דו"ח מטולה 2002 - חלק א´

shellyland

New member
דוז פואה וסלסלת גבינות../images/Emo45.gif

(לאן נעלם האייקון של הגבינה?) עופר מסר לך ד"ש בחזרה.

נסיתי להתאפק אבל לא הלך לי

פשוט הדוח שלך כל כך טוב, שקראתי אותו שוב להנאתי. ואז כבר לא הצלחתי להתאפק ולהגיב לציטוט שלך את "במה להמתיק ימים" של זך. אז הנה התיחסות שלי אליו שלי אליו (שנכתבה לפני בערך 6 שנים ותתפרסם בעתיד הקרוב מאוד - אז יש לכם זכות ראשונים) * באין אהובה מסתפקים בקריאה או כתיבת שירים לכזו, וביש היא נסה אולי מפני שכאלה. עוברים לשירי אכזבה. "הזמן משקיט הכל" - עובדה, חוזרים לשירי אהבה. כך או כך לבד. "במה להמתיק ימים..." להמתיק, נתן? מוצלח עוד פחות מסוכרזית!

shellyland

New member
איפה זה יתפרסם? אפשר עוד?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo51.gifזה יתפרסם ב"קיבוץ המאוחד"

אוטוטו - ההגהה השניה אצלי כרגע... שמח שאהבת (אם הבנתי נכון), עוד? אשלח, "בדיוק בשעה הנכונה"
(ואייקון של קרוסלה)

גרי רשף

New member
כי אל אשר תלכי אלך ובאשר תליני אלין

כך אמרה רות לחמותה נעמי, כך נבטיח לך לגבי פסטיבלי המשוררים בעתיד, והימים ימי קציר השעורים.. תאור כל כך מפורט עד כי נדמה שהפסטיבל לא היה אלא קדימון של הדבר האמיתי- כתבתך כאן. בשם צוות הפורום אני מודה לך על הכתבה הנפלאה שהיא אבן דרך אמיתית, כי לילד הזה ולתכנים האלו התפללנו. אישית, שירה אינה מדברת אלי בדרך כלל, אבל האוירה התרבותית, נופי הצפון, החברים שפגשתי, ואפילו עופר כלף שהפליא לשיר- עשו את היום ליום חג.

למעלה