דו"ח ביקורת

asafz8

New member
דו"ח ביקורת

הממ מישהו שמע משהו על דו"ח בקורת? ויכול לשלוח נגיד? אהמ סשה אהמ יוראי ?

היי אסף ושני ../images/Emo13.gif

דו"ח הפרסום שסשה ואני מדברים עליו הועבר לחברי המועצה, ומצביע על שורה לא נגמרת של כשלים שנעשו במהלך הבחירות. באופן אישי, אחרי קריאת הדו"ח המלא חשתי בחילה ששלוש שנות פעילות במפלגה הזו הסתיימו בצורה כה מעוותת. אני עדיין מרגיש חוסר אונים בנוגע לכל המצב. כעס ותסכול. הנקודות המרכזיות של הדו"ח: * המפלגה שכרה חברת כח אדם ושילמה לה על העובדים 34 ש"ח לשעה(ביום חול) עבור עבודת שטח, כאשר בסופ"שים זה עולה ל-51 ש"ח לשעה. (לאחר שדיברתי עם אותם עובדים- בעיקר בני נוער (!!!) מתברר שהם עצמם קיבלו שכר מינימום) * משרדי הפרסום השונים- שינוי שילמה למשרד פרסום אחד 150,000$ ועוד 105,000$. למשרד פרסום השני שינוי שילמה למעלה מרבע מיליון ש"ח. (בדו"ח כתוב שהיו חייבים לשלם למשרד הפרסום הראשון בשל התחייבויות מוקדמות) *בדו"ח כתוב ששינוי חתמה על הסכם העסקה עם רון לוינטל, לפיו הוא יעבוד בשינוי ויקבל שכר. לא מצוינים סכומים. * שינוי שכרה שירותים במחירים.....-. * שתי ניידות למשך עשרים ושמונה יום כנגד 43,200 ש"ח. * חמישה כלי רכב מסחריים קטנים (קונגו או דומה) ושני עובדים לכל רכב למשך חודש וחצי כנגד 162,000 ש"ח. הסכום אינו כולל דלק וקילומטראז מעל 7000 * התקשרות למתן שירותי תקשוב החל מיום 19/02/2006. על פי ההסכם השירות כולל העברת מידע משני עיתונים יומיים אף נמסר בעל פה כי כולל גם האזנה לתוכניות אקטואליה ברדיו. עלות השירות 40000 זהו בגדול, יוראי

ביאטה

New member
יש כמה דברים לא מדויקים

כלומר, טענות ללא הסברים או הרחבות. אבל זה כל כך לא משנה.... בטח לא עכשיו.

תמיר1991

New member
אתה רוצה להגיד לי שבזמן שקרעתם

את התחת בבחירות, ילדים אחרים קיבלו כסף ואתם התנדבתם? זו שערורייה! תמיר.

דללה

New member
כן, גם אותי זה הכעיס כששמעתי על זה

אבל אין מה לעשות.. כשאתה מאמין בדבר מסויים אתה מוכן לעשות אותו גם בתנאים כאלו..

תמיר1991

New member
אבל זה לא גועל נפש מצד המפלגה?

הם מנצלים את זה שהתנדבתם ומשלמים את הכסף לאחרים? זה מגעיל! תמיר.

ויראי אני מבין את היגון של שסה ושלך

אולם אני חושב שאתם צריכים להשאר במפלגה בכל מקרה. נכון הדברים שנעשו לא היו כשורה במילים עדינות ואני מבין את כעסכם, אתם התנדבתם בזמן שהם עבדו זה מאוד מתסכל וחבל שאין אנשים כמו שיש לנו בנוער אבל זאת אחת הסיבות שאתם בנוער והם לא (מה שאני רושם רלוונטי גם כלפי חברי המפלגה). הדבר הזה מאוד אכזרי והוא קורה וקרה גם במפלגות אחרות. זאת אחת הסיבות שאתה ושאר הנוער צריכים להשאר שינוי זקוקה לאנשים הגונים כמוכם, תתפקד למפלגה ותהיה לך את היכולת להשפיע דווקא משום שהתנדבת אתה מסמל עבור הציבור דוגמא. גם בבחירות ב2003 הן לכנסת והן למקומיות היו כאלו שעבדו בשכר. לצערי אירועים כאלו יתרחשו גם בעתיד וקיים סיכוי שגם בשינוי הדבר היחידי שאני יכול להתחייב זה שאני אתנדב לגבי אחרים אני לא אחראי עליהם. אל תכנע לאנשים שעובדים למען שכר ולא אידיאולוגיה. שנה טובה

vladiadom

New member
חחח זה מזמן כבר

צריך לדעת לפרוש בזמן ובשיא(אם היה דבר כזה חחח)

אני לא מבינה על מה המהומה????

חברות במפלגה נמדדת בעשייה למען מטרה משותפת. לצערינו ולצער אנשי המפלגה, שינוי נאלצה לשלם כספים עבור עובדי כח אדם ,זאת מכיוון שלא היו מספיק אנשים אשר נרתמו למשימה.מן הסתם ישלמו להם כסף- הם עובדים!!!! לעומת חברי מפלגה שעושים הדבר בהתנדבות מתוך ראייה כי הם תורמים לעצמם ועושים למען עצמם כמאמינים בדרך!!! שנית- בכדי לערוך פעילות, מן הסתם צריך רכבים שיסיירו בשטח ויקחו את האנשים ממקום למקום- אני לא מצליחה להבין מדוע הדבר נראה לכם חריג??? שלישית- אותי הרבה יותר הגעיל שאנשים חברי מפלגה עבדו וקיבלו שכר עבור העשייה... הם דווקא כן היו צריכים לחשוב על טובת המפלגה ולעשות את הדברים בהתנדבות. (ושלא תטעו- אני לא מדברת על אנשים שכבר היו עובדי מפלגה לפני הבחירות) אני מדברת על חברי מפלגה שכביכול עשו הרבה אך למעשה קיבלו שכר, עליהם אני מדברת ובעיני הדבר מכוער ומכעיס!!! כי אני , מיוזמתי נתתי כל דקה פנוייה שהיתה לי בזמן הבחירות בכדי לתרום ולעשות ללא רצון לקבל על כך תגמול, לעומת אנשים שעשו הדברים תמורת כסף ולאחר מכן רצו בחוצות העיר וסיפרו כמה הם השקיעו בבחירות .

אשרת

New member
אני לא ממש מסכימה איתך.

אני אמנם יכולה להבין ואולי גם קצת להסכים , שאותם חברי מפלגה אשר קבלו שכר בזמן הבחירות, היה עדיף אילולא לא היו יוצאים צבועים ושקרנים, אבל במקום מסוים, המפלגה כן צריכה לתגמל בצורה כזאת או אחרת את אלו שהתנדבו למענה, אחרת עלולה להיווצר תחושה שהמפלגה מנצלת, למרות שכולנו פה בגלל האידיאלוגיה. כאשר הייתי בנוער האבודה (כן, גם תקלות כאלו מתרחשות) אז בתמורה להשקעה של הנוער קבלו יום כיף בלונה פארק...
רק לשם הבהרה עבורך רונית, לא אני ולא אנדרי קבלנו אגורה שחוקה על הפעילות שלנו עבור המפלגה.

אני יודעת!!!!

אתכם אני מעריכה מאוד על כל ההשקעה, אני מדברת על אנשים אחרים, שלא אציין את שמם, ש"שיחקו" אותה מתרוצצים בפעילויות ואיך שהקמפיין נגמר- החליטו ללכת נגד המפלגה לאחר שזו נכשלה במסע הבחירות , לנטוש ואף לנסות להתחרות במצעה.... על זה אני מדברת. את צודקת שצריך לקבל תגמול- אך לדעתי דווקא מה שמפלגת העבודה עשתה הוא תגמול הרבה יותר יפה מאשר תשלום שכר על כך. יום כיף בלונה פארק למתנדבים שהשקיעו ראוי ויפה!!! (ואם הוא כמו ש- NDS עושים, אז מה טוב....

דללה

New member
את מפספסת את הכוונות שלנו..

הכעס שלנו הוא לא רק על העובדה שבזמן שאנחנו, בתור חברי מפלגה, התנדבנו ועשינו מעל ומעבר ויותר מכל אדם אחר במפלגה (אני לא חושבת שיש מישהו שיכול להגיד אחרת), הכעס הוא על שהמפלגה מעסיקה בני נוער שאינם קשורים למפלגה תמורת תשלום- ואל תתווכחו איתי אם כן או לא, כי אני מכירה כמה וכמה בני נוער שעבדו בבחירות ואף אני קיבלתי הצעה לעבוד תמורת המפלגה. הכעס שלנו הוא, כפי שאמרת, שאנשים שקיבלו כסף על "העשייה" שלהם רצים ומספרים כמה הם עשו למען המפלגה בזמן שהם לא עשו כלום! ואני בטוחה שכולם יודעים על מי את מדברת! הכעס שלנו הוא על שעכשיו, אחרי הבחירות, פוזרו כל כך הרבה הבטחות מצד רון, ואילו עכשיו הכל דיבורים! אז כן, אני אגיד "אמרתי לכם" כי ידעתי שזה יהיה המצב, ובימים אלה, אני מתחילה להצטער שהתפקדתי! אני ממש לא מעוניינת בכסף של שינוי, אבל אני חושבת שמגיע לנו יחס קצת יותר טוב. השקענו המון מהזמן הפנוי שלנו בזמן שאנשים אחרים עשו טובה שהם עוזרים, או עשו את זה בתמורה לכסף ובסופו של דבר, לא זוכרים את קיומנו בכלל.

אשרת

New member
מה ש-NDS עשו השנה...../images/Emo13.gif

הרימו פרוייקט שם בספורלנד...

אשרת

New member
את היית שם?!

יצא לי לראות המון כיפות וחצאיות, אבל אותך לא ראיתי. הכיצד?

למעלה