היא ראלית... היא מוכנה להסתפק בכך שהסולם של אבא שלה, יגיע רק עד איפה שהיא רוצה. זה מספיק לה
N N D R New member 26/8/05 #57 היא ראלית... היא מוכנה להסתפק בכך שהסולם של אבא שלה, יגיע רק עד איפה שהיא רוצה. זה מספיק לה
ת ת י א ה New member 26/8/05 #35 ../images/Emo140.gifדיווחים מהשטח איזו ילדה איזה אבא תגיד, היא יכולה להמליץ לי על אינסטלטור ?
N N D R New member 26/8/05 #60 אני יודע ../images/Emo13.gif אבל תראי מה שיחה על שלוש וחצי כ"ס מביאה איתה
M my sunshine New member 26/8/05 #67 אבא שלי יותר גיבור סתםםםםםםםםםםםם אין כמוך... "אתה אבא שלי ואתה הכי טוב"... אמרה הקטנה והיא יודעת... והגדולה, אמנם לא אומרת כמו הקטנה, אבל בטוח שגם היא תגיד... בזמן שלה..
אבא שלי יותר גיבור סתםםםםםםםםםםםם אין כמוך... "אתה אבא שלי ואתה הכי טוב"... אמרה הקטנה והיא יודעת... והגדולה, אמנם לא אומרת כמו הקטנה, אבל בטוח שגם היא תגיד... בזמן שלה..
R R a c h e li New member 28/8/05 #72 אנדושששששששששש... מוכנה שתהייה הממליץ שלי או המתקין שלי או החבר שלי..... בהכללללללללללללל אתה פי אלף יותר טוב מכוווווווללללללללםםםםםםםםםם טוב נוווווווווו בסדר תהייה האבא שלי...... היא גדולה הקטנה שלך...... לה ולך....ביחד
אנדושששששששששש... מוכנה שתהייה הממליץ שלי או המתקין שלי או החבר שלי..... בהכללללללללללללל אתה פי אלף יותר טוב מכוווווווללללללללםםםםםםםםםם טוב נוווווווווו בסדר תהייה האבא שלי...... היא גדולה הקטנה שלך...... לה ולך....ביחד