דו"ח השנאה היומי שלי

דו"ח השנאה היומי שלי

אוףףףףףףףףף כמה שאני שונאת אנשים. אנשים שונאת אנשים גורמים לי להרגיש רע עם עצמי כי אני יודעת שלא הייתי בסדר אני שונאת עצמי על זה שאני חייבת הכל ומיד ויודעת שאם אני אחכה חצי יום יצא מזה רק טוב, ועכשיו אני כבר לא יכולה להתקשר כי יצאתי בהכרזות מטומטמות של עצבים של אמצע הלילה אני שונאת את האיש שיודע איך לשלוט בעצמו לגבי ואיך לשלוט בי לגביו, תמיד יודע איך לגרום לי לחזור אליו, ואיך לנער אותי כשהוא ישן ואני הכי הכי שונאת את הילדים הקטנים והמכוערים של האוטובוס, הערסים הקטנים האלה שאתם רואים ברחוב ורוצים להכניס להם כאפה אלה שאין להם טיפת כבוד שמרשים לעצמם כ"כ כ"כ הרבה בלי שום סיבה ממשית יש לי הצעת חוק- כשעליסה תהיה גדולה באמת מבחינת גיל, וכמובן תהיה בעלת השפעה (ולא תשכח את שוכני הפורום, תמליץ להעניק להם חנינות מהכלא בהתאם לשוחד הכספי אותו יוכלו להציע, לאחר שפורום "אפי היקרה" רושש אותם מכל נכסיהם בדמי חבר אסטרונומיים) היא תציע שילדים כאלה ישימו במוסד, יחד עם ההורים שמאפשרים להם לגדול ככה ואף ממנים את העניין נכון, צריך לרחם עליהם במידה מסוימת, אבל עליסה איננה עובדת סוציאלית, ואין לה שום כוונ הלהיות כזאת גם לה היה לפעמים קצת חרא בחיים אבל זה לא אומר שהיא צריכה להעניש על כך את העולם, נכון?!?!?!? לכן עליסה אומרת (וזה יהיה אחד הנושאים המרכזיים במפלגה ההולכת ומתגבשת, הרוקמת עור וגידים)- די להזנחה של התופעה הנוראה הנקראת "צ´חצ´חימאניה" מעתה נחנך את ילדי מדינת ישראל תפארת נחנך אותם לא לזרוק זבל על הרצפה לא לרדוף אחרי רוסים זקנים, להצביע ולקלל (כן, נכון, לעליסה יש חולשה לרוסים) לא לנעול פלטפורמות בכיתה ג´ בגובה שאפילו לעליסה, חולת העקבים הדקים והגבוהים ביותר אין, ככה שמנהלת ביה"ס תיאלץ לאסור על כך לא לראות כל היום את הזבל הטלוויזיוני עם כל האלימות ואח"כ לחקות אותה לא לנעול נעליים אלגנטיות (מתייחס לבני ישראל) אלא נעלי ספורט או סנדלי קיבוצניקים לא להתחצף בעזות מצח לאנשים מבוגרים מהם ויפים מהם (איזכור למפלגת חמ"י) ובכלל- לחנך אותם לחשוב קצת לפני שהם פותחים את הפה המכוער והמזוהם שלהם. לעליסה מגיע צל"ש- הוים היא החזיקה את עצמה, סתמה את פיה ואחזה חזק חזק בידיה. ומה שבאמת גרוע זה שהילדים האלה, גדלים להיות מבוגרים כאלה אנשים חסרי נימוס ועם כ"כ הרבה חוצפה אלה שגונבים ברזים ותמונות ממלונות בחו"ל (ולא מדובר על מגבות ושמפויים ואפילו על כריות) אלה שדוחפים, מקללים וצועקים בתורים בכל מקום (להידחף מותר, לדחוף אסור, זוהי אומנות שלמה) אלה שמגדלים את הילדים שלהם להיות כאלה ולא כועסים כי הילד שפך דלי על מישהו מבוגר, אלא על כך שליכלך את הבגדים שלו. המגעילים האלה שמציעים הצעות מגונות וברוטליות לבחורות בצד השני של הרחוב בקולי קולות, כשביד בירה, במאפרה סיגריה, ופה גרעינים שהקליפות שלהם, איך לא? על האספלט. מבוסס על סיפור אמיתי... הצטרפו אלי, ויחד נתחיל את המהפכה כל אחד בביתו שלו כי הדברים האלה מתחילים מהבית צריך לשים למגעילים הקטנים האלה גבולות ואותם מאחורי סורג ובריח.

יו, עליסה

זה קצת מזכיר לי את קמפיין "ביטול החופש הגדול" שניסיתי להריץ כאן בחודשי הקיץ, ללא הועיל, כמובן, משום שחברי הפורום בחלקם הגדול הם ממתענגי החופשה הנלוזה ומתומכיה הגדולים. אין לי אלא להסכים איתך, ואם יורשה לי, להחמיא על עומק וגודל השנאה. אין ספק שאת קרובה רחוקה של משפחתי המיזנטרופית-אירופאית-שונאת האדם באשר הוא.

yuvalb9

New member
רעיון מטורף...

אולי פשוט... תפצפצי להם ת´צורה המוזרה שלהם?! תהרגי אותם במכות?! תמחצי להם ת´ענבים?! תשפילי אותם?! תתדחפי להם עקב לחור %^)&!? ועכשיו ברצינות... ערסים לומדים רק בכוח. תרגישי חופשי להגיב. והערסים הקטנים האלה באוטובוס... יש שני סוגים wanna be ערסים וערסים צעצוע. ההבדל ביניהם הוא בעיקר בגובה, ובגובה שהם תופסים עם ובלי החברים. את יכולה בשקט להוריד כפה מצלצלת לאיזה ערס אחד... או שנים... או 10. סביר להניח שהם לא יחזירו. ועוד דבר אחד... שאלה... שמאוד מטרידה אותי... 1אני גר בראשון לציון כל חיי (כבר 18 שנים, עוד מעט נכנס למחלקה הגריאטרית בפורמנו) באמת ובתמים שבחיים שלי לא שמעתי ערסים צועקים לבת... אפילו לא שריקה... נורא מטריד אותי איך זה? הערסים החיב"רים יותר מיושבים בדעתם מהערסים בשאר חלקי הארץ? על מה ולמה? עוד משהו, עליסה יקירתי, אם תרצי, אני אעביר לך קורס מזורז בהליכות הערסים, סוגיהם ואופן הדברתם. אבל בגלל דרגת הסיווג הגבוהה של מסמך זה, אוכל לעשות זאת בכל מקום, פרט למעל פורום זה...

יובל יקר.

עליסה שלנו גדלה בבי"ס יסודי ותיכון עם טונה של ערסים ופרחות מסביבה, כשביסודי, דרגת הפופולאריות עלתה כתלוי בדרגת המחשוף (למרות שבגיל הזה באמת שאין לרובנו הרבה מה לחשוף) ואם כבר מדברים על זה- נכון שכיף לראות את אותם ה"מקובלים" הטיפשים של היסודי (נתון נוסף לפופולאריות ביסודי היה היעדר חכמה) אחרי כמה שנים כשהם רואים אותך ברחוב, מסתכלים בהתפעלות, מנסים לדבר ולהתחיל איתך? ואז את בעצם קולטת לאן את הגעת ולאן הם, ומדובר גם מבחינת חיצונות, ובעיקר מבחינת פנימיות הם אותם האנשים שרואים יושבים על הברזלים, כל שישי בלילה, באותה פוזה עלובה ולעינייננו- גכמו שהבנת, לעליסה יש ניסיון רב בטיפול במפגעים מעין אילו הבעיה המרכזית היא שהגיל שבו זה מתחיל יורד ויורד ויורד..... הצ´חצ´חימאניה מתחילה מגיל קטן ןלי לא נותר אלא לרחם כי הרי הטפות מוסר לא ממש ישפיעו עליהם וכאפה? זו בטח רק אחת מיני רבות שהם חוטפים מהסביבה ("מכות של קוליסטים") אני גם לא מאמינה שהם יחזירו, שהרי הם כולה דיבורים ואפס מעשים. צריך לעקור את הבעיה מהשורש רק הסגר יעיל כאן ומאחר שעליסה כבר חצי שנה (בקרוב) חלק מהמחלקה הגריאטרית, היא תומכת באופן מלא בהצעתה של אפי- לקצר, להקטין ולהעלים את החופש הגדול להאריך את יום הלימודים עד לשעות הקטנות של הלילה לחוקק חוק נגד שיטוט של ערסוואתים צעירים ושאר חיות לאחר שעה 18:00 (עוד כמה סעיפים מהמצע של עליסה

nutmeg

New member
עליסה

לא חבל על האנרגיות שלך? את באמת חושבת שאם תתעצבני משהו ישתנה? כשאת אומרת "צריך לעקור את הבעייה מהשורש" מה נראה לך, שמדובר בגזרים וצנוניות? מדובר בתהליכים חברתיים שאת עם השנאה והתויות שלך רק מעצימה. נשמי עמוק והתחילי לתעל את האנרגיות שלך אל עצמך. השקיעי בעצמך, בתרבות שלך (או במה שאת מחשיבה כתרבותי), ביכולת שלך להתפתח ולגדול כמו שאת מוצאת לנכון. אם את רוצה להיות "משנה חברתית" שנאה זה לא מקום טוב להתחיל בו. משנאה עוד לא הצליחו להשפיע על אף קבוצה שתשנה מהרגליה - לפחות לא בטווח הארוך. עצתי לך - את אנרגית השנאה הפכי למשהו מועיל עבור עצמך, ואם את מוצאת שיש לך גם מה לתת לחברה חוץ מכעסים, התחילי גם לתת.

shellyland

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עליסה, אני ממליצה לך בכל בוקר, איך שאת מתעוררת, עוד לפני שאת מצחצחת שיניים, לקרוא את ההודעה הזאת של מוסקט. שזו תהיה המנטרה שלך מעכשיו.

yuvalb9

New member
עליסה...

אני לא יודע מה איתך... אני גדלתי ביסודי+חטיבה שרוב הסיכויים שיפתחו לפניך פירושים חדשים לערסים ופרחות. בכל מקרה, אני דבק בעמדתי שמה שערס לא מבין בנועם, הוא יבין בכוח, ומה שהוא עדיין לא מבין, הוא יבין בעוד יותר כוח. קיצוץ החופש הגדול או הטלת עוצר על ילדים מתחת לגיל 18 לא יעזור. להפך, הוא יהפוך חג"סניקים תמימים (כמוני) לערסים צעירים ועברייני צעצוע (לשבור את העוצר)... צריך לזכור, שלא כל הדור הזה קלוקל. יש אנשים טובים. אפילו בבית ספר. סביר להניח שאם תאזרי סבלנות ותתפסי עם אחד מהערסים שיחה (במונית, כשאין לך לאן לברוח) תגלי שלא הכל שחור, ויש בהם מדי פעם צד טוב. לדוגמא, סיפור מהילדות: ערס א´ התחיל להיות פלילי... סכינים, אלות, מכות לאמא וכו.. לערס א´ היו 3 חברים ערסים ב´, ג´ ו ד´... כשהם שמעו ש א´ הכה את אמא שלו... הם פתחו לו תצורה במכות, שלחו אותו לאסף הרופא. דברים כאלה מחממים לי את הלב. לא יודע מה איתך...

leeloo

New member
ברשותך, אצרף רשימה משלי..

שמעתי שזה יעיל כמו ארומותרפיה נגד עצבים על אנשים טיפשים ומרגיזים.. אז: - המ"מ הנעל בית שלי כמובן, שכל מילה שנייה שיוצאת לה מהפה היא שטות, ויש לה טיקים מעצבנים בעין והיא עושה כל-כך הרבה טעויות שכל-כך דורשות קבילה אבל.. - אחת (או שתיים) מהבנות מהקורס שלי שמקדימה את זמנה וחושבת שהיא מפקדת של כולן ולא מבקשת, אלא צועקת וצורחת בעצבים על בנות אחרות ודורשת מהן לבצע דברים מסוימים.. בנוסף היא שמה את הידיים מאחורי הגב בהקשב בצורה מאוד מרגיזה.. וגם היא מדברת רוסית מול הפרצוף של כולן כדי שלא יבינו, ו... היא חושבת שאני לא שונאת אותה והיא מנסה להתחבב עליי, כאילו זה ייתן לה משהו - תפסיקי להתחנף ולהגרר מאחוריי! - הבנים המגעילים שמתלהבים עלינו רק בגלל שהם חודש יותר ממנו בצבא.. שונאת אנשים שמתלהבים עליי רק בגלל שיש להם יותר פז"מ ממני.. אני יכולתי לצחוק על הטירוניות החדשות, אבל במקום זאת ייעצתי להן מה לעשות כדי שהטירונות תעבור להן בפחות הלם.. - הקייטרינג המגעיל, שלא מספיק עושה אוכל עם ריח שלא היה מבייש שום ביוב, הם גם לא מסכימים לתת תוספות לחיילות מורעבות שאוכלות כפול מזה בבית.. - אנשים שמתלוננים שאני לא מתקשרת אליהם. אותם אנשים כנראה שכחו מה אני עושה ביום-יום שלי.. אהם אהם.. מעניין מה.. ובגלל אותו עיסוק, אני לא יכולה ליצור איתם קשר, אבל הודעתי להם יותר מפעם אחת שאני אשמח אם הם יצרו איתי קשר מ-22:30, שאז זמני פנוי לשיחות שכאלה.. - הילדה מהמחלקה שלי שנוסעת איתי ביום שישי הביתה, ושאני נוסעת איתה ביום ראשון לבסיס. לא יודעת למה, היא מרגיזה. היא קטנה, היא יורדת על כל דבר, היא כל הזמן משתעלת בצורה מצחיקה ובגללה אני נקרעת מצחוק בפנים של המפקדות, והיא מדברת איתי ברכב תוך כדי שאני מספרת משהו לאבא שלי.. יש בוודאי עוד אבל אני לא מצליחה להיזכר בהם כרגע...

GirlFriend

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

´´את הילדים הקטנים והמכוערים של האוטובוס, הערסים הקטנים האלה שאתם רואים ברחוב ורוצים להכניס להם כאפה אלה שאין להם טיפת כבוד שמרשים לעצמם כ"כ כ"כ הרבה בלי שום סיבה ממשית´´ גם אני שונאת את אותם אנשים כמוך... חברה שלי אמרה ´´הערסים בשכונה הזאת לא נגמרים´´ אכן...
אבל זה לא משנה אני יודעת שבעתיד הם יהיו אותם אנשים כמו שהם, וזה לא יהיה לטובתם. אותם אנשים שמרשים לעצם את הכל ולזלזל בכל דבר אם זה דומם או חי...

למעלה