דו"ח קיבלתי דו"ח ע"ס 500 ש"ח. האם ניתן להמירו לאזהרה למרות שאני נהג חדש?
P pdib New member 18/4/07 #1 דו"ח ../images/Emo26.gif קיבלתי דו"ח ע"ס 500 ש"ח. האם ניתן להמירו לאזהרה למרות שאני נהג חדש?
ה הלוחש לחרשות New member 18/4/07 #2 אם אפשר לדעת על מה בדיוק קיבלת דו"ח ? "נהג חדש" = נהג בניסיון , עברות תנועה [גם קלות ] עלולות לגרום לשלילת רישיון ! הזהר לך ...
אם אפשר לדעת על מה בדיוק קיבלת דו"ח ? "נהג חדש" = נהג בניסיון , עברות תנועה [גם קלות ] עלולות לגרום לשלילת רישיון ! הזהר לך ...
P pdib New member 18/4/07 #4 פניתי שמאלה בשד' י-ם במקום שאסור, והוא כתב לי דו"ח על שנסעתי נגד כיוון התנועה. מבאס. 500 שקל.
ה הלוחש לחרשות New member 18/4/07 #5 אמת , פניה במקום שאסור זאת נסיעה בניגוד לתנועה ... לדו"ח כזה נוסף אליו 6 נקודות ... [ ראה קישור מצורף ]
אמת , פניה במקום שאסור זאת נסיעה בניגוד לתנועה ... לדו"ח כזה נוסף אליו 6 נקודות ... [ ראה קישור מצורף ]
M MCK661 New member 18/4/07 #7 גם לי הייתה שאלה בנושא תיעזר בחיפוש אולי תמצא אותה. בכל אופן, התשובה הייתה שכל זמן שאני מוגדר כנהג חדש אני נהג תחת ניסיון ולכן לא אזכה להנחות שכאלה כגון אזהרה. לפי המסקנות מהשרשור ההוא תיאלץ לשלם את הדוח.
גם לי הייתה שאלה בנושא תיעזר בחיפוש אולי תמצא אותה. בכל אופן, התשובה הייתה שכל זמן שאני מוגדר כנהג חדש אני נהג תחת ניסיון ולכן לא אזכה להנחות שכאלה כגון אזהרה. לפי המסקנות מהשרשור ההוא תיאלץ לשלם את הדוח.