דו"ח תנועה....

דו"ח תנועה....

<DIV>הייתי בדרך לפגישה עם לקוח. זה היה פגישה חשובה ואסור היה לאחר. היית באיחור קל עקב מישהו שתפס אותי לשיחה קצרה בדרכי החוצה מהמשרד.</DIV><DIV>הפקקים באיילון צפון לא הוסיפו למצב.</DIV><DIV>האזנתי לגלגל"ץ (בשביל דיווחי התנועה בעיקר) אבל דווקא היום המוזיקה היה לרוחי גם.</DIV><DIV>הלקוח הספציפי הזה היה נרגז מאד על אי אילו דברים שלא הסתדרו לא והבוס בחר אותי ביודעו שאני סבלני, ויכול להסביר לו בנועם ולהרגיעו, כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר בהצלחה.</DIV><DIV>כשעברתי את מחלף הסירה בדרכי צפונה קלטתי ניידת משטרה חדשה בצד הכביש.</DIV><DIV>שוטרת סימנה לי לעצור בצד. שיט ! בדיוק מה שחסר לי עכשיו, איזה דו"ח כספי....</DIV><DIV>עצרתי בצד היכן שסימנה ופתחתי את החלון. צהריים טובים ! אמרה לי השוטרת היפה ביותר שראיתי בחיי ! מה אני מדבר - אחת הנשים היפות שראיתי בחיי !!!</DIV><DIV>רזה, גבוהה מאד - אולי 1.90 מ`, שיער בלונדיני (לא צבוע) אסוף בקוקו מתחת לכובע. אורך השיער היה עד אחרי החזה שלה, שממש היה מדהים. החולצה כמעת עמדה להבקע...</DIV><DIV>מספר שניות (שנראו לי כנצח) עמדתי פעור פה, ואיבדתי את הלשון...</DIV><DIV>התעשתתי ואמרתי לה "גם לך, יש בעיה ?"</DIV><DIV>היא אמרה שאקח את הרשיונות והביטוח ואגש אליה לניידת.</DIV><DIV>כיבתי את המנוע, שמתי אורות חירום, יצאתי ונעלתי את הרכב.</DIV><DIV>השוטת סימנה לי להיכנס מאחורה לניידת. יותר נוח בפנים הסבירה.</DIV><DIV>מנוע הניידת היה פועל והמזגן עבד חזק. באמת היה יותר נעים כי בחוץ היה כבשן ולח. ברכב מאחור היה שטיח, שולחן קטן ו-2 כסאות. </DIV><DIV>השוטרת סגרה אחרי את הדלת ומיד נדלק אור כחול עמום מתקרת הרכב. לא היו חלונות. זה היה סוג של רכב מסחרי, GMC נדמה לי.</DIV><DIV>השוטרת הורידה את הכובע שלה, השליכה אותו על השולחן והתירה את הקוקו שלה.</DIV><DIV>קבלתי משב רוח של בושם מטריף חושים מכיוונה.</DIV><DIV>שאלה אותי השוטרת "אני מוצאת חן בעינייך ?"</DIV><DIV>הנהנתי בראש שכן. לא הייתי מסוגל לדבר. המתח המיני באוויר היה כל כך חזק שאפשר היה לחתוך אותו עם סכין. הלב שלי פעם במהירות ובחוזקה. הייתי בטוח שהיא שומעת אותו. </DIV><DIV>השוטרת עמדה מולי, הושיטה יד והתירה את החגורה ממכנסיי. "תרגיש בבית" אמרה. בלא אומר מילים התחילה להתפשט. התיישבתי והסתכלתי בה.</DIV><DIV>כולה אשה. דוגמנית ממש. גוף מושלם, פנים מאד יפות, רגליים ארוכות וחלקות.</DIV><DIV>היא חייכה אלי וסימנה לי להצטרף אליה.</DIV><DIV>"אל תפחד ממני, אני רק נושכת היכן שצריך"</DIV><DIV>בתנועות מהירות הורדתי את נעליי ובגדיי והתקרבתי אליה.</DIV><DIV>היא שכבה על שמיכה עבה על השטיח על גבה.</DIV><DIV>התקרבתי אליה והתחלתי לגעת בה. ידיי היו חמים על גופה העדין והנעים.</DIV><DIV>שאלתי אם היא אוהבת מסג`ים. היא כוונה את ידיי לכוון איבר המין שלה ואמרה "כן - במיוחד פה". היה לה קול סקסי ועמוק. הזין שלי עמד כבר בכל תפארתו, והיא הבחינה. שלחה ידיים מלטפות....מיומנות....וטובות....</DIV><DIV>התחלתי לשחק בשפתיים החיצוניות של איבר מינה, הרגשתי את החום, הלהט במגע שלה. היא הייתה חמה אש !</DIV><DIV>פיטמות שדיה המדהימות הזדקרו אל על. לא היו שדיה ענקיות - הם היו מושלמות. גדולות אבל לא יותר מידי שזה יהיה מגעיל.</DIV><DIV>הרגשתי את הרטיבות שלה נוזל על ידיי. הוצאתי את היד והורדתי את הראש והתחלתי לשחק לה בדגדגן עם הלשון שלי. היא התמתחה, ולאחר מספר שניות הרגשתי רעידות קטנות בגופה ובפרץ אדיר היא גמרה לי בפה תוך צרחות של הנאה IV>נתתי לה לגמור, המשכתי עוד קצת, העליתי את הראש והבתתי בה, היא חייכה אלי, אמרה תודה והושיטה לי קונדום.</DIV><DIV>לאחר שהלבשתי אותו, שכבתי על הגב ומשכתי אותה מעלי.</DIV><DIV>הזין שלי החליק עמוק עמוק לתוכה והיא התחילה לרכוב עלי במיומנות מדהימה !</DIV><DIV>בכל פעם שירדה, ונכנסתי עמוק יותר, היא נאנחה. אההה, אהההה....</DIV><DIV>זה חרמן אותי מאד !</DIV><DIV>טפסתי את הישבנים שלה המושלמות. אחר שגמרנו יחד בפרץ אדיר ! נחנו מעט ואז היא קמה הכינה לי כוס קפה מתרמוס שהיה לה. התלבשנו ושתינו את הקפה בשקט.</DIV><DIV>היא אמרה לי שהיה כיף ושלדעתה הרבה גברים יכולים ללמוד ממני איך לעשות סקס עם אשה. הודיתי לה ואמרתי לה שהיא האשה היפה ביותר והמדהימה ביותר שראיתי מימיי.</DIV><DIV>בקשתי ממנה פרטים להמשך קשר, והיא אמרה - זה זיון של פעם בחיים - שיהיה לך יום נעים.</DIV><DIV>כשפתחתי את הדלת של הרכב לצאת היא אמרה "בפעם הבא אצטרך לתת לך דו"ח. חייכתי לעצמי וחשבתי שלא אתנגד לקבל דו"ח ממנה מתי שרק תרצה.

היי רוקד בתוך הההההההההה

סיפור יפה אחלה פנטזיה הכי אהבתי את הGMS סטייל לימוזינה אבל גאד דימייט מה זה כל ה: .</DIV><DIV> מחכה להסבר ואולי בלילה אעשה גיחה לבלוג שלך.

זה כנראה בגלל ההעתקה

כי פרסמתי בפורום אחר לפני-כן. באג של תפוז. תודה - שמח שאהבת את הפנטזיה....

תמשיך לרקוד בתוך ה

וברוך הבא

למעלה