וגם אתה לא. זכותי. דמוקרטיה, לא?
 

B.Shokor

New member
תגובה..

א. ראה קישור למטה (קישור 1). ב. ראה קישור למטה (קישור 2). ג. כמה אנשים יהודים שרפו, שברו חנויות ובתי-עסק של ערבים, ומכו אזרחים ערביים? ד. אני מקווה שאתה קורה עיתונות, מה הרב הנכבד עובדיה יוסף אמר?????? (אגב, יש לו גם ציטוט חדש שמופע היום בעיתונות). אההה, רק נותר דבר אחד להגיד לך, תלמד לכתוב עברית בלי שגיאות לפני שתתחיל לדבר על האחרים. ודבר אחרון, נראה לך שאלוהים בעצמו יכול להוציא אותנו מפה (הערבים)? (אגב, אלוהים נסה ולא יכל, אז חבל לך על הזמן).
 

ארי ש

New member
אני לא מתיחס לערבים !!

תמשיך להגן על העם שלך,זה בסדר. ודרך אגב אנחנו נוציא וותכם מכאן לבד,לא צריך את אלוהים בשביל זה.
 

ארי ש

New member
רק לערבים מותר לדבר בקול ??

אני אכתוב ואומר בדיוק מה שבא לי !! מה קרה ?? בגלל שלא קוראים לי בשארה או ברכה אז אני צריך להיזהר ממשהו ??
 

all

New member
אכן ידידי

על טיעון זה קשה לענות, בעצם אפילו בלתי אפשרי. אין ספק שאם חברי כנסת מרשים לעצמם לומר את מה ששני אלה אמרו. אנחנו, שאיננו נסחרי העם, רשאים לומר ככל העולה על רוחינו. יחד עם זה אני מקווה שיגיע היום בו קודם כל חברי כנסת ואחר כך גם אנו, נצטרך לתת את הדין על מה שיצא מתוך פינו. אך במצב של היום, יש לך את כל הזכות גם לקרוא להשמדת פלסטין, בדיוק כפי שהתבטא אותו ח"כ ממפלגת חמ"ס בביקורו אצל מפעיליו בדמשק.
 
למעלה