דו"ח מעריצים

shubee

New member
דו"ח מעריצים

חיביםםםםם דו"חחחח מעריציםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט ח===י===י===ב===י===ם===! אתם לא מבינים כמה זה קריטי ! יש לי עכשיו 165000+ מעריצים...ואני לא יודעת כמה עולה/ יורד בגלל תקריות וכאלה, ולא יודעת למה, נראה לי שזה כל הזמן אותו דבר !!! למשל, בהופעות, אני עושה בזאפה, ועולים לי 8125 על הופעה אחת, אבל לא נראה לי שזה עולה !!! ואני לא אומרת שזה באג או משהו, אני פשוט רוצה להיות בטוחה שזה עולה, אז בבקשה, לסוף המשחק, משהו שבמשך כל המשחק ביקשנו ולא קיבלנו, בבקשה בבקשה בבקשה דו"ח מעריצים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שאיתי שיכתוב שהוא בעד...ואם אתם נגד- תפרטו בבקשהההההה !!!!!!!!!!! תודה רבה מראש למנהלים...

לוטמוש

New member
../images/Emo45.gif

כבר אמרו את זה כמה פעמים. ולא נראה שמקשיבים לזה! אבל באמת צריך!

shubee

New member
את יודעת מה ?!

זה לא שהמנהלים אמרו "לא עכשיו, אולי בשלב יותר מתקדם" או בכלל קטלו את הרעיון, הם אפילו לא הגיבו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתבישו !!! ניהול כזה דפוק של המשחק...בושה...

shubee

New member
הקפצה...

בוינג..בוינג...בוינגגג... !!!! יאלה תקראו ותגידו אם אתם בעד או נגד !!! זה חשוב לכולכם !!! מה אכפת לכם ?! אתם רק צריכים להגיד שאתם בעד, בשבילכם זה משהו קטן, בשבילי ובשביל עוד המון אנשים זה הגדול שבגדולים !!!!!! בבקשה !!!! מנהלים- התייחסות מצידכם- אפשר לקבל ??????

dandush s

New member
בהחלט יש בזה משהו

המעריצים קופצים למעלה ולמטה [ובעיקר למטה] ואי אפשר לדעת למה... זה ממש יעזור לניהול הלהקה.. לראות איזה צעדים טובים להגדלת כמות המעריצים ואיזה קוטלים אותם

פתחתי על זה הודעה,../images/Emo222.gif

ואני לא מליחה להתקדם..
תשתתפו בעצומה שלא ירדו מעריצים!

shubee

New member
לא רק זה...

גם לראות למה (?!?!?) יורדים לך 1000000 מעריצים כל יום !! זה לא סתם !

../images/Emo45.gif../images/Emo222.gif

אבל זה לא שהמנהלים של המשחק לא מקשיבים ושמים פס ולא מתייחסים, אלא (כמו שהסברתי לקוריי חמי)שכדי להפוך עצומה לממשית צריך הרבה יותר מ-20 שבעד

shubee

New member
נוווו

המנהלים חייבים לראות את זה !!! בבקשה תגיבו ותקפיצו כדי שזה ישאר בעמודים הראשונים עד יטום ראשוןןן !!! בבקשה ! זה חשוב לכולכם !!! לא רק לי ולכל מי שהסכים איתי !!! ב==ב==ק==ש==ה==! תעזרו לנו ולכם !!! זה לא סתם ! אם יותר מ-20 אנשים יחתמו ויסכימו איתנו, זה יקרה !!! ( רוב הסיכויים...) אתם חייבים את זה בשבילי, בשביל כל מי שחתם, ובשבילכם !!!! באמת ! זה לא סתם !!! לכמה ימים האחרונים של המשחק !!! תודה מראש..:(

ה ב ו ב ה

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לעניין דו"ח מעריצים

באמת חייב את זה בגלל כל התקריות האלו..

shubee

New member
מקפיצה

מקפיצההה !! הקפצההה...אוף אתם חייבים לראות את זה, בעיקר המנהליםםם

shubee

New member
אנשים !

ת=ח=ת=מ=ו=! אם באמת חשוב לכם הדו"ח הזה, (אלה שכבר חתמו, ואלה שיחתמו..)תקפיצו, ותגידו לחברים שלכם לחתום ותפרסמו את זה, כדי שזה ישאר בדף הראשון עד יום ראשון, שאורנג' מיי בנד והמנהלים האחרים יראו את זה...בבקשה !!! זה חשוב לכם בדיוק כמו שזה חשוב לי...! כן, זאת הקפצה סמויה...

shubee

New member
*זה אמור להיות חשוב לכם בדיוק כמו ש

זה חשוב לי...

למעלה