דו"ח שלכת

גנגי

New member
דו"ח שלכת

בעצי וורמונט ניכרת כבר אדמומיות קלה.

אטיוד5

Active member
אם כבר וורמונט ...

ממליץ להשיג MP3 של moonlight in vermont. ובאשר לשלכת - אני מכיר את המינסוטית. לא פחות מרשימה, אומרים, וקצת יותר מוקדמת. לתוהים.

עצרי עכשיו ../images/Emo18.gif

עצרי מלכת לא אל תלכי אני עוד לא מוכנה להתעורר כשאת אינך לידי עכשיו זה שלכת... עצרי עכשיו עצרי מלכת כדי שאוכל לדעת כמה זמן את כבר לא אוהבת אותי עכשיו זה שלכת...

גנגי

New member
תירגעי, נשמה...

די, די, את יודעת שאני אוהבת אותך! רק בגלל שבוורמונט כבר יש שלכת נזעקת? או שתמיד את מאמצת כל מילה שעמיר בניון מסלסל?

האמת היא

אני אשה שמתגברת ורק מזה אני פוחדת ורק על זה אני חושבת את יודעת היטב שאת תצאי מתוך ביתי ואחר כך מהלב...

לא שירשרתי למקום הנכון ../images/Emo3.gif

זו היתה צריכה להיות תגובה להודעה של גנגי, אבל ממילא עוד מעט רשף יבוא וישרשר את כולנו ל
אז מה זה משנה...

TalReshef

New member
למה טופלים עלי האשמות?

מאז שהשתחררתי מהמעצר אני לא משרשר, ואין לי שום קשר עם העוף

shellyland

New member
ילד יקר שלי

אל תקח את זה לא נכון, באמת שאתה כלי ויש לך טעם מצויין במוזיקה ואני אוהבת אותך וכל זה, אבל רשף יש רק אחד! (רמז: זה לא אתה)

אטיוד5

Active member
שתי שאלות קצרות

אינני מעורה עדיין מספיק בפולקלור הפורומי המקומי, אז אולי תסבירי לי איך אדם בן 42 הפך לילד, ועוד יקר - זאת שאלה אחת. ושאלה שניה - איזה מין כלי הוא טלרשף? הוא כלי-כלי כמו בפרסומת למכונת קידוח אולי? או יותר כמו מברגה אמריקאית?

גנגי

New member
הוא פטיש.

ובעניין הגיל - באמת הגזמת. כל אישה יודעת שכל גבר הוא ילד, בלי קשר לגילו הכרונולוגי.

TalReshef

New member
אטיוד, אך תיתמם

רבות ראית וגם בגרת, ילד נשאר ילד, גבר זו מילה יומרנית שאין לה כיסוי במציאות, ובכלל (עכשיו כשאנחנו לבד ואף אחד לא מקשיב) נכון שזה כיף להישאר ילד ולהתפנק? אה, ועוד משהו: הפטיש הוא מפלסטיק. אמרתי בסדר? אני יכול לקבל עוד גלידה?

מה אתה מעליל עלילות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא תמצא בין נשיות (=נשים+אושיות) הפורום הסטרייטיות למשעי ולו חובבת פדי אחת לרפואה!... (...אנחנו לא אוהבות כאלה שרצים לספר לחבר'ה.
)

אטיוד5

Active member
מה מותר לי?

צעירים חסונים ומתוחים? לא תודה. ודרך אגב, גם לא צעירות חסונות ומתוחות.

למעלה