דו"ח צלילה

בשרטי

New member
דו"ח צלילה../images/Emo4.gif

הייתי הבוקר בשעה 0600 בצוק פלמחים. ראות של 2 מטר,וחם מאוד חם....... עושה סיבוב לביקורת,מבחין בכמה פלטות של סרגוגים-וזהו. יוצא מהמים עולה לרכב והולך לחוף הצוללנים מול הקיבוץ. שוב,נכנס למים ומואוד חם לי!!! פאק אופן סל 5 ממ,הרגה אותי,יוצא שוב מוריד ת החלק העליון ונכנס שוב. טוב,עכשיו פחות חם לי,אממממה.? 2 דייגי סירה מורידים רשת עמידה על כל הריף ומקיפים אותו,ואני אומר לכם,ממש מקיפים כולל הרדודים. הם נכנסו למים עם חליפות צלילה והכניסו את הרשת מעל הריף למצב שהרשת אולי "תפספס" דגים ולא תאטום את ה"סגירה". בקיצור אני עובר מעל הרשת=-בזהירות רבה וניגש לדיגים,כשאני מתלונן על הסגירה הקרובה לריף,הם טוענים שזה"המקצוע שלנו",אבל כשאני שואל למה החבר שלך יורד עם מיכלים ורובה ביד,הוא טוען שאין לו רובה. בקיצור מתוך המים ראיתי גם את חברינו דייגי החכות שמתבוננים מבואסים על הפשע שעשו דייגי הסירה,יצאתי מהמים כי ממש הייתי בתוך הסגירה. בדרך לרכב ראיתי התארגנות של צוללנים עם מיכלים ורובים איתם. חרא של שבת היתה היום,לא היו דגים בשחילר,הבורים ש"רקדו" בגלים-ברחו להם. מסקנות: 1.לקנות חליפה שלמה של 1 ממ או 1.5 ממ. 2.לארגן משהו בנוגע לדיגי הסירות,אולי חודש של המבושים עליהם יביא לשינוי זמני במצב. שבת שלום.

האמת...

שאני המתנתי עד שאקבל את הרשיון שלי על מנת שלא אצא סאקר בעצמי ובכוונתי לדווח לרשות הדייג כשאראה את אלו עם המיכלים בזמנו כל שבת בבוקר היו מגיעים לסידני חושב שעל כולנו לעשות כך

ziv222

New member
בקשר לדייגים אני חושב שצריך לפעול .

כל העצומות נגדם והדיבורים בפורומים לא עוזרים יש בעיה יותר ממה שאנחנו חושבים אין עליהם שום פיקוח ממשי הם (דייגי הסירות) עושים בים כבתוך שלהם ולא מעניים אותם שום דבר רק הפרנסה שלהם לאותו יום. זה שהם פוגעים ומסכנים מחזוריות החיים של הדגים לא מעניין אותם בכלל . יאללה שילכו לדוג כמה שיותר רחוק מהשוברים / חופים / דייגים גדולים על דגים קטנים. עופו במהירות 800 קשר ללב ים נראה איזה דייגים גדולים אתם שם .

menihe

New member
העיקר גונבים לנו כסף לרשיון....

אבל לא נעשה כלום לשימור ושיפור הדייג בארץ. חבל שרק את החרא אנחנו מביאים מאמריקה ולא דברים טובים.....

בשרטי שאלות

1 האם החברה הדיגים היו משכינינו? אם כן אני יודע מי הם ראיתי אותם הרבה פעמים יש להם סוברו לגאסי 2. למה אתה לא לוקח ממני תמנוי לפלמחים שעשינו שרשום על שמך? סתם שלמתי כפול?סתם לשלם כניסה?

בשרטי

New member
אז ככה:

דייגים יהודים עם סירה מסודרת של דייגים ולא אילתור,צריך שם פיקוחקבוע. דבר שני לגבי המנוי,עד שאני אפגוש אותך תיגמר העונה-ובכלל לא שילמתי בכניסה,אמרתי שאני יובל המבולבל ונתנו לי להיכנס. אז אין לי מה לעשות עם המנוי,או שאם בא לך להעביר לי אותו,אחלה. לגבי החליפה,אני מחפמ שהו עד 250 ש"ח,אולי פיג'מה?

תודה רבה מאוד בוגר במיוחד אחרי ששילמתי

כבר. נתת לי תמספר של הרכב . עשיתי הכל ואתה גם מצפה שאני אבוא עד שוהם להביא לך - חוצפן בכל אופן תודה רבה דפקת אותי ... אל תשכח העולם הוא גלגל.

בשרטי

New member
כפרה עליך,למה אתה עסבני<?????

בסיבו בהקרוב לראשל"צ אני אצלך עם מזומן,גם עם תגמר העונה! אל תרתח עזריאל,זה היה בצחוק,יאללה קח לי זמן

killerwhal

New member
רוני מעצבן מה שקרה

אבל דחילק זה קורה בכל שבת ! לא? אז למה ללכת לשם בכלל בשבת! אמצע שבוע זה הכי טוב דייג לפנים! אני מבין שלא מסתדר אבל חייבים להצליח באמת נראה לי שתדיג שאתה יובל המבולבל יאמינו לך
תגיד אפשר להביא אותך ליום ההולדת של הילד ונספר שאתה יובל? נקראה לי הילדים יקרעו עליך ( מאיפה הבאת את זה ......גדדדדדדדדדול
)

t P R

New member
מצער לשמוע...

א, בגלל הדייגים... גם לי יצא לראות שניים על חסקה מעבירים רשת על ריף(בתוך השוברים) בהילטון..., איפה שבדר"כ הגולשים נמצאים... כאילו ראבק, גם אנשים שוחים שמה, וגם סתם חבל, כי זה לא שהם יוציאו שם חתיכות נורמליות סתם לפגוע בהתפתחות... לגבי החליפה, מסכים בהחלט, נהייה כבר חם מדי ע"מ להיות עם 5מ"מ, ולעומת זאת, אני לא שש כ"כ מהר לוותר על החליפה... ראיתי חליפה של Beuchat בשם Reversible. דו כיוונית, צד אחד סופר-סקין, צד שני ניאופרן, עם ציפוי ניילון. שני עוביים: 1.5 ו3.5. שני חלקים, ללא רוכסן. עם פד דריכה וכובע... ניתן להזמין מחנות מקוונת הממוקמת בספרד..., לפי מה שראיתי החליפה כולל המשלוח לארץ תעלה באיזור ה750ש"ח(לחליפה 1.5מ"מ). קישור לחליפה

fishkiller

New member
רוני אולי זה יעזור לך.........

אתמול הייתי בים (בשדות ים...) והראות במים הייתה מדהימה!!!!!! אני אפילו לא יכול להעריך את המרחק שראיתי.... ראיתי ממש ממש רחוק!!!! בקיצור תבדקו!!

mhbalagan

New member
../images/Emo207.gif- יש לי שאלה

מהי הדרך הטובה ביותר לקשירת החץ לחוט ואת החוט לרובה?

הכי טוב עם חוט../images/Emo3.gif

זה ממש לא בעיה אתה הולך לחנות דייג וצלילה מבקש מהמוכר תחבר לי את החץ לרובה חחח והוא ידע כבר מה לעשות

mhbalagan

New member
שאלה

יש לי חוט אבל איזה קשר עושים על החץ? האם יש משהו מיוחד וטוב? (כמו קשרים בדיג עם חכה) ואיזה קשר על הקנה? כמה ליפופים מומלץ על הקנה לרובה 75cm גומיות? האם אתה יכול להפנות אותי לאתר צלילה טוב באזור אשקלון אשדוד? (נו מה לעשות חדש בעסק). יש לדעתך טעם לרדוף אחרי דג או רק לארוב לו? בברכה מאיר.

למעלה