דו``ח מצב (?)

Black Star

New member
דו``ח מצב (?)

זה הולך להיות משעמם, אני מזהירה אתכם. אני פשוט הולכת לשפוך את הלב שלי עכשו. כי רע לי, ונמאס לי מהכל. פיתחתי מין אפאתיות כזו לבי``ס וכמה שאני לא אומרת לעצמי שאני צריכה לעבוד, אני לא עובדת. יש לי מחר בגרות בהגדרת צמחים (כן, ``וואו``, נורא קשה ונורא משפיע על הציון...). ויש לי צמחים מחכים שאני אגדיר אותם, ואין לי כוח אפילו לחשוב על זה. וויתרתי על ללכת לבלט כשהתעוררתי רק בשעה שהייתי צריכה לצאת. ורוב הסיכויים הם שאני לא אוכל כבר לעשות עבודת גמר במחול, למרות שכל כך רציתי. ולמה כל הדברים האלה? כי אני לא מצליחה לעשות שומדבר בזמן וכמו שצריך. אוף!!!! יש לי גם כל כך הרבה עבודות שהייתי צריכה להגיש לפני טונה זמן. אבל לא, כמובן שלא הגשתי אותן. עדיין. אני פשוט בדיכאון מוחלט מהכל ונמאס לי מהכל, אני לא מצליחה למצוא אף נקודת אור.. אוקיי, אז התקבלתי למתא``ן. אחלה. וזה מוכיח לי שאני טובה. סבבה. אבל אני לא מקבלת סולואים, וחרא לי בלהקה מכל הבחינות והלוואי שהייתי מוצאת מקום אחר לרקוד בו. ועד שהיה לי סיכוי, או חצי סיכוי, או לא יודעת, עם מישהו... אז אין לי. ואני פשוט הורסת כל דבר שיש. נמאאאאאאאס לי.

snoway

New member
בואי נעבור על זה ביחד

הגדרת צמחים-לא קשה לא נורא. אמרת בעצמך. עבודות-הלווו?(וסליחה על הפרחיות כאן) זה אינטרנט ויש הרבה אתרים של עבודות. יש גם אחים גדולים, שכנים שהיו בתיכון וכדומה. אפאתיות לבי``ס-חוץ מאחוזים בודדים של תלמידים כולנו באפאתטיות לגבי ב``יס. בקשר לבלט-באיזו להקה את שכ``כ רע לך? לא קיימת רק להקה אחת, ואם את טובה אז יקבלו אותך גם למקום אחר שיהיה לך טוב בו. ובקשר למין הגברי-כאן גם אני מיואשת.......

barak17

New member
יש אור!!

תראי אני לא מכיר אותך ואני לא בטוח שהבנתי הכל אבל אני חייב להגיד לך שכן יש אור בקצה המנהרה (ואל תדאגי זה לא רכבת:))גם אני אני לפני כמה ימים כמעט נמאס מהכל ולא ידעתי מה לעשות... אין לי חברה אין לי חיים ואני מפחד מוות מכל הבגרויות ובכל זאת אני לא יודע איך אני מצליח לחיות (בבאסה... אבל חי) אז תביני כואב לראות אנשים כמוך אם בא לך תנסי משהו כדי לפרוק את כל זה כנסי לחדר כשאת לבד בבית ותפרקי את כל העצבים\באסה וכל החרא הזה ותדעי שלא חשוב מה קורה יש אנשים בעולם שאוהבים אותך ודואגים לך ומה שאמרת לא נכון כי את טובה מאוד בלהיות עצמך!!!! :)

barak17

New member
נ.ב

לגבי הסיכוי שלך עם מישהו... את יכולה לנסות אותי אני גם די מיואש בקשר לזה

lior-k

New member
אממ

ההודעה של יעל מופיעה ממש מתחתיך אז אני מניח שכן. ובאמת - כמה פתאטי!!

Levinzone

New member
צודק :)

אני רואה שהפורום הזה מפתח תהליכי קוגניצטיה מעולים אצלכם, גם אצל קורט זה ככה! כל הכבוד!!! זה באמת פתאטי לחפש אהבה באינטרנט.. אם תתחיל לדבר עם מישהי ותראו שאתם מסתדרים והכל ותחליטו לנסות או משהו כזה, זה כבר יותר טוב, אבל להתחיל לדבר עם מישהי במטרה למצוא אצלה אהבה.. לא יודעת, זה נראה לי קצת עצוב. מה רע גם בלהיות לבד? אם לא מוצאים אז לא... -יעל-

barak17

New member
לא נראה לי!!!

אז כנראה שאת לא הבנת מה ניסיתי להגיד דבר ראשון את צודקת עשיתי טעות עם ההודעה השנייה זה לא היה בסדר אבל מה רע בלעודד בן אדם כמו ששמתי לב גם את עשית את בשבילה אז אני לא מספיק טוב לזה???? B-(

Levinzone

New member
המממ...

אמרתי משהו רע על זה שעודדת אותה? אמרתי שזה פתאטי שאתה אומר לה- תנסי אותי.. לא אמרתי שום דבר על ההודעה השנייה, אתה כנרא הלא הבתנ אותי:) לא באה לפגוע באף אחד! -יעל-

lior-k

New member
תגובה קצרה

טוב, אז את הבגרות בהגדרת צמחים עשיתי לפני שנתיים והיה ממש קל! כמו שאת אומרת זה לא קשה, ואני בטוח שתסתדרי. אם את באמת טובה כל כך בריקוד את יכולה לנסות להיבחן ללהקה אחרת ואפילו להתקבל. מה שלדעתי את צריכה לעשות זה לקנות יומן גדול גדול שבכל עמוד מופיע שבוע שלם (ולא רק יום אחד), ולרשום בו את כל הדברין שאת צריכה לעשות ואת השעות שלהן, כדי שלא תאחרי יותר לשום מקום. וצאי מהדיכאון- רובנו הורסים כל דבר שיש להם בגיל הזה, וגם לי אין חברה. וזה לא מטריד אותי כ``כ.

barak17

New member
סתם משהו

אני יודע שזה לא כזה נורא שאין לך חברה אבל בכל זאת לא היית מרגיש יותר טוב עם מישהי שתהיה איתך ויהיה לך עם מי לדבר?? אני מאמין שאתה כן מדבר עם נשים מסביבך בבית ספר ומחוץ לו!! אז בא אני יגיד לך משהו אני לצערי הרב גדלתי בסביבה שונה משלך והקשר שלי עם בנות היה יותר חלש אני למדתי אית רק בבית ספר יסודי ולא היה לי שום בעיה עכשיו אולי בגלל הריחוק הלא רצוני שלי מהמין השני אני כ``כ רוצה שתהיה לי חברה אם עוד לא הבנת אני דתי או יותר נכון ההורים שלי דתיים ואני לא מיתעד להיות כזה בעתיד

lior-k

New member
אני חושב

שממש לא הבנת אותי! אני לא באתי לרדת עליך! זאת הייתה הודעה שכתבתי אותה בצחוק! אני מצטער אם פגעתי בך או בדת שלך או משהו כזה. אני ממש לא חושב שדת קשורה כאן.

barak17

New member
שים לב

אני חושב שאתה לא הבנת אני לא נפגעתי מכלום ובאמת לקחתי את זה בצחוק ותעשה לי טובה כשאתה כותב לי אל תזכיר דת זה צורם לי באוזניים בכל מקרה נראה לי שבסך הכל אני התפרקתי פה אז מצטער

lior-k

New member
טוב...

סבבה... יופי... כן אני גם שונא לדבר על דת. זה יותר כואב לי מאשר לך. אופס כתבתי אלייך על דת. שיט.

lior-k

New member
טוב בוא לא

נתחיל להתווכח על זה עכשיו! אם בא לך האיי סי קיו שלי הוא 116874489

למעלה