דו"ח נמל יפו

דו"ח נמל יפו

היום בבוקר קם ב 6:00 ונוסע לנמל, שתי קפיצות מעל מחסומים (שיילכו קיבינימט, כבר לא נשארו חופים בארץ!!!) ואני בפנים. הולך 100 מטר לפני השפיץ רואה עוד שני בחורים מגרגרים ואני מצטרף. הים געש והקשה קצת אולם הצלחתי להוציא ברקודה אחת יפה ושמנמנה לארוחת הצהריים. ד.א. רציתי לשתף אותכם בתמונה של דמויים מדהימים שמצאתי ברשת. (ואם משהוא יודע היכן ניתן לרכוש אותם - שיגיד...) יאללה, יום טוב לכולם.

רמי האן

New member
אהלן ארבינקא

דמויים כמו בתמונה (באותה צורה, לא בטוח אם זהים או דומים) מיובאים לארץ תחת המותג Strike Pro וניתן להשיג אותן בכל החנויות שמחזיקות את הסחורה של היבואן, אליהו בכר מחולון.

היי רמי

תודה על המידע, נברר בחנויות. שכחתי להוסיף להודעה המקורים את פרטי הציוד: מקל - בלצר 3 מטר רולר - אוקומה AV30 דמוי - סיליקון לבןראש אדום (עם עיניים).

מברוק על הדג קודם ...את הדמויי הזה

איך שאמר רמי הם של סטרייק פרו ... רכשנו כאלה אצל קפטן הוק באשדוד ממליץ לך על צבעים בהירים...במיוחד לברקודות בהצלחה בבאות

סחתין על הברקודה גבר

דמויים מוקרים . הם של סטרייק פרו . קנינו כאלה אני ומאמון מאשדוד החנות של קפטן הוק תלך על דמויים בהירים אנו קנינו 1. הצבע צהוב כסוף 2. כחול \ תחלת כסוף שווה גם לנסות את האדום כסוף. בהצלחה

למעלה