דו"ח סיכום חג

nicki3

New member
דו"ח סיכום חג../images/Emo8.gif

סוף חג שמח לכולם! בחג הזה התנדבתי להכין את כל העוגות לאירוע שהשתתפו בו מעל 30 איש. הסיבה: אני אוגרת כאן מתכונים ומתה לנסות אותם, אבל עוצרת את עצמי בגלל הדיאטה....אז זאת היתה ההזדמנות שלי. כל העוגות שאפיתי היו מכאן, ואחרי מעקב על תגובות הסועדים ובקשת המתכונים, אני רוצה לדווח על ה-3 שקצרו את רוב המחמאות: (לאו דווקא לפי הסדר...) עוגת קרם שמנת וריבת חלב של נירה (תיפקדה כעוגת יומולדת ולא נשאר פרור) עוגת מייפל שהביאה רותי1 בשם איילתבא רולדת פרג שמיימית שהביאה נירה בשם יודה. גם כל היתר היו נפלאות ואימצתי את כל המתכונים. ועוד מילה בקשר לעוגת המייפל: למרות שהיא עוגה בחושה ומאוד קלה להכנה, אני ממליצה עליה אפילו לאירוח. יש הגורסים שבאירוח צריך להגיש את עוגות הקרם הכי מפוארות והכי מסובכות כי האורחים לא יסתכלו על משהו פחות מזה. אז לא, העוגה הזאת עומדת יפה לצד חברותיה המושקעות, והשמועה על טעמה עוברת במהירות מפה לאוזן ושוב לפה. אחרי שכמה אנשים מתפעלים, כל האחרים רצים לנסות. היא מוצלחת ביותר! נסו. ותודה לכולם על המתכונים הנהדרים!

satr

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif על שאת מחזיקה מעמד

אני חושבת שרק בגלל שאני כאן עליתי כמה קילו
אבל כל כך נהנת שלא יכולה להפסיק להכין
גם אני החלטתי להכנס למשטר - שבוע הבא . ורד שמחה שנהנו בחרת עוגות מעולות להכין .

נירהמ1

New member
כל הכבוד - הלוואי שאני הייתי מצליחה

לעמוד בדיאטה - אני כל החיים כמו אקורדיאון: מתכווצת ומתרחבת לסירוגין.
שמחה שנהנית מהעוגות.

nicki3

New member
אני חושבת......

שלצד המתכונים אנחנו צריכים לפתוח פה קבוצת תמיכה להרזיה.... יפעתוש, האם יש לך רעיון איך לתמוך בנו וירטואלית ???? אני מוכנה לתרום יעוץ בקשר להליכה נכונה ופעילות אירובית שורפת שומנים, כי זה המקצוע שלי. אז הנה זרקתי פיתיון....יש דג בסביבה???

נירהמ1

New member
ניקי - אני מכירה את כל הטיפים על

הליכה נכונה. לפני כמה שנים הייתי הולכת 3 שעות ביום, הייתי רזה ב-26 ק"ג, ומאז שהפסקתי ללכת עליתי כמעט הכל בחזרה. חחחח - אני מקרה אבוד. אסור לי להיכנס למטבח אם אני רוצה לעשות דיאטה. מישהו אחר צריך לבשל בשבילי. אני צריכה לעשות "delete" לכל המחשבות על מתכונים חדשים ועל אוכל בכלל. שאני הולכת לעבודה כבר אמרתי? אז זהו, אני הולכת סופית. אני כל הזמן חוזרת כדי לקרוא תגובות. הפורום הזה נהיה ממכר מדי. צריך קבוצת תמיכה גם לזה.

satr

New member
ניקי אשמח לשמוע עצות בקשר להליכה

התחלתי ללכת , ואם אפשר אשמח גם לרדת קצת הרבה אשמח לכל טיפ ורד

nicki3

New member
ורד, בהצלחה! אעזור לך ככל

שאוכל. אולי אכתוב לך במסר אישי כדי לא להעמיס על הכללי, כי לא כולם זקוקים לשריפת שומן....כשיהיה לי קצת זמן אכתוב לך.

nicki3

New member
אני אגיד לך בדיוק למה הפסקת לצעוד

נירה....מי שהולך 3 שעות ביום לא יכול להתמיד בזה, לא יעזור, אנחנו רק בני אדם.... אני ממליצה לתלמידות שלי להתעמל, או לצעוד, מקסימום 3 פעמים בשבוע. למרות שזה יעיל הרבה פחות ממה שאת עשית, זה יעד שאפשר לעמוד בו כל החיים. אני בעד אימוץ הרגלים כאלה שאפשר לעמוד בהם "כל החיים" אחרת חבל על המאמץ, לדעתי. ותקני אותי אם אני טועה....

נירהמ1

New member
ניקי - זו לא היתה הסיבה - אני אוהבת

לצעוד. בעבר גם הייתי הולכת לכל מיני צעדות ויוצאת לטיולים שמשולבים בהליכה למטיבי לכת - כולל טיפוס. הליכה היה הספורט המועדף עלי. פשוט שעות העבודה שלי השתנו - התחלתי לעבוד יותר שעות. התחלתי לשבת יותר על הכיסא (מול המחשב), אני מגיעה הביתה מותשת ולא יוצאת יותר להליכה - כתוצאה מכך הפסקתי לרדת במשקל, ועם הפסקת הירידה במשקל הרמתי ידיים והפסקתי עם הדיאטה. גם אם הייתי הולכת רק שעה ביום (חצי שעה בבוקר וחצי שעה בערב) הייתי יורדת במשקל. הצרה היא שהפסקתי ללכת בכלל.

yifatushc

New member
ניקי, אחלה מאפים בחרת!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

נשמע שהיתה לכם סעודה טעימה, ואני חושבת שהרחתי את ניחוחות המטבח עד לכאן!!
ולגבי עניין הדיאטה, הספורט, וכו': את מוזמנת בחום לכתוב כאן כל דבר שמתחשק לך שקשור לתחום. אני מכירה גם על עצמי את הקושי, ההתמודדות בשמירה על המשקל, ההתמודדות עם מתכונים כל כך מפתים פה בפורום...
ומשנתי היא שבלי ספורט- תהליך הירידה במשקל הרבה פחות אפקטיבי ולא מחזיק לטווח רחוק. (ודבר נוסף: בשביל לרזות מוכרחים לאכול, ולא לצום, אבל זה כבר נושא אחר...). אני מסכימה איתך ב-
שלם לגבי רעיון ה"שלוש פעמים בשבוע". אני משתדלת מאוד להתמיד בכך (פעילות אירובית כלשהי- ספינינג, ריקוד או מכשירי אירובי בחדר כושר), וגם עבודה אנאירובית. אחרת- ממש לא הייתי יכולה להרשות לעצמי לאכול בחגים עוגות דבש ומטעמים למיניהם...
טיפה מבאס שזו ממש "מלחמה" והתמודדות לכל החיים- אבל אין מה לעשות. אני משלימה עם זה. בכל מקרה, את יכולה לכתוב חופשי מה שבא לך, בטוחה שהרבה אנשם (כולל אותי) יזדהו עם הדברים וישמחו לשמוע טיפים בנושא.
יפעת

נירהמ1

New member
גם אני אשמח אם נדבר על דיאטה - או

לחלופין, על אכילה "שפויה" יותר.

למעלה