דו"ח פסח

• פותח הנושא YoC30
  • פורסם בתאריך

YoC30

New member
דו"ח פסח

המבורגר בבורגר קינג - אחלה. כריך עיראקי (יעני סביח) בארומה - מצויין. פיצה מטר (רמת אביב) - ככה ככה, ועכשיו כואבת לי הבטן כבר כמה ימים, אני לא בטוח ממה. נראה לי שמהפיצה (יש לי עוד שני מטר במקפיא...).בכל אופן עם ההשתוללות סיימתי בצער רב.

פיצה מטר

בראשון לציון הייתה מצוינת וגם הרגשתי טוב אחר כך מומלץ למי (שכמוני) לא טעם פיצה. חוויה נהדרת

tammysy

New member
פיצה ללא גלוטן כל השנה

הי, אומנם בפסח אפשר לקנות פיצה ללא גלוטן בהרבה מקומות אבל יחד עם זאת יש מקום אחד בתל אביב, פיצה סלסה שנחלת בנימין, שמכינים בו פיצות ללא גלוטן כל השנה..אז במקום לרוץ בפסח אפשר להנות כל השנה.. ממולץ מאוד הם עושים גם משלוחים

נו, חבל שהתנתקתי מהפורום...

בזמן החופש פשוט לא הייתי ליד המחשב (קצת חופש גם מהקופסא הזו) ולא היה לי מושג לגבי הבורגרים וארומה, נו, שוין... לפחות בפיצה מטר הספקתי להיות, היה חביב אבל לא יותר מכך. הבונוס העיקרי מבחינתי הוא שאפשר להיכנס למקום - ופשוט להזמין, בלי שאלות והצקות לצוות העובדים. עד השנה הבאה :)

נועית7

New member
בזה אתה צודק

גם לדעתי הכיף הגדול הוא שאפשר פשוט לאכול ככל העם, ולא להתחיל לברור מסעדות שאין לנו בהן מה לאכול. זה לא שאני לא יכולה להכין סנדביץ' חביתה בבית, זה הכיף של לשבת בארומה...

gali baranes

New member
שאלה

שלום לך, רציתי לדעת מה הכתובת של החנות, או האם יש לך טלפון שלה?

1111110

New member
הפיצה נקראת פיצה ופסטה

רחוב רמב"ם 30 נחלת בנימין טלפון: 03-5167270 לבעלת המקום קוראים לילאנה והיא מקסימה... תהנו..

למעלה