דו"ח של ניתוח

דו"ח של ניתוח ../images/Emo35.gif

אני רוצה לנצל נושא שהועלה פה כדרך אגב , אבל הוא נראה לי מספיק חשוב כדי לפתוח שרשור חדש : מה צריך לכלול דוח ניתוח-לפרסקופיה מפורט ? מה יש לבקש (לפני הניתוח) שהד"וח יכלול ? תודה

דרגת מחלה קודם כל

מיקום המוקדים שחלות חצוצרות רחם שלפוחית שתן מעי נרתיק לציין בדיוק היכן המוקדים ממוקמים, מהי כמות המוקדים, צפיפות המוקדים וכמובן- מה אחוז ההסרה- אם הצליחו להגיע לכל המוקדים ולהסירם..

../images/Emo51.gif ועוד מספר שאלות

בואינג , תודה רבה !! התשובות שלך (כעת ובכלל) מאוד עוזרות . יש לי 2 שאלות נוספות: 1. במידה ויש ממצא חשוד , האם בנוסף לתוצאות של בדיקה פתלוגית-היסטולגית יש לבקש דברים נוספים ? ולא פחות חשוב : 2. איך לבקש זאת מהמנתח,לפני הניתוח,מבלי שהוא "יעשה פרצוף" ? ... שוב - תודה רבה-רבה !

הבדיקה נשלחת להיסטולוגיה

ואין צורך לבקש למעט מקרה שהועלה כאן לא מזמן על איכילוב שלא שלחו את המוקדים להיסטולוגיה... בכל מקרה רצוי לודא שהמוקדים נשלחים למעבדה. אין צורך לבקש דברים נוספים, במידה שמרקם המוקדים נראה לא טוב חס וחלילה ויש חשש לתאים סרטניים, טרום סרטניים, הבדיקה נשלחת מיד למעבדה עוד כשאת מורדמת ומתקבלת תוצאה לאחר מס' דקות כדי לדעת בודאות מה אופי המימצא, יש אפשרות גם לצבוע את המימצא כדי לדעת מה אופיו וזה נעשה גם כשאת מורדמת, אם אין חשש לממאירות- הבדיקה נשלחת ותוצאה מגיעה אליך בדואר לאחר כשבועיים מייגעים. שיהיה בהצלחה.

../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

יש לך עיצה איך לבקש מהמנתח ,לפני הניתוח, שהדוח יהיה מפורט ויכלול את כל הדברים שהצעת , מבלי שהוא "יעשה פרצוף" ? ... ( אחרי הניתוח , שמתעוררים , זה הרי כבר מאוחר מידי ... )

ר ו מ י ה

New member
תיאום ציפיות מול הרופא המנתח

עלייך להסביר לרופא שאת צריכה את דו"ח הניתוח עבור רופא הפריון שלך (את מטופלת פיריון?) ולכן את מבקשת שיהיה כמה שיותר מפורט. אם את אכן מטופלת פריון תבקשי מהרופא שלך לכתוב מכתב מקדים לרופא המנתח.

רומיה , ../images/Emo51.gif .

רומיה , תודה רבה . אני בהחלט אבקש גם את זה ! ובהזדמנות זו , בהצלחה בתפקיד החדש של נהול הפורום .

למעלה