דו"ח לשבת

gesus

New member
דו"ח לשבת../images/Emo54.gif

עכשיו חבר שלי שעובד איתי קיבל דו"ח על נחשו מה:ריכבה על המדרכה. כנראה שהמשטרה מצאה את הברווז שמטיל זהב,רק חבל שזה חיילים מסכנים שצריכים לעבוד כדי שלא יהיו נטל על ההורים שלהם. ולגופו של עניין- חבר שלי עלה על המדרכה שליד המסעדה כי שם אנחנו כל הזמן חונים,אבל השוטרים שערבו לו תפסו אותו. כשאמרתי לאדון שוטר שאני רוצה לראות את הדו"ח לפני שחבר שלי חותם עליו הוא אומר לחבר שלי :"אמרת שאתה ממהר...",אבל אני בכל זאת לא ויתרתי ואמרתי לו שאני קורא את הדו"ח אז הוא אמר לחבר שלי "תביא לי את הדו"ח..." ואז הוא החזיר לו את הדו"ח אחרי שהוא כתב שם משהו. באותו רגע כבר הבנו שעם החבר'ה אין טעם להתעסק והוא חתם על הדו"ח. הקטע הכי טוב זה שחבר שלי שאל אותו איך אני אמור לחנות אז הוא עונה לו שהוא צריך לרדת מהקטנוע ולעלות אותו ידנית ולהסיע אותו עד לחנייה. כמובן שזו שטות כי גם בצורה הזו אסור לסוע על המדרכה. האבסורד בעניין הוא שכל פיצרייה קטנה שמה את הקטנועים שלה על המדרכה. תארו לכם שהיו מציבים ניידת ליד כל פיצרייה שתתן דו"חות-כל בעיות התקציב של המשטרה יעלמו. עכשיו לתכל'ס.הצעתי לחבר שלי את הצעדים הבאים: 1.לשלוח בעוד 85 ימים בקשה להשפט. 2.להתלונן למח"ש על התנהגות השוטרים. 3.ללכת לדבר עם התובע של המשטרה ולהבהיר לו את האבסורד שבדבר. יש למישהו הצעות אחרות?

באבא2000

New member
ליד ספגטים?

אתה עדיין שם? אחראי על השליחים? שמך מתחיל באות ח'?

gesus

New member
כן ולא../images/Emo54.gif

אני עדיין שם אבל אני לא אחראי.אתה מתכוון לחן?

באבא2000

New member
אתה אמרת ../images/Emo3.gif

אז איך קיבלת פוקס? ממתי שליחים מקבלים? (וסליחה אם אתה לא שליח, זה מה שזכור לי שאמרת). וכן, זה השם שהתכוונתי אליו. ואגב, של מי האופנוע שחונה בחוץ ברחבה? לא סגור כי הייתי בלי משקפיים אבל נראה קצת כמו EN.

פיני007

New member
טכנית השוטר צודק, מעשית,

יש לבדוק את העבירה לגופה: לעלות על מדרכה כדי לחנות, כולם עושים זאת כולל עבדך השוטר המתנדב. לעומת זאת, לנסוע כברת דרך על המדרכה כדי לקצר, להגיע, לרדת יותר מאוחר זו כבר התנהגות הדורשת התערבות משטרתית ושוטר המחליט שיש מקום לדו"ח יקבל את כל העידוד והתמיכה במטה. תחליט באיזה קטגוריה היית: נסענת ישר למקום העצירה - יעני 2-3 מטרים או החלטת שהמדרכה משולה לנתיב תחבורה לדו"גים? בכל מקרה אתה מוזמן לבקש להישפט, מה גם שאל תצפה לחנינה מהשופט כי הוא רוב הזמן לצד המשטרה כי אינו חושב ששוטר מבזבז זמנן לריק ולכל דו"ח כנראה היתה סיבה מספקת.

gesus

New member
טכנית,הוא כן,אז מה?../images/Emo54.gif

לך תשים ניידת ליד כל פיצרייה ותעשה קופה.נשמע לך הגיוני-אולי לך כן כי אתה שוטר אבל לי לא. חבר שלי עלה על המדרכה לא כדי לקצר,אלא כי 5 מטרים משם נמצאת "החנייה" שלנו. ותאמין לי שהוא ילך להשפט והשופט יוציא את השוטר כל כך אידיוט במשפט שההמבלים בכחול כבר ילמדו מה זו עבירה מסוכנת ומה זה לא.

GESUS תראה אני יכול להבין אותך.

גם אני בתור שליח קיבלתי דו"ח דומה, פשוט לא רציתי לדפוק את האופנוע במדרכה גבוהה אז נסעתי על המדרכה כעשרה מטרים בשביל להגיע לירידה על הירידה עמדה ניידת... טכנית השוטר צודק ואני גם לא חושב שהחבר שלך יצא זכאי במשפט,אולי הוא יקבל עונש מופחת אבל זכאי קשה לי להאמין שהוא ייצא.

gesus

New member
האבסורד כאן מעצבן אותי../images/Emo54.gif

ואני מאמין ששופט שיגיע לידיו מקרה כזה במקרה הגרוע ביותר יפחית את הקנס ובמקרה הטוב ישאל את השוטר אם מעכשיו המשטרה תמלא את קופתה משליחים שבסך הכל נוסעים מטרים להחנות את האופנועים שלהם ברחבה.

C O L T

New member
למה אתה חושב ששופט יותר חכם משוטר?

וזה קופת המדינה שהשוטרים ממלאים, השופטים לא בדיוק מתנגדים לזה - הם גם מקבלים כסף מהמדינה, לא? ואם לכאורה יש עבירה על החוק - לא הייתי מצפה להקלות, אם כבר - להחמרה, בגלל שבמקום לשלם על העבירה כמו אזרח טוב, אתה מבזבז את זמנו של בית המשפט - וצריך לשלם על זה. לחפש צדק בבית המשפט? זה כמו לחפש אנשים ישרים בכנסת. אולי אפשר לנסות להעביר את הבעיה לבית העסק בשבילו אתם עובדים, אולי יש לו את האמצעים להתמודד עם חוסר ההגיון, אבל לרוב אף אחד לא ירצה להלחם מלחמה אבודה מראש.

ixmix

New member
נטיה ילדותית...

אז עכשיו אתה מחליט שדוחות יינתנו רק על עבירות "מסוכנות", מה MR אלוהים / מחוקק / שופט בשביל עצמו. ואני חושב שאפילו אתה מבין שזו עבירה, והשופט הולך להוציא אותך כל כך דביל. חבל שאני לא אהיה שם לראות, אולי תצלם בוידאו ותשים פה בקובץ להורדה.

raanansh

New member
יש לך אופציה נוספת

יש הגדרה של עבירות זוטא , זה לא משהו שיעבוד 100% אבל זה שווה ניסיון , אם לחבר שלך יש עבר תנועתי נקי (בלי דו"חות) הוא יכול לפנות למשטרה בכתב ולבקש ביטול של הדו"ח ולנמק את בקשתו בעזרת העבר שלו והעובדה שזו עבירה ראשונה שלו. במקרה הכי גרוע , הוא למד שיעור יקר על נהיגה נכונה

gesus

New member
אופציה לא רלוונטית../images/Emo54.gif

יש לו כבר עבירה קודמת של עלייה על אי תנועה או משהו כזה מלפני כמה שבועות. איני דווקא חשבתי על פירצה בחוק.לפי החוק מותר לעלות על מדרכה על מנת לחצות אותה בלבד.במקרה הזה הוא אכן חצה אותה והמשיך לרחבה-לא למדרכה. אתם חושבים שזה תופס?

ixmix

New member
נשמע לי תירוץ דבילי.

לפי מה שנשמע לי, ה"חבר" שלך נוסע כל יום על המדרכה. הנקודה היא שלצערנו הדבר אסור, והתירוץ הילדותי "אבל כולם עושים את זה", יכול להתקבל בכיתה א' (לפעמים גם זה לא), אך לא בבית המשפט. אם יש לך (סליחה, לחבר שלך), מספיק כסף לבזבז, אני מציע שיילך לבית המשפט, יפסיד כי מה לעשות - הוא עבר על החוק, ואז ישלם (ואולי גם שלילה). התרשמתי כך מראש, אך לא אמרתי כלום, אבל אם כבר כתבת שלחבר שלך יש עבירת תנועה של עליה על אי תנועה - נו, הוא בטח נוהג כמו שליח, מה? עולה על מדרכות, מקצר דרך איי תנועה וכו' - לא התבטאו כאן כמה פעמים על נהיגה שכזו??? יאללה סע לי מהעיניים.

פיני007

New member
לא בא לי להוציא את ספר

החוקים עכשיו וצטט אבל ברור ש: 1. מדרכה חוצים כדי להכנס ולצאת ממקום חניה (ולא נוסעים לאורכה) 2. איי תנועה מוגדרים כשטח הפרדה/מדרכה וכל מעבר או חניה עליהם היא עבירה. וכדי שתבינו כמה מעצבן שנוסעים על מדרכה בקרו בוקר אחד בצומת מעריב: במקום נפגשים 5 כבישים ולא ניתן להגיע מכל כביש למשנהו: על כן וכדי לא לבצע נסיעות ארוכות מסביב לרח קרליבך, חשמונאים וחזרה לצומת, משמשת המדרכה הקרובה לבית מעריב כמסלול נסיעה פרטי לקטנועים בשני הכיוונים, לא להזכיר שבמרכז יש דוכן של מפעל הפיס ואזרחים תמימים המנסים את מזלם, סניף דואר ועוד הרבה חנויות. וככה מנהלים להם הצעירים (ברובם) את דרכם על המדרכה. בוודאי יבוא מישהו וישאל למה לעצור קטנע שהרי יש מספיק מקום? אבל האם נראה למישהו מבין המשתתפים הגיוני שקטנוע ינוע לאורך כ100 מטר כי מתחשק לו לא לנסוע בכביש? מדוע אני שעובר במקום מפעם לפעם צריך להזהר מקטנועים הטסים מולי ומאחורי ועוד מצפצפים שאזוז להם? נראה לכם אבסורד או בסדר?

C O L T

New member
ויש שם הרבה הרוגים?

זה לכל היותר מזיק לתדמית הדו"ג בישראל, כמו כל דבר שהשליחים המסכנים עושים, פחות או יותר, מתוקף תפקידם. כל הקטנועים האלא, הרגו פעם מישהו? זה סתם שאלה רטורית, ואני כלל לא מצדיק את הנסיעה על המדרכה, ובמקרה הספציפי של שליחים - החברה שמפעילה אותם צריכה לדאוג ולספק פתרון, ולא סתם ככה להפיל את זה על השליחים, שהם ישלמו. אבל כולנו נמשיך בראש קטן, השליחים בטח, חברות השליחים ועסקי האוכל המהיר, כמובן, והמשטרה, שהיא אמורה להגדיל ראש, אבל לא בישראל, גם. מה אכפת למשטרה - גם נראה כאילו עושים משהו, גם כסף לקופה, גם תכלס מונעים את העבירה ועוזרים לציבור, כל עוד הם שם. "להגן ולשרת" במיטבו. דקה אחרי שהשוטר הולך הכל ממשיך כרגיל, לא?

MarakOf

New member
צריך לבדוק גם מה קורה עם רכבים

במקרה של חניה על מדרכה - הרי כאשר נהג נתפס חונה על מדרכה הוא מקבל דוח רק על החניה עצמה ולא על "נסיעה על המדרכה " - אולי זה יעזור במשפט. בהצלחה.

gesus

New member
תגובה לאיקסמיקס../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

אתה כזה אידיוט שבא לי להוציא לך את האישונים עם פינצטה!!! תקשיב לי טוב,אתה באמת חושב שהייתה לי בעיה לי לספר שאותי תפסו על המדרכה? נראה לך שאני עושה פה דאווין על מישהו?עלייך בטוח שלא כי אתה כזה חכם ויודע הכל. תקשיב לי טוב,לפני כמעט שנה תפסו אותי על מהירות ואיך שחזרתי הביתה הצפתי את הפורום הזה בשאלות ופרטים על איך לצאת מזה ובלי לפחד להגיד שאותי תפסו ולא איזה חבר. אז אני מציע לך שתפסיק לשחק אותה חכם גדול.אם אתה רוצה לענות/להגיב על הודעות תעשה את זה אבל בלי לזיין לאנשים את השכל כאן.

למעלה