דו"ח גננת/ מורה

nk11

New member
דו"ח גננת/ מורה

שלום לכולם וחג שמח, אני מרב"ע חדשה בתחום התפתחות הילד. במרכז שבו אני עובדת קיים פורמט קבוע של דו"ח גננת/ מורה, אך לדעתי הדו"ח אינו מקיף מספיק ולכן רציתי לנסות "לבנות" דו"ח חדש. האם יש מישהי שיכולה לצרף לי דוגמא של הפורמט שאיתו היא עובדת? אשמח לקבל עצות לגבי מה כדאי לכלול בדו"ח כזה. המון תודה!!! נטע

נאוה ר

New member
שתי נקודות שכדאי לענות עליהן לפני כ

1) מהניסיון שלי כדאי להפריד בין שאלון מורה לגננת. האם את מעוניינת בכך? 2) האם השאלונים הופכים לחלק מההערכה? ואם כן האם את רוצה לבנות אותם כך שיתאימו למונחים החדשים או שזה לא חשוב לך? אחרי שתעני על אילו ייתכן ואוכל לתת לך ראשי פרקים

nk11

New member
תשובות...

שלום נאוה ותודה על התגובה המהירה! ולשאלותייך: 1) נראה לי רעיון נכון להפריד בין דו"ח מורה לדו"ח גננת. עד עכשיו יצא לי לראות רק דו"חות אחידים ולכן לא חשבתי על כך כ"כ, אבל אין ספק שהדרישות בגן ובבי"ס הן מאוד שונות ולכן יהיה יותר נכון להכין 2 דו"חות שונים. 2) כרגע, הדו"ח אינו אמור להיות חלק מההערכה. הפורמט הקיים אצלנו הוא שמשמש כחלק מההערכה והדו"ח הזה אמור לתת תמונה מפורטת יותר לצוות הרב"ע. לכן, לא ממש חשוב לי האם המושגים שבו יהיו מושגי הטרמינולוגיה החדשה או לא. תודה!!! נטע

למעלה