דו``גיסטים יקרים...כנסו פה רגע !!!

דו``גיסטים יקרים...כנסו פה רגע !!!

שלום לכולכם... ושבוע טוב... היום בשעה 6 בערב, על המדרכה של מרכז עזריאלי, ממש סמוך לצומת עם דפ``ת, יערכו צילומים לקראת כתבה ליומן השבוע בנושא המלחמה ברפורמה בביטוח. צילומים אלו נועדו לשמש לכתבה כרקע לסדרת ראיונות של אנשי מפתח בארץ בנושא האמור ונדרשת כמות גדולה ככל האפשר של אופנועים ובעקר קטנועים !!!!!!!!! בואו בהמוניכם..ודעו...מדובר במחאה שקטה ולא הפנינג. צריכים נוכחות מאסיבית של דו-גלגליים למצלמת הטלוויזיה !!! אגב, VMAX, הפעם המארגנים הראשיים הם לא מועדון האופנועים אלא גוף אחר, צעיר ודינמי יותר, ואני, כמוך, מקווה לטוב יותר. אני יודע, שהם שוקדים ימים כלילות כדי לארגן את ההפגנה האמורה שצפויים להגיע אליה יותר מאלף אופנועים. לא לשכוח...ה-6 ליולי...ההפגנה הגדולה שתכלול נסיעת מחאה ב-80 קמ``ש לירושלים, להפגנת מחאה מול משרדי הממשלה ! הנסיעה הותאמה גם לקטנועים מעל ל-50 סמ``ק...אז בואו בהמוניכם. המשטרה מלווה את הנסיעה מת``א עד לירושלים, והפעם, אין מדובר בהפנינג מוטורי...אלא הפגנת מחאה שקטה !!!!! תשאירו את ההורמונים המיותרים ונושאיהם בבית... צריכים להיות ``עדינים`` מול המצלמות...גם היום וגם ביום שישי ! בואו בהמוניכם, ולו רק כדי לומר שתרמתם !! :) השדון...מגייס את כולם....מנסה בכל אופן... :)

vmax*

New member
אז החלטתי כן להגיע היום רק כדי..

לראות במו עיני אם יש חדש תחת השמש ואם באמת אכפת לנו מהגזירה הנוראה אני מקווה שנזכה ליותר מ 30 שניות של תהילה בטלויזיה כי הרי אנחנו מדינה בטחונית ולך תדע מה יקרה באמת עד אז... בכל מקרה שדון עוד דבר ברמה הכללית ואת זה תוכל לומר למארגנים שפה בירושליים עוד לא ראיתי כרזה אחת במוסכים בנוגע להפגנה הקרבה ובאה.. ומישהו פה מפספס..כי הרי המסע הוא לירושליים ופה יש גם ריכוז של דו``ג לא קטן אבל חוץ מלעביר הודעות בעל פה לא נתקלתי בשום צורה אחרת של פירסום וחבל.

אם תגיע...

תוכל לומר זאת בעצמך למארגני העניין... ישר כוח...וכן ירבו כמוך, ידידי. הכתבה אגב, תכלול רבע שעה של צילומי שמונה מרואיינים והמחאה היום ! כל טוב....אני כבר יוצא לשם ! :) השדון... עומד על שלו... (על דעותיו...לא ממש על ``שלו``, זה קשה...ניסיתי) :)

vmax*

New member
הגעתי...הייתי...ראיתי..

ושמעתי....מקצת ממה שהולך היו שם גב``ב ממוטו ועוד כמה מארגנים...היה נחמד גם לפגוש מכרים ותיקים כמו את טוביה ממועדון האופנועים...שהיינו יחד שותפים לפרוייקטים רבים (ההפגנות האחרונות).. עדיין עושה לי רושם שכולם לא מודעים ממה שהולך להיות בשישי הקרוב.. לקחתי כמה פלאיירים לחלוקה באזור י-ם אולי נצליח להביא עוד כמה שיהיה לכולנו בהצלחה

אכן ראיתי את יצירת המופת עליה הגעת

ואכן לא כולם יודעים מה הולך להיות אבל האמן לי שהמארגנים יודעים טוב מאוד...ורועדים מפחד... הרי ווילי אחד או סטופי אחד מתוקשר ומצולם, או נסיעה ללא קסדה...או תאונה קטנה....כל אלו יהרסו את הכל ויתרה על כן....יהפכו את הקערה על פיה. האמן לי...שהמארגנים שעובדים ימים כלילות (ולא...זה לא ``ה-מועדון`` הפעם...) פשוט פוחדים מחוליגנים... ויהיו כאלו. שיחקת אותה עם הפליירים !!! בשם כולם...תודה !!! :) השדון...אוהב ימאהות...במיוחד אלו עם הכוח... :-/

Miss Mor

New member
גם ב...

באיזור חיפה לא שמעו על זה ו ח ב ל ! ! ! ! ! ! ! שלחו לי כמה פליירים במייל :) אני אפיץ אותם

דווקא ביררתי עם מוסך....

``המגרש`` ונאמר לי שיש שם הודעה ושכל מטופליו יודעים על העניין ושדווקא כן העניין מופץ.... אגב...כך גם לגבי יוני אופנועים....בירושלים.... אבל...זה נרשם ויועבר למטפלים בנושא.... תודה !!!! :) השדון... אוסף קצוות תבל... :)

Miss Mor

New member
אולי...

(במחשבה על זה באמת הרבה זמן לא ביקרתי את יהודה) אבל זה עדיין לא מספיק!!!!!!!!!!!! צריך להיות פרסום בכל מוסך ובכל חנות ובעצם בכל פינה הרבה חברים שאני פוגשת ומספרת להם על כך פותחים עיניים ושואלים איך זה שלא ידעתי?! והמסקנה המתבקשת היא... שדון, לטיפולך המסור :)

למעלה