דו"ח על רכיבה בכביש

uriam

New member
דו"ח על רכיבה בכביש

לפני שבועיים בערך עצרה אותי ועוד ארבעה רוכבי שטח ניידת סמוייה על כביש ירושלים. למען האמת השעה היתה 16:45 ולא היתה לנו ברירה לרדת מהשטח לכביש ירושלים, כדי להגיע לרכבים בלטרון לפני החושך. הסברנו את פרטי המקרה לשוטר אך הוא יתעקש לתת לכל אחד מאיתנו דו"ח בסך 250 ש"ח. צריך להדגיש שלא היה ספק לפי מצב הבוץ עלינו ועל האופניים שרק עכשיו יצאנו מהשטח. השאלה היא האם לדעתכם יש מקום לערער למרות שידוע שהנסיעה על הכביש המהיר אסורה.

timon1

New member
קודם כל שווה לנסות

למרות שעל פי החוק היבש השוטר צודק ב100% [בהנחה שמדובר על כביש 1] תחשוב כמה יעלה לך להיגרר למשפט [רמז, הרבה יותר ממה שקיבלת] ותראה אם שווה לך. עם זאת, קיימת התחשבות במקרה של עבירה ראשונה עד כדי ביטול הקנס והמרתו לאזהרה בלבד. אם זו אכן עברה ראשונה לכולם, נסחו מכתב יפה אל מפקדת המחוז שאחראי על הקנס שקיבלתם ואולי זה יצליח, בהצלחה.

nachumm1

New member
תרשום לי מה מספר סעיף העבירה

ומה רשום לך בדו"ח מהות העבירה שלך לי אני יבדוק ויחזיר לך תשובה לא להתייאש

uriam

New member
קודם כל, תודה רבה...

פרטי הדו"ח הם: "לא ציית לתמרור ב-54 בכך שנכנס לדרך בה מוצג התמרור." עבירה על סעיפים : "תקנה 20 (ג) לחוק" סמל הסעיף 5509. אני הודה לך מאד אם תוכל לעזור אפילו בהפחתת הכנס, לסטודנט תפרן שכמוני.

mmor

New member
מבצע אכיפת חוק...

לפניי כשבוע או שבועיים פורסמה בעיתון כתבה שהמישטרה החליטה על מבצע אכיפה לגבי רוכביי אופניים מכל המשתמע מכך,רכיבה בכבישים בין עירוניים,מנשאיי אופניים לרכב שמסתירים את מס הרכב ואת פנסיי האיתות,וגם על רכיבה ללא כסדה.וכל זאת למה? בגלל ריבוי התאונות בקרב רוכביי האופניים.לדעתי אתם נפלתם בידיי שוטר בזמן המבצע ולכן לדעתי האישית כדאי לשלם את הדוח.

למעלה