דו מיניים

דאנטה123

New member
דו מיניים ../images/Emo60.gif

מנסיונכם, אדם דו-מיני מסוגלל לקיים קשר מונוגמי? מסוגל לשרוד נישואין מבלי להתפתות לצד השני? אני עדיין לא החלטתי לגבי עצמי אבל איך שהדברים נראים היום אני דו. וחשבתי לעצמי מילא להתחייב לאדם אחד ממין מסויים כשזה המין היחיד שאתה נמשך אליו, אבל להתחייב לאחד המינים, ועוד לכל החיים, כשאתה נמשך לשניהם, נשמע לי קצת מסובך. אני יודע שבתאוריה הכל אפשרי, בגלל זה אני מחפש סיפורים על ניסיון של אנשים או היכירויות אישיות. תודה רבה

רסקול

New member
היי

אישית אני לא מאמין בהתחייבות מונוגמית לכל החיים, אם כי יש בני אדם שמקיימים, כמו חסידות, יחסים מונוגמיים כל חייהם. במצבים של דו-מיניות, כאשר יש משיכה ברורה לשני המינים, אישית הייתי ממליץ לדו-מיני לספר לבן/בת זוגו של המשיכה שלו גם לצד השני, ולהביא את כ"נדוניה" לקשר. מה יקרה לקשר אח"כ אינני יודע, אבל אני יודע מחברים שלי, שאין דבר מעיק יותר מחיים כפולים, מהחרדה שמא תיחשף, ילדיך ידעו על זה ולא ממך או מבת /בן זוגך.

marik

New member
הי וברוך הבא

מה שלומך? ברוך הבא לפורום שלנו. אשמח לדעת בן כמה אתה? ולמה אתה חושב שאדם בוגר כמוך לא יכול להבין ולהפנים בראש, פסיכולוגית, שעכשיו אתה נמצא עם בן או בת זוג, ואתה אוהב אותו/אותה מאוד, ואין מצב לבגוד? בגידה היא מצב של בחירה. חרמנות זה טבעי, אבל ליישם את זה עם מישהו אחר ממי שנמצא איתך במערכת היחסים - זה בחירה שלך בלבד. ויש לך שליטה על זה. במקרה הכי גרוע, תצרפו. אבל לא משנה מה - שיהיה בידיעת כל הצדדים.

1שהוא2

New member
לא נכון...

אתה טועה לפי דעתי . אני בן 28 ואני דו מיני . אף פעם לא התנסיתי בקשר הומוסקסואלי , אבל אני כל הזמן מפנטז וכשאני למשל מאונן אז אני עושה את זה באותה מידה כמו שאני מפנטז על בחורות . אני כיום במצב של "אין לי מושג מה אני עושה !!!" , מצד אחד אני נמשך לבחורות ומצד שני אני נמשך בטירוף לצד השני (במקרה שלי זה טרנסקסואלים) , אני אישית ,באופי , לא בנוי לרקוד על 2 חתונות בו זמנית , אבל מצד שני זה משגע אותי כי אני חייב את שניהם (לפעמים בא לי את זה ולפעמים את זה) ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי , אני לא מגזים בכלל בתגובה שלי , פשוט נדפק לי המוח מזה , אני לא יודע מה לבחור . מבחינתי , עצם העובדה שאני אפילו אתנסה ביחסים הומוסקסואלים, פעם אחת אפילו, זה כאילו שזה יהיה לי על המצפון אם אני אבחר להיות עם אישה בעתיד . אני במקרה נתקלתי בהודעה הזאת פה , אני מזדהה איתך לגמרי - עם הבעיה שלך (של הכותב) .

marik

New member
זה עכשיו

אבל כשתהיה בקשר עם בחורה - מה יהיה אז? עדיין תרצה? אני חושב שברגע שאתה אוהב מישהי אהבת אמת, אתה לא תחשוב בכלל על לבגוד או ללכת עם מישהו אחר. ואולי אחרי כמה זמן, שנה או חודש, תרצה לגוון ולרענן ואז תוסיפו. אבל ביחד. לא בבגידה.

1שהוא2

New member
ועוד משהו...

סתם עלה לי בראש משהו עכשיו , אולי אלוהים ברא את המין השלישי (טרנסקסואלים) למענינו (הדו-מיניים) , נקודה למחשבה .

רסקול

New member
בוא נבהיר קצת ענינים

אני מבין שאתה נמצא בתוך סיר לחץ של דעות ואמונות ותפיסות עולם. אישית אני לא יודע מה זה המין השלישי? טרנסקסואלים זה אנשים/נשים שעברו ניתוח לשינוי מינם, או אותם שיש להם גם שדיים וגם אבר מין זכרי? [ heshe] אתה מתאר את החוויות המכוננות את ההתנהגות העכשווית שלך, ולא כלכך הצלחתי להבין: אתה מקיים יחסי מין בכלל? עם מי? עם טרנסקסואלים? מהו הפתרון שאתה מציע לבחור ששאל את שאלתו? האם אתה רואה את עצמך מספר לאשתך לעתיד על משיכתך לטרנסקסואלים?

רסקול

New member
ניגשתי וקראתי

ולא ממש זכיתי לתשובות על השאלות שלי שם. אבל כמו שאמר לך מנהל הפורום שם : מי אני שאומר לך מה לעשות/לחשוב/להרגיש?

dify

New member
לדעתי אין קשר

זה לא קצת כמו לשאול אם אפשר להיות מונוגמי בכלל? הלא ברור שלכל אדם יש אפשרות להימשך לכמה אנשים בו זמנית (מאותו מין או שלא מאותו מין) האם זה אומר שהוא שוכב עם כולם? מונוגמיות היא עניין של החלטה, אם אתה רוצה להיות נאמן לאדם איקס שאותו/ה אתה מאד אוהב- אז אתה מונוגמי. ואם אתה רוצה לשכב עם עוד אנשים (יהיו מאיזה מין שיהיו) אז אתה לא מונוגמי האם תפתור את זה בליידע את בן/בת זוגך? האם תקיים מערכות יחסים קצרות כל תקופה עם בן מין אחר? האם תתאהב במישהו מסויים ולא תרצה אחרים? הזמן יגיד... אתה כמובן יכול לענות לי שמדובר בצורך מיני ובגלל שאתה נמשך לשני הצדדים אתה ממש חייב לשכב עם שניהם לדעתי זו תשובה לא רלוונטית אנשים שנמצאים בזוגיות הרבה שנים הרבה מאד פעמים כבר לא מרגישים משיכה כמו בהתחלה ולא תמיד יש להם אפשרות לספק את יצריהם עם הבן/בת זוג שאיתם- אז מה הם עושים כשהם מרגישים צורך לספק צרכים? עכשיו השאלה מה אתה רוצה בחיים... יש כאלה שיבגדו יש כאלה שמלכתחילה יהיו במערכות לא מונוגמיות יש כאלו שיאוננו ויפנטזו על מי שבא להם יראו סרטים כחולים יעשו שלישיות או יחכו בסבלנות לדעתי פשוט אין קשר בין להיות דו מיני לבין מונוגמיות, הכל תלוי בסופו של דבר באופי ובהחלטה הספציפית שלך. נ.ב. לגבי ניסיון אישי- אני מבחינה ביולוגית דו מינית, אבל בהחלט בחרתי ואני חיה עם בת זוג. נקודה. ומבחינתי זה ברור שאני נמצאית איתה ולא עם אף אחד אחר או אחרת.

אני חושב אחרת...

לדעתי, שווה לך לבדוק קצת יותר לעומק לגבי המשיכה המינית שלך. אני חושב שהאדם לא אמור להימשך לשני המינים- זה יוצר תסכול ומבוכה והמין האנושי פשוט לא בנוי ככה. חלק גדול תופעת הדו מיניות היא תוצאה של בלבול ומילוי צרכים ודחפים של האדם שמקורם בצרכים נפשיים וחברתיים של האדם. לדעתי עשית בשכל שלא התנסית עד עכשיו. כשתמצא את האחת שתלך איתך במסע החיים תוכל רק להצטער על המעשה ההוא. אם אתה מעונין בעוד פרטים על הגורמים לאותה המשיכה אתה יכול להכנס לקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=21367

רסקול

New member
נכנסתי למקום המפחיד ההוא

הקומונה של "הומואים לשעבר" לא פחות.

יוחאי 18

New member
אממ, דעתי

אני מניח שאולי המשתתפים בשירשור הזכירו את זה.. אבל, לדעתי העניין הוא לא כ"כ מסובך. אדם שהוא דו מיני ובוחר להיות עם אחד מהמינים, בוואדי שהוא יכול לשרוד בלי להתפתות לצאת השני.. אני מתכוון שזה כמו כל קשר, איש ואישה, אותו איש גם נמשך (מבחינה מינית) לנשים, ואולי גם יתחרמן מהן ברגע כזה או אחר.. אם אתה דו מיני לא אומר שאמורה לך להיות לך בעיה. כי ברגע שהחלטת להיות בקשר אחד עם מישהו או מישהו. זו החלטה. להתפתות? כולם יכולים וזה לא משנה אם הם דו מיניים או לא.. רק מה שכן, לדו מיניים של כביכול השרדות במתכונת קשה. כי צריך לא "להתפתות" גם לבנים וגם לבנות.. :/

דאנטה123

New member
תודה רבה לכולם

לא יכלתי להגיב עד עכשיו כי עבדתי מצאת החמה עד צאת הנשמה, וגם ככה 1 בלילה ואני קם בשש. טוב, נתחיל בלתאר את המצב שלי קצת יותר לעומק. אני בן 23 ואחרי מערכות יחסים בודדות אבל ארוכות עם נשים, החלטתי לממש את הרגשות הכמוסים שלי ולהתנסות מינית עם גבר, דבר שקרה לאחרונה (בעידודו של עדי, אם אתה לא זוכר ואומר לי "ברוך הבא לפורום" כבר פעם שלישית,
, תודה בכל מקרה) פעם אחת, עם אדם שפגשתי באטרף והחברתי אליו מאד, אנחנו עדיין בקשר. כולם כאן אמרו דבר שאני מאד מסכים איתו. שזה לא משנה למי ומה אתה נמשך, אם אתה בקשר אז אתה בקשר ולא בוגדים. ואין לי שום כוונה לבגוד בבן\בת הזוג העתידי\ת שלי. זה טוב ויפה להגיד שלא בוגדים, אבל אני באמת ביקשתי לשמוע מאנשים שמכירים את המצב מקרוב. יכול להיות שיש דו מיניים שמכירים בצורך שלהם להיות עם שני המינים באותה תקופה ובחרו לא להכנס ליחסים מחייבים מלכת-תחילה, או שניסו והבינו שזה לא הולך, או שהמשיכה למין השני כבר לא מפריעה להם כי האהבה הרבה יותר חזקה ממנה. אני חושב שיוחאי תיאר את הדאגה שלי במובן הפשוט ביותר, אולי קצת פשטני מדי, שבאמת הפיתוי הוא יותר גדול כשנמשכים לשני המינים. תודה, דניאל, אבל לא תודה, אין לי כוונה לשנות את עצמי, רק להכיר את עצמי יותר לעומק. בכל מקרה, אני אשתדל לכתוב שוב כי יש לי עוד המון מה להגיד, אבל מעט מאד זמן. אה, ותודה גם ל-dify, היחידה שכתבה על ניסיון ממקור ראשון

למעלה