דו"ח סיור
(קצת ארוך)

h b s

New member
23

אני פשוט אוהבת את התמונה, למרות הראש שתקוע שם

h b s

New member
בעיה../images/Emo4.gif

התמונות הכי טובות גדולות מדיי ולא ניתן להעלות אותן. מדובר ב - 4 התמונות האחרונות של ההופעה, שבהן כולם מצולמים ביחד...

BABUSHKA17

New member
איזה יופי!

איזה כיף לך תיהיי בטוחה שעשית לי חשק שאחרי שאני מסיימת את הלימודים השנה אני לא צריכה להתגייס(צהל לא רוצה אותי) אני חוסכת ונוסעת! תודה רבה לך! יאללה אולי בסיבוב הבאה נצליח להתארגן כמה אנשים מהפורום וניסע!

וואו פשוט מדהים

איזה מגניב !!! תודה על כל הפרטים, וברור שכל פעם שאת חושבת על זה את מתמלאת אנדרנלין רק מלקרוא את מה שרשמת זה יכול לקרות!!! לפי מה שסיפרת נראה שנהנת מאוד.....כמה מפתיע
גם התמונות מגניבות למרות שהן לא באיכות גבוהה במיוחד. חבל שקרוליין לא חזרה...אבל לפחות ימסרו לה את אהבתכם, גם זה משהו
הלוואי ואני יוכל לקבל את ההמלצה שלך ולהיות בהופעה.....למרות שכרגע זה נראה רק כחלום רחוק....אבל הנה את הגשמת אותו,אז זה נותן קצת תקווה, כל הכבוד

h b s

New member
בקשר לתמונות...

זה ממש מוזר! לא הסתכלתי איך התמונות ששמתי באתר יצאו... אצלי במחשב הן באיכות ממש טובה... אחרי שקראתי את מה שכתבת נכנסתי לראות ואכן האיכות ממש זוועתית
אין לי מושג למה זה יצא כך. מצטערת
בנוסף, התמונות הכי טובות (ה - 4 האחרונות) יצאו ממש מדהים, אבל (בגלל זה) הן יותר כבדות ממה שמותר... מי שירצה, אני יכולה לשלוח במייל...

AndreaCorr ©

New member
הלכתי לאכול את הלב, תכף אשוב ../images/Emo98.gif

את לא מבינה איך התרגשתי לקרוא. זה מוזר, אבל ממש התרגשתי. זו נשמעת חוויה מדהימה ופשוט כיף לך שעברת אותה. הקטע עם אנדראה כל כך חמוד! והתמונות מקסימות
שמחה שנהנית!

m L m

New member
ואוו.......

מדהים! אני שמחה שנהנת... למרות שקשה לי להאמין שאי אפשר להנות
התמונות מדהימות
אני אשמח לקבל את התמונות הגדולות למייל
[email protected]

m L m

New member
אהה, הדס... יש לי שאלה.

איזה שירים הם שרו? או יותר נכון, איזה שירים מהדיסק החדש הם שרו???

למעלה