דו קיום במוסיקה

Zidan de Toledo

New member
דו קיום במוסיקה

שלום מרחבא לכולם אני רוצה להזמינכם למופע ייחודי שמעלים יהודים וערבים, ומשלב מוסיקה ערבית עממית ביחד עם פיוטים ושירת קודש יהודית (מצ"ב קובץ). לפעמים למוסיקה יש את היכולת והכח להראות מה שדיבורים לא מצליחים. בוסתן הכרמל נמצא בין אונ' חיפה לעוספיא מחיר כניסה יהיה בין 40-50 ש'ח. להתראות

InDaHouse

New member
אין מצב שאני מגיע לעוספיא

כמות האנטנות הסלולריות שם מוגזמת באופן רצחני והאנשים האלה חוטפים סרטן ומתים בהמונים. חבל שהמופתים קוראים לג'האד נגד הכיבוש שהורג הרבה פחות מאורנג' פלאפון סלקום ומירס.

motyka

New member
הסירו את האנטנות

ובגלל זה כמעט אין קליטת סלולרי בעספיה ודלית אל כרמל

אלי ו.

New member
חפשתי את הרפרנסים למטה

ולא מצאתי. כתוב שם רק "מהמחקר עד כה". בקשר לאנטנות סלולריות באמת שאין לי מושג, אני יודע שהקרינה יורדת ביחס מרובע למרחק מהאנטנה ולכן הייתי מנחש שהטלפון שצמוד לראש, גם אם הקרינה ממנו קטנה פי 1000 מהאנטנה, עדיין, בגלל המרחק הקצר, מקרין יותר מאשר אנטנה הרחוקה ממני כמה עשרות מטרים. זה לא אומר שאשמח אם תהיה אנטנה מול הבית שלי אבל לא הייתי נלחץ מאנטנה במרחק 100 מטר. בקשר לנזק מקווי מתח גבוה, בקישור שהבאת מדברים על "סיבה טובה לדאגה" במקרה אני גר ממש ליד קווי מתח עליון (260,000 וולט) כך שבדקתי את המחקרים בנושא. התקן הקשוח ביותר הוא התקן השוויצרי שמאפשר עד קרינה של 10 מיליגאוס בממוצע ליום. בבדיקה שעשינו בשכונה התברר שהערך הגבוה ביותר שקיבלנו מתחת לקו המתח היה 5.6 מיליגאוס. יש מחקרים שמדברים על עליה במקרי סרטן המוח לילדים שחיו תחת קרינה מקווי מתח עליון, קרינה גבוהה יותר מהתקן הנ"ל. זה אמנם נשמע נורא (יש לי ילדים) אבל מבחינה מספרית מדובר בעליה ממקרה אחד ל 100,000 לשני מקרים או משהו כזה כך שקשה לסמוך על הנתון. למרות זאת אנחנו לוחצים על העיריה וחברת החשמל להוריד את הקווים אבל אני מודאג הרבה יותר מחציית הכביש מאשר מקווי המתח הגבוה. שמעתי על שני מחקרים מקליפורניה ואחד מבריטניה שעדיין לא יצאו (כשבדקתי) שמדברים על קרינה נמוכה יותר אבל נכון לעכשיו לפחות הסיפור של קווי המתח הגבוה נשמע יותר כמו הסטריה ציבורית מאשר חשש המבוסס על ידע.

ערב רב

New member
ממתי אט"ד הפך לארגון בריאות?

או שהוא סתם מנצל את התחום הבריאותי בשביל להרוס מבנים (אנטנות, עמודי חשמל)?

EastGirl83

New member
ממש לא!!

אני סטודנטית שוכרת בעוספיא... והאוויר שם נקי יותר מרוב האזורים שאני מכירה בארץ... אין שם הרבה אנטנות.. ולסלקום אין הרבה קליטה...

petertosh

New member
ה"מוסיקה" היחידה שאני שמעתי היום

זה את פגיעות הטילים באשקלון. אגב בוסתן הכרמל מקום חמוד לאללה.

למעלה