דו"ח ביקורת

אולי כי אני לא מספיק גבוהה......./images/Emo13.gif

אבא של אלירן עובד שם, כל שנה אנחנו הולכים, הם עושים הפקות מדהימות!!! אנחנו לא מוותרים, האמת שגם אני לא ראיתי אתכם...

Sashka7

New member
רונית,

הבעיה שלי עם כל מה ההתנהלות במערכת הבחירות זה שאף פעם לא בדקו עוד כמה חברות שהציעו רכבים, לא בדקו האם יש כוח אדם שלוקח פחות כסף על שירותיו ושום שירות שעלה כסף למפלגה לא הוצאה למכרז. כמו כן יש עוד המון דברים בדו"ח שיוראי לא התייחס אליהם והם: העובדה הקטנה שרון לוינטל הועסק ע"י המפלגה כיו"ר מטה ההסברה... זה נורמאלי שבן אדם יעסיק את עצמו על חשבון כספי המפלגה??? או זה שהוא לא רצה לתת שום מידע על המצב הכספי של המפלגה עד היום, או דבר פשוט כמו לכנס את מועצת שינוי פעם בחודש כפי שכתוב בתקנון- הוא פשוט זילזל בתקנון של המפלגה, גם לא מסר מידע לועדת ביקרות וניסה להסתיר פרטים... לא נראה לכם שיש משהו מסריח בהתנהגותו??? לדעתי כל מה שהיה כתוב בדו"ח ביקרות על התנהלות המפלגה בזמן מערכת הבחירות זה פשוט מגעיל, קרו שם דברים שכאשר קראתי אותם לא האמנתי שבכלל אפשר לעשות אותם. תראו לאן זה הביא את המפלגה היום... סשה.

לא ראיתי את הדוח ולכן אני לא מכירה

את העובדות. לאחר שאקרא אתייחס. בלי שום קשר יש עכשיו דבר אחד לעשות: לשנות!!!! ולבנות מחדש, ולא לברוח@!! תתגייסי אלינו בחזרה !!!1

לא בורחים, פשוט לא חוזרים.

כי לטעמי אין לאן לחזור. מפלגות הן כלי להשגת מטרות ויישום האידיאולגיה למציאות קיימת. היום, שינוי כבר לא רלוונטית- ולא מבחינת האידיאולוגיה או הרעיונות, אלא בעיקר שהאנשים שעמדו בראשה התנהלו במערכת הבחירות, לפי הדו"ח האחרון, באופן חובבני תוך ביזבוז משאבי המפלגה והריסת שמה בציבור. כשחברי המפלגה כולל אני ניסינו להביע את עמדתנו בנוגע לסרטון הגזעני, הפליירים הנוראיים וכו' כו' נאמר לנו לסתום את הפה מפני שזה לא תורם אלא פוגם במצב רוח ובמפלגה. הנוער התנדב מכל הלב, הגיעו בשעות הלילה המאוחרות, בגשם ובסופי שבוע לעבוד עבור המפלגה ומכעיס לשמוע שבו בזמן אנשים אחרים נשכרו במחיריםמופקעים תוך שוב בזבוז כספי המפלגה. מרתיח לשמוע שלא נבדקו אלטרנטיבות ונשכרו היקרים ביותר, מתסכל לשמוע שהתקנון של המפלגה פחות חשוב מנייר עיתון (כי פשוט לא מתייחסים לתקנותיו) ועוד ועוד ועוד לאיזה "שינוי" את רוצה שאנחנו נחזור? מפלגה שלא משקיעה בנוער ?! שלא מכנסת את המועצה או הגופים השונים ?!

דללה

New member
אני מבינה אתכם,

וגם אני התאכזבתי, אבל כפי שכתבה אשרת, נטישה המונית לא תתרום לשום דבר. אם אנחנו רוצים לשקם נצטרך לעבוד קשה. כעת חשוב שניתן צ'אנס נוסף ולא נברח.

תמיר1991

New member
תגידי, זו לא את שרצית לנטוש לפני

חודש כשאנחנו החזקנו? כמה אפשר להחזיק? עד מתי יפזרו בולשיט לחלל האוויר? אם אין נוער שינוי, כ"כ קשה להגיד לנו בפנים? אנחנו ילדים גדולים! תמיר.

דללה

New member
כן, זאת אני ../images/Emo13.gif

אבל תמיר, אם לא נחכה ונראה מה קורה, לא נדע אף פעם אם יש נוער או אין נוער.

דללה

New member
../images/Emo13.gif

האמת, נראה לי טיפשי שבגלל דבר פעוט כזה נעזוב משהו שהאמנו בו עד לפני חצי שנה. ד"א, צרי קשר!

asafz8

New member
הדבר הפעוט הזה

משקף את הלך הרוחות במפלגה. הוא לא בגדיוק פעוט הוא יותר הראי של התנהלות הענינים הרעועה, הרקובה, הרמאית, המושחתת והקולקלת שיש בשינוי :-\

למעלה