דו"ח מכירות מעודכן!

nerod 72

New member
דו"ח מכירות מעודכן!

נכון לאמול בערב זה מה שמכרה קיילי: סלואו-צפוי להגיע למקום 18 ביום א עם מכירות של 3500 עותקים השבוע.. סה"כ מכרה קיילי 85,000 עותקים מסלואו עד עכשיו... BL- האלבום צפוי לרדת למקום 11 במצעד האלבומים.. עד אתמות הוא מכר עוד 23 אלף עותקים, מה שמביא אותו למכירות כוללות של כמעט 95,000 עותקים בבריטניה נכון לאתמול! מה שאומר שקיילי תעבור את המאה אלף עותקים עד יום א'...

kyliefan18

New member
יאפ

BL דיי נכשל לעמות FEVER...אני מאחל לו את ההצלחה של LIFE FOR RENT (דיידו כמובן...)

p i n g o

New member
נכשל??

דבר ראשון, מבחינה מסחרית אין הרבה אלבומים שהגיעו להצלחה כזאת כמו Body Language, נכון שיחסית ל-Fever זה נראה כמו נפילה, אבל בואו ניכנס לפרופורציות... ומבחינת התוכן של האלבום, הוא הרבה יותר איכותי ויפה לדעתי מ-Fever....

Siren

New member
אני לא בטוח שזה נכון

כניסה למקום 4 וירידה אחרי שבוע למקום ה-18 לא מריח טוב. נכון שההצלחה בבריטניה לא קובעת כלום לגבי הצלחה עולמית אבל ההישגים של BL לא מרשימים במיוחד. אני מקווה שהסינגל השני יעורר עוד התעניינות בנוסף לשיחרור האלבום בארה"ב.

Siren

New member
הכוונה למקום 11 במצעד האלבומים

ולא למקום 18 כמו שכתבתי בהודעה מעלה

p i n g o

New member
נראה לי יש לך טעות...

איך סלואו מכר רק 3500 עותקים השבוע?? אולי 35,000...

kyliefan18

New member
זה 3500

כי אם היה מוכר 35 אלף אז הוא עדיין היה באחד המקומות הראשונים במצעד ואל תשכח שזה השבוע ה-4 שלו כבר (אם אני לא טועה...)!

nerod 72

New member
הסבר על המכירות...

סלואו מכר 85,000 עותקים... בשבוע ה-1 - 50,000 שבוע 2- 20,000 שבוע 3- 10,000 שבוע 4- 3,500 (עד ליום ה' ) המכירות מן הסתם יורדות כאשר יורדים במצעד....

p i n g o

New member
3500 זה ממש כלום!!!

הכוונה היא למכירות בכל העולם? (איפה שיש את הסינגל כמובן)

nerod 72

New member
לא!!!

ברור שזה לא בכל העולם! אין דו"ח מכירות מעודכן לכל העולם..רק אולי עוד כמה חודשים.. הכוונה היא לבריטניה.. שם יש אינפורמציה בפורומים על מכירות סינגלים ואלבומים! נראה לך שסלואו מכר כולה 3500 בכל העולם? לדעתי סלואו עומד לעבור את ה-200,000 עותקים ! הסבר: באוסטרליה הסינגל נמכר בלפחות 50,000 עותקים (וזה הרבה יחסית לאוכלוסיה שם) ויש עוד המון מדינות כמו דנמרק, ספרד ששם הסינגל הגיע למקום ה-1 עם מכירות של כמה עשרות אלפים.. כך שזה הגיוני שהנתון נכון!

kyliefan18

New member
ברור שבריטניה!

בכל העולם זה צריך להיות קצת יותר! תחשוב קצת! אנחנו מדברים רק על בריטניה...!

Salem

New member
BL

פשוט לא מצליח להתרומם, ואם לקיילי לא הולך טוב באנגליה ואוסטרליה - לא ילך לה טוב בשום מקום. האלבום הזה לצערי מסתמן ככישלון, ופרלו מתעקשים לעשות שטויות שיפגעו בו עוד...

tatababa

New member
לא הולך טוב בבריטניה?

דאבל-פלטינה בשבוע הראשון זה לא טוב?!

kyliefan18

New member
לא

בייחוד שדלטה הזאת חסמה את קיילי ודלטה היא סתם זמרת (והיא גם חדשה) וקיילי היא כבר אייקון ענק באוז.

tatababa

New member
אייקון שמייקון..

זה פופ - הכל בר-החלפה, וקיילי לא עוזרת לעצמה להיות יוצאת דופן אז שתאכל את התרופה שהיא בעצמה הכינה!

p i n g o

New member
דלתה היא ממש לא סתם זמרת שם

היא הפכה בין לילה מזמרת לא מוכרת לסופר-סלבריטי בגלל המחלה הנוראית שהייתה לה. כל אוסטרליה תמכה בה וקנתה את הדיסקים שלה ואם היית אומר איזה ציוץ רע עליה מיד היו צולבים אותך (כי היא חולה וכל זה). מאז היא הבריאה ועכשיו היא כוכבת ענקית באוסטרליה ולאחרונה גם בבריטניה...

tatababa

New member
תעשה לי טובה..

דלתה (עד כמה שהיא מוכשרת) היא מן דיידו לצעירים, אבל זה לא אומר שבגלל שהיא לצעירים היא פחות משעממת. היא בחיים לא היתה מצליחה כמו שהיא הצליחה בלי מחלת הסרטן (ואני נשמע כאילו אני אומר שהיא השתמשה בזה ומן הסתם לא היא, אלא חברת התקליטים.. עצוב, אבל נכון).

למעלה