דו"ח מעריצים

BLEEDMAN12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

pRimaVeriTaVIV

New member
לא ייקרה../images/Emo121.gif

לפעמים מפסידים מעריצים בגלל הופעה של מישהו אחר ולא בגלל משהו שקרה אצלך חוץ מזה שזה לא יעזור לראות אם זה באמת עולה, יכול להיות שיהיה כתוב גם שם ולא יעלה
ולמה כל כך הרבה סימני שאלה?

shubee

New member
כן אבל...

זה עולם באמצע היום, בבוקר...מי הטמבל שעושה הופעה בבוקר ?!? ואני לא מדברת על לפני שבועיים, שהיה תחרות על זה...

lool3

New member
מה הקטע?

להקה אחרת עשתה רינגטון, ירדו לך שני מעריצים להקה אחרת עשתה הופעה ירד לך מעריץ להקה אחרת עשתה אלבום, ירדו לך 5 מעריצים וככה הלאה. זה מגוחך. שימו לב גם לפרטים הקטנים

lool3

New member
עזוב, יש אנשים שלא יכולים לקבל

את העובדה שאין 10000000000000000000000000000000 אנשים בעולם ואין בנאדם שמעריץ 15000 להקות בו זמנית משהו מכיר אחד כזה?

shubee

New member
אה וואלה ?!

יש 1000000000000000000000000000000 דברים במשחק הזה שהם אפילו לא דומים למציאות. אז דווקא בדבר שהכי חשוב שהוא לא יהיה, אז הוא דווקא כן ?!?!? מה זה החרטא (או איך שלא כותבים את זה...) הזה ??? וזה שבתקרית אחת אומרים על אחד מהלהקה מעשה טוב שעשה, אחרי שתי דקות יש תקרית אחרת על כך שעצרו אותו. זה הגיוני ??? וזה שבהופעה אתה משיג יותק מעריצים והמקומות ישיבה, ואתה לא מקבל כסף על האלפים האלה זה כן הגיוני ??? אתם רוצים לעשות משחק- או שהכל יהיה הגיוני, או שהכל יהיה לא הגיוני !!!!! לא ככה ??..

lool3

New member
תבין כבר

אם הכל היה הגיוני זה היה משעמם. אז כן, מדי פעם זה לא הגיוני. אה כן, ונגיד male1 עשה מעשה טוב אבל male2 לא. מזה משנה בכלל? מנסים שזה יהיה הגיוני. למה, משחק זה מציאות? אתה מכיר משחק שבדיוק קורה במציאות? בו תעשה בכלל משחק שכל אחד יקבל תפקיד ויחייה עם החשבון כסף, אני אהיה מדונה ואתה 50 סנט. זה מה שאתה רוצה?! משחק זה אחרי הכל משחק. אז כן, אחרי הכל במעריצים מנסים שזה יהיה הגיוני. אני לא מבינה אנשים שלא נהנים מהמשחק ועדיין חורשים עליו 24 שעות

shubee

New member
תסלחי לי !!!

קודם כל, אני בת...ודבר שני- לא אמרתי שאני לא נהנת במשחק !!! חוץ מזה, זה בכלל לא קשור לזה, לדעתי דו"ח מעריצים זה קריטי וחשוב. יודעים מה ?! מצדי אפילו שלהקה שעשתה הופעה טובה ולי ירדו מעריצים בגלל זה, לפחות שיהיה כתוב את זה בדו"ח ! נניח שיהיה כתוב "ירדו לך .... מעריצים בגלל .... שלהקה עשתה/ קרה לה..." אני פשוט רוצה לדעת מתי, ולמה ירדו לי מעריצים...זהו !!!

12noname

New member
אני בעד!!

גמלי כל הזמן יורדים המעריציםםם בלי שום דלימות וזהההה אני עוקפת את ה-500,000 ואז איכשהו נופלת משםם זה מעצבן!!!!!

צודקת!!!!!!!!!

באמת חייב ד"וח מעריצים........ שנדע כמה עולה או יורד מתקריות ורינגטונים קליפים וכאלה...!!!!!!!!!!!!!!! חייבים ד"ח מעריצים...

shubee

New member
בדיוק !

כדי לדעת כמה עולה...לא כדי לראות שעלה/ ירד, כדי לדעת כמה ולמה...

למעלה